Faatoaga

E te faʻalogo i mea ou te faʻalogo ai? Uma e uiga i le faʻalogoina o leo

E lagona e taliga faapea tagata. E lua taliga - tasi i itu taʻitasi o le ulu, o manoa, pito i fafo, totonu ma totonu o taliga, pei oi tatou. E mafai ona latou puʻe ni galu lelei ma tuʻuina atu i totonu o taliga.

O taliga o moa e toetoe lava a le mafai ona vaaia, aua e ufitia i fulu. Ae ui i lea, o taligalu e masani ona manino. O se talafatu e faʻapea o le lanu o taligalu i moa e mafai ona e iloa le lanu o fuamoa, e masani lava, o le mea moni, o moa ma loka paepae e fua ai fuamoa paʻepaʻe, ma mumu-enaena - enaena. Ae ui i lea, o moa o le ituaiga o Ameraukan, o fuamoa lanumoana, o taligalu e le tutusa uma lanu!

E le pei o tagata o latou faʻalogo e masani lava ona faʻalavelave i le matua, e mafai e moa ona toe faʻaleleia siama suʻe suʻega, o lea e tumau ai pea le lelei o la latou faʻalogo i le olaga atoa. E taua tele lenei mea mo moa, e pei ona i lalo ifo o le meaai, ma o soʻo se faailoilo o loʻo latalata mai e taua tele mo le manulele. E moni e mafai e moa ona iloa le mamao o le puna leo e ala i le iloiloina pe o le a le umi e oʻo atu ai lenei leo i o latou taliga.

O pou, o loo i ai pea i totonu o le fuamoa, e mafai ona faʻalogologo i le tautoga. O le pepe e amata ona pikiina leo i le aso lona 12 o le vaitaimi o le faʻasologa. O le vevela, o le moa ua uma ona tali atu i leo na faia e le moa, ma vaʻai ni fatu poʻo ni fatu i le eleele. Ma afai e te aʻafia lou tamatamailima i tafatafa o le fafaga, o le moa mai le brood o le a faanatinati e suʻe lenei nofoaga.

E faavae i luga o loʻu lava aafiaga, na ou maua ai e le popole popole moa i leo leotele. Latou te le fefefe foi i le faia o meaʻai. Ma ina ua ou fausia se moa moa i ni nai tausaga talu ai e faaaoga ai se meafaigaluega eletise, latou te lei mimilo mata. Ae o se fasipepa e taʻe mai le matagi i luga aʻe o latou ulu ua mafua ai ona latou fefefe. O loʻu manatu o le leo leotele e le mafua ai le lamatiaga i moa, ae o leo o le tafe o taripasi e pei o le afaina o apaau o se lulu, lulu ma le ea.

E foliga mai e fiafia le moa e faalogologo i musika masani. O taunuʻuga o suʻesuʻega na mafua ai nisi o faʻatoʻaga faʻapisinisi e aofia ai faʻamatalaga mataʻutia i moa moa. Latou te talitonu o lenei mea e faʻafilemu ai moa iloga i totonu o le ato, ma faʻaititia ai le numera o faʻafitauli o amioga. E le gata i lea, o ia musika ei ai lona aoga aoga i luga o numera (ma le lapoa) o fuamoa i totonu o laupepa. O lea ia tipi Mozart ma sauni e ao mai fuamoa!