Fale taumafanafana

E faʻapefea ona filifili se tagata e tapuni le uila mo se nofoaga e nofo ai le mafanafana: o a mea e tatau ona mafaufau i ai

Talu ai nei, na aoga ai le fesili: "E faʻapefea ona filifili se tapuni mo le fale vevela poʻo se fale faʻapitoa?". O lenei masini e puipuia mai le prying eyes, mai le mailei, mai le susulu o le la po o le elemene mai maʻa ma fagu.

O le a le mea e faʻataʻalo ai le taavale?

Afai e le toe nonofo le fale mo sina taimi, ona sili atu lea ona puipuia mai ituaiga uma o mea leaga ma le faaleagaina. O le vaeluaina o tapuni mo le tuuina atu o se filifiliga lelei, ae o le a? O se masini masini e faatino ai galuega puipui o faamalama ma faitotoa. E faigofie ona fufulu kapuni tapuni i totonu o se atigipusa poʻo se pu faʻapitoa, latou te mafaia ona uʻu le tapoleni i totonu o se lisi. E mafai ona faʻamalosia le masini i se afi eletise poʻo se masini eletise.

E tele ni faʻamanuiaga e mafai ona faʻaaogaina i le taʻavale:

  • matua faʻatusatusa;
  • matagofie i foliga vaaia;
  • faigofie ona tausia ma tausi;
  • Aua le faʻaleagaina foliga o le fale;
  • tuʻuina atu faʻamalosi lelei.

O lenei masini e mafai ona faʻapipiʻi i (i) soʻo se avanoa, e faigofie ma lautele e faʻaaoga.

O le a le mea na faia e le au taʻavale vaʻavaʻa ma o fea e sili atu?

O le faʻaaogaina o taʻavale e fai i ni mea se lua:

  • mai le alumini - lelei i totonu o latou e mama i le mamafa ma sili ona lelei;
  • mai le uʻamea - ua faʻaaogaina se laupepa gaosi, lea e mafai ai e le masini ona puipuia le puipuiga, ae sili atu le tau i se tau.

O nei filifiliga uma e sili ona lelei i le fale, ae e ese lava le tulaga lelei, tau ma le faʻamaoni. O le mea lea, ao leʻi filifilia se tapuni tapuni mo se nofoaga vevela, e tatau ona e suʻeina po o le a le mea e faia ai le masini.

O le a le fesili

Ina ia aua neʻi faia se mea sese pe a faʻatau ni oloa, e tatau ona e mafaufau i le tele o mea. E le gata o mea ma tau.

Fautuaga mo le filifiliina o le mea saʻo e teu ai le kiliva:

  1. Muamua, o le tele o le vaʻaia e tatau ona totogiina i tulaga faʻapitoa. Mo le lelei o le tagata faʻaaoga ma le umi o le ola o le masini, e sili atu le faʻaogaina i se masini eletise. E taofiofia e le leoleoina poʻo le faamau. O faʻamalama uma lava e mafai ona fesoʻotaʻi i se polokalama se tasi ma tatala loa pe latalata.
  2. Lona lua, o le mea e gaosia ai le gaosi tioata o se mea taua foi - o se isi faʻataʻitaʻiga ei ai ona lava foliga.
  3. Lona tolu, e fautuaina e talosaga mo tusi faamaonia lelei mo oloa.
  4. Fa, pe a filifili e mafaufau i totonu o le fale poʻo le fale, ma o le taunuuga e le gata o le puipuiga malu, ae o se foliga tutusa.

Vaega o vaega ma le faʻapipiʻi o taʻavale tilotilo mo le nofo ai i le taumafanafana

O tapuni fagu e tolu vaega:

  • pusa (i totonu o ia o le uʻamea ma taʻitaʻio le itu);
  • ie puipui puipui;
  • taʻiala taʻitoʻatasi.

O le faʻaaogaina o taʻavale e ala i le faʻaogaina o:

  • fausiaina;
  • alalaupapa.

O le ituaiga muamua e sili atu ona faatuatuaina ma aoga. O loʻo faʻapipii faʻamalama i le faamalama po o le faitotoa. E le mafai ona punou pe vavaeeseina, e mafai ona e maua na o latou i luga o se tulaga ua siitia. A leai, na o le pau lava le mea e tatau ona faʻaaogaina ai le puipui.

O le taʻavale pito i luga o le taavale e tasi le toe faʻasologa - o loʻo i ai taʻiala vaaia e mafai ona faʻaaogaina pe talepe (e ui lava i le tele o taumafaiga).

E sili ona lelei le fuafuaina o le faʻatulagaina o lenei masini i le mamanu o le fale. O le tele o le pusa e faʻalagolago i le maualuga o le faamalama po o le faitotoa. Afai i totonu o le fale, ua fuafua e faʻapipiʻi se pupuni tapuni mo le nofo i le mafanafana ma se eletise eletise, ona tatau ai lea ona tuʻu laina talafeagai i lona fesoʻotaʻiga i pupuni i le taimi muamua. Ae afai o le filifiliga na faia mo le faʻaaogaina o masini (tusi lesona), ona sili atu lea ona lelei le tuʻuina atu o se mea e ave i tua o le fale ina ia le faʻaumatia le tini.

Faamanuiaga faaopoopo o le tapuni tioata

Liliina o tapuni mo se nofo i le mafanafana ma se fale o le atunuʻu e foliga maualuga i luga o le faamalama po o faitotoa. E taua tele le lanu lanu o le masini e lautele. Mo se faʻataʻitaʻiga, e paʻepaʻe poʻo le lanu enaena, o le a lanu paepae po o le beige. E le gata i lea, i luga o le talosaga a le tagata faʻatau, e mafai ona faʻalautele lanu lanu, o le lisi o ata e oʻo atu i le 150 lanu.

O lenei masini e laveaiina le vevela e ala i le teuina. O se faʻaopoopoga o taʻavale vaʻalele mo le tuʻuina atu o la latou fetuunaiga. O le masini e mafai ona tatala atoatoa pe faʻalautele i le mamao e manaʻomia.

Mo le a le mafuaʻaga e tuʻuina ai e tagata ni tapuni mo le foai?

O le sini autū o le tapuni tioata i luga o le fale, lea e tumau mo sina vaitaimi e aunoa ma ni ana, o le puipui lea o le potu mai gaoi ma faomea. O se masini e faia i se taimi umi e faigata tele ona oso, o le faagasologa atoa e leotele ma umi.

Ua i ai se numera tele o tagata ua latou faʻaaogaina taʻavale e tuʻuina atu. O faʻataʻitaʻiga o tagata e sili ona lelei. O tulaga mautinoa o le masini e matauina:

  • se vaaiga matagofie ma le le mafaamatalaina mai le faamalama (o le tilotilo i totonu o paʻu e le o se mea manaia tele);
  • faigofie ma le tele o metotia taofiofi (tusi lesona po o le aunoa);
  • puipuiga malosi mai tagata faomea.