Meaai

Faʻatoʻaina Kuki Kuki

Palu cucumber "Diners" ma currants mūmū, o le kalaka ma le apu o le cider vinegar e suamalie ma manaia, malosi ma faʻafefete, i totonu o se upu, ni meaʻai lelei. Currant o le a faaopoopo i ai le faanatinati i le sami faapaleni ua tumu. I le auala, e mafai ona faaopoopo ni vine i le martini i le olive, e foliga mai e manaia, muamua ma suamalie! Nai lo o le apple cider vinegar, e mafai ona e ave le vineta malosi, lea e faʻafefeteina i le vai i se fua faatatau o le 1: 7 e maua ai le kulimi vailaʻau masani.

Faʻatoʻaina Kuki Kuki
  • Taimi e kuka ai: 35 minute
  • Aotelega: ni nai apa o le 750 ml

Meaʻai mo Pickles "Uila"

  • 2 kilokalama o kukama;
  • 200 g fuamū mumu;
  • kulumu, lau, malati.

Mo faapaologa (i le 1 lita o vai):

  • 25 g o masima laulau;
  • 45 g o le suka faasili;
  • 40 ml apple cider vinegar;
  • fatu o le sinapi, puʻu, paʻu pepa, allspice.

Le auala e sauniuni ai meaai mamago

O fua mo le avanoa e tatau ona fou - o se mea muamua e manaʻomia ma le mealilo autu o le manuia. E le o lona uiga e tatau ona e faanatinati i le ogaumu i taimi uma, faatoa uma ona seleseleina. Komepiva ma currants e faʻaalu lelei le po i totonu o le pusaaisa poʻo luga o le faletala ma e le faʻaumatia o latou uiga masani.

Naʻo kolumama fou e talafeagai mo lenei fua.

E sili atu foi le solomuli o kukama i le po i le vai malulu punavai, o lea o le a mautinoa lava o le a avea ma mea e gafatia ma fiafia.

E fautuaina e sosogi kukama i le po i le vai malulu

Lisi o currants mūmūmū, faʻamalaʻau ma laulaʻau laulaʻau o le a lafoina i totonu o se pesini, sasaa vai, fufulu lelei meaʻai, lafo i luga o se sieve ma sasaa i luga o vai inu.

Fufulu maeʻaeʻa ma sasaa vai inu i luga o currants, laʻau ma fasi lau

Aʻo le fufuluina o kukama ma le lanu mumu, tipi ese fagu, tipi i ni fasi pepa 3-5 mm mafiafia.

Fufulu ma tipi kukama

Laʻau mo le faʻasaoina o vai mafanafana ma vaiinu, faʻamama muamua i le vai vevela, ona sosoo ai lea ma le vai vevela. I le pito i lalo o le fagu matou te tuʻuina ai ni faamalu, lala o laʻau, ma ni 'ie tilotilo.

I le pito i lalo o paluga uamea, tuu i luga o laʻau, lau, malati

Matou te faʻatumu le fagu i le pito i luga ma kukama gaʻo, sasaa kukama ma ni paʻu lanu mumu.

Matou te faʻatumu le fagu i kukama ma ni lanu mumu mūmū

Sasaa le vai inu i totonu o fagu, sasaa loa i totonu ole fagu. Faletupe ua toe faʻatumu i vai inu. I le auala, e sili atu le faʻaaogaina o le vai faʻaputu poʻo le vaipuna mo le sami. Matou te ufiufi kukama ma fagu, o fagu ma se solo ina ia faʻamafanafanaina fualaʻau aʻo sauniuni le sami.

Liligi le suka ma le masima i totonu o le sofa, faʻapipiʻi fatu fatu sinapi, o le tele o peas o allspice, chili pepper ma nai cloves o cloves. Matou te aumaia le faapaologa i se vevela, vela mo le 5 minute, sasaa le aulani apple cider, aveese mai le vevela.

Faatumu ia apa i le pata vevela e toetoe lava i le ua.

Liligi le vai malulu i totonu o fagu, sasaa vave loa i totonu o le fagu, ma faʻatumu fagu i vai inu Faaopopo le masima, suka ma mea manogi i le faapaleʻele, faʻapipiʻu mo le 5 minute Liligi le apa i fagu kuka

Ave se lapoa lautele ma le loloto, tuu i lalo o se totino po o se solo solo, gaugau i le afa. Matou te tuʻu avanoa i luga o se solo, sasaa le vai vevela toetoe lava i le ufiufi.

Matou te faʻamamaina fagu ma le malosi o le 0.5 l mo le 10 minute, 1 l mo le 15 minute.

Matou te faʻamamāina ipu mo 10-15 minute

Matou te aveeseina le apa mai le vai, faʻavave ma faʻapipiʻi vave i luga o le faʻavaa i lalo i le ua. Matou te ufiufi avanoa i se solo pe a malulu i le vevela o le potu, tuʻu i totonu o se faleoloa pogisa mo le teuina.

Vili le pusa pe a malulu, tuʻu i le teuina

E tusa ai ma lenei fualaʻau "Toa" e mafai ona teuina i totonu o se potu i se vevela e leai se maualuga e sili atu nai lo +20 tikeri Celsius.