Faatoaga

O le mea na tupu i le faʻaaogaina o Trichoplant ma Ekomik Urozhayny i togavao

I le vaitau o le tuputupu aʻe o le 2016, i le faatoagaina o laau toto (maualuga 1.5-2 m) i fanua o le vasega pepe i le pito i matu o Moscow, na faaaoga ai sauniuniga a Trichoplant ma Ekomik Urozhayny. O faailoga nei sa matauina i luga o laau laiti: le toe maua mai i luga o laau mama, mai le pito i luga, mumu ma le pala o nila.

Tuputupu ae o le lanumoana lanumoana e faʻaaoga ai le soifua maloloina o Trichoplant ma Ekomik Urozhayny

O le suʻesuʻega o vaega eleele na maua mai i le aʻa o laau toto na faʻaalia ai le iai o ni meaʻai - o pathogens o le tracheomycotic wilting ma le aʻa e pala Fusarium oxysporum, Verticillium dahlia, Pythium debarianum, ma isi.

O se taunuuga o le gaioiga a nei fomaʻi, o aʻa o laau e liu enaena, o le mycelium of the fungi e ulufale i totonu o le vascular system ma faatumuina i lona biomass. Avanoa i meaʻai e faamutaina, ma o aʻafiaga o aʻafiaga e faasolo ina maeʻa.

Hua o meaola "Ekomik Harvest" Hua o meaola "Trichoplant"

Ina ia faʻaleleia laau totō na aafia, o sauniuniga a Trichoplant ma Ekomik Urozhayny na faʻaaoga i vaega nei:

Vaega 1 - mo 2-3 vaiaso ma le vaeluaga o le 3-4 aso, sa faia togafitiga o conifers ma Trichoplant (faʻaititia le 50 ml o le vailaʻau i le 10 lita o le vai);

2 tulaga - i le taimi lava e tasi ma le togafitiga muamua, o se vai e tolu-taimi i lalo o le aʻa na faia (faʻaititia le 100 ml o le vailaʻau i le 10 lita o le vai). O le tafe o le vaifofo galue i le togafitiga muamua o le 10 lita i le laau, o togafitiga lona lua ma le tolu sa faia i aso uma e 5-7 ma se fua faatatau o le galue o le 5-7 lita i le laau.

3 tulaga - ina ua uma togafitiga mulimuli ma Trichoplant®, na faaopoopoina le Ekomik Urozhayny (100 ml i le 10 lita o le vai) i lalo o le aʻa i le vaiaso ma le vaeluaga o le 2 vaiaso. I le taimi lava e tasi, e tolu laei pito i luga o le fualaau faasaina na faia (10 ml i le 10 l) vai i le va o le 3-4 aso.

I le gasologa o le vaitau, sa i ai se faʻaleleia atili i le setete o le tui, lea e faʻamaonia ai le mafai ona faʻaaogaina paluga o eleele ma le microflora aoga o loʻo aofia i sauniuniga Trichoplant ma Ekomik Urozhayny.

O loʻo maua i le laulau 1 taunuʻuga o suʻesuʻega ile eleele.

Laulau 1: Tufatufaina o gaʻo pathogenic e ese mai faʻataʻitaʻiga o le eleele

O le ituaiga meaola o pathogensLe faʻafia ona tupu mai aʻo lei togafitia (spring 2016),%Le faʻafia ona faʻaalia pe a uma togafitiga (autumn 2016),%
Pythium debarianum4530
Verticillium dahlia22
Rhizoctonia solani7035
Fusarium oxysporum153

O sauniuniga Trichoplant ma Ekomik Urozhayny e mafai ona fautuaina mo le totoina o mea ola maloloina lelei, i lalo o mea uma e manaʻomia mo le faʻatupulaia o lenei fua.

Ata vitio NPO Biotehsoyuz on youtube