Meaai

Faatumu lou tino i micronutrients mai le fig jam

O lenei meaʻai e le masani ai e masani lava ona kuka i le itu i saute o lo matou atunuu, lea o loʻo maua ai se fualaʻau fua tele i tausaga taʻitasi. Afai e te nofo i matu, ona e le valea e maua ni fua i le faleoloa - o le fig faamanatu o le a faamanatu ia te oe le vevela vevela o le la ma fiafia ia oe i aso malulu malulu. O le faʻataʻitaʻiina muamua, o le a e fiafia i se fualaau aina suamalie ma lou loto atoa. O le manao e toe faia ia i latou o le a tuleia ai oe i ni mea fou o meaʻai. O le mea lea, ia maitau a matou kulupu ma amata lau suʻesuʻega muamua ma i latou.

Jam ma ni fatu ma ni mati

O se togafiti manaia e tofo e pei o le tele o suamalie pelemu. O lenei taunuʻuga e maua ona o le mea moni o fua o loʻo totoina sao i totonu o le peel. E vave lava ona saunia le meaʻai ma e le manaʻomia ai le faʻasaoina. E manaʻomia lou teuina i totonu o le pusaaisa, faʻapipiʻi faʻatasi ai ma faʻatalanoaga masani.

Meaʻai

  • mati - lima kilokalama;
  • suka - lima kilokalama;
  • lemoni
  • launiu - 700 glama;
  • vai - tasi le lita.

Taumafai e sui ia falesa ma pala. Matou te mautinoa o le ae talisapaia le tofo fou o mea lelei masani. E le gata i lea, o lenei siama e masani ona faʻaaoga e faʻaaoga ai le quince. I lenei tulaga, o fua e tatau ona faia i le fua tutusa, ma o le aofaiga o le suka e faatonutonuina e tusa ai ma mea e fiafia i ai le tagata lava ia.

Matou te ofoina atu ia te oe se auala faigofie e fai ai le fig jam. O se laʻasaga taʻitasi i le laasaga ma ata o le a fesoasoani e te malamalama ai i auiliiliga ma faʻalauiloa o se faʻagasologa faigofie.

Faatumu le fua ma le suka ma tuu i luga mo le itiiti ifo i le valu itula. A maeʻa le taimi saʻo, faʻatumu fig i le vai ma tuʻu i le ogaumu. Kuki le fua seia oʻo ina maeʻa atoa le suka. Se kuata o le itula pe a uma le kuka, tape le vevela ma faʻamafanafana le siama i le lumanaʻi i le vevela vevela.

Liligi masini i totonu o le pani ma kuka mo le isi 15 minute. Tuu le siamu, ona faʻaopopo lea o le lemonisi faʻasalaga, faʻasalaina muamua ma paʻu. Faʻapipiʻi fua o fig i le taimi mulimuli ma ia mautinoa o le mea e maua ai le masini e lava le sogasoga.

Sasaa le lapisi i totonu o fagu vaʻa ma faʻapuni vavalalata. A faʻamalieina le suamalie suamalie i le vevela o le potu, ia ufiufi ipu ma tuʻuina atu i le pito i lalo o le pusaaisa.

Azerbaijani fig jam fua - vitio

Plum ma le fig jam

O se mea suamalie suamalie, o le faʻamatalaga lea matou te tuʻuina atu i lalo, e manumalo ai i le faʻatusatusaga ma oloa tutusa i luga o le tele o points i le taimi e tasi. Muamua, e le tele naua le suka e aofia ai i lenei fig jam fua. Lona lua, o le meaʻai e fiafia i le manogi manogi o le kinnamon ma cloves. Ma, mulimuli ane, ua saunia lelei lava, e aunoa ma le manaʻomia o ni faʻailoga.

Meaʻai

  • plum, fig, sugar - 500 grams o oloa taitasi;
  • mea manogi aina ma cloves - tasi sipuni taitasi;
  • gelfix ma pectin - tasi sipuni sipuni;
  • lime.

Mo lenei fua, o le a faia fua o fualaau. O lea la, e mafai ona e saogalemu i le lime ma lemoni poʻo le moli. O le mea moni, o le tofo o fasimoli fou taitasi o le a ese mai le uluai kopi.

O le mea lea, faia jam i fualaau ma pulu.

'Otiʻoti pauna i le afa ma aveese fatu. Otioti fagu o le mati, ma aveese le mailei mai le lime ma faapipii le sua. Otioti le fualaau aina i ni fasi pepa, tuu i totonu o se apa loloto ma sasaa le 50 ml o vai. Faʻaopoopo le mea sili ona leaga i ai iina.

Kuki le fua i lalo o le tapuni i luga o le vevela vevela, faʻafefiloi taimi ma pipiʻi i se sipuni. A fufulu sina fua, ona faaopoopo lea o le sua suamalie ia i latou ma faaopoopo i ai se tasi o sipuni o le paluga. Aumai mea o loʻo i totonu o le apa ile vevela ma faaopoopo le suka.

Kuki le meaai mo le isi 40 minute, ona tuʻu lea i totonu o fagu fufulu mama ma vaʻa, faʻamalosi le faʻavaa. Teuina fig ma plum jam i totonu o le pusaaisa.

Fig ma vine vine - vitio

Faʻamasinoga Armenia vailaʻau vitio fua

O faʻamanuiaga ma mea leaga o mati

O le talafaasolopito o lenei aganuu i saute e mauaʻa i taimi o le Tusi Paia. O le muamua taʻua o mati o loo fesootaʻi ma le malo anamua o Aikupito. Ona taʻua lea o le mati, o le uaina, fig.

O mea aoga o figs e iloa foi e tagata mai aso anamua. O fuamini, o elemene ma se aofaiga tele o siama lapopoa o loʻo i totonu o mati e saofagā i le lelei o le gaioiga o le fatu, faʻaogaina o le tino. E iloa lelei o le faʻaaogaina pea o mati e fesoasoani ai i le tino e osofaʻi. Ae ona o le tele o le suka, o fualaau aina e le fautuaina mo tagata e mafatia i le maʻisuka ma le mamafa.

Ae faapefea le fig jam? O faʻamanuiaga ma faʻamaʻi o lenei oloa e vaʻaia. I taimi o kuka, vitamini, ioe, oti, ae o elemene taua mo o tatou tino ua faasaoina. Suga, lea e faʻaaogaina e fai ai siamu, e le faʻaopoopoina ai uiga lelei i le meaʻai.

Tuʻua uma nei mea moni, matou te le fautuaina le taumafaina o fua tele o mati i aso uma. Taulimaina lenei oloa o se meaʻai e siitia ai lou loto ma avea ai le olaga ma se mea e sili atu ona lelei.