Fale taumafanafana

E faʻapefea ona filifili le mea saʻo e fofo ai mo le fofo

O se faʻalavelave faʻapitoa mo le galue i luga o le sima, piliki, maa e taʻua o le tagata e faʻaogaina pe afai o le mea e faʻaaogaina ai se mea faʻapitoa. O le fofo fofo o loʻo i ai se paluga ma tipi oti i le mea tonu lava e tusa ma le sola. Mo se faʻalavelave faʻapitoa, o le fofo faʻapipiʻi le faʻaogaina o le tino i totonu o le paluga e eseese, o lea e le talia ai e le fofo se mea e fai.

O meafaigaluega meafaigaluega mo meafaigaluega

O se meafaigaluega faigaluega o lana galuega o le faʻaleagaina o mea aoga e ala i le tuʻufaʻatasia o le viliina ma faʻafia ona aʻafia ai, e tatau ona i ai le malosi, faʻamausaliina i le meafaigaluega ma faʻafeteina le fesuiaʻiina, o mea e teʻi ai e aunoa ma le aveesea o le malosi pe a vevela e ala i feeseeseaiga. O le mea lea, o le vili atoa mo le punch ua vaevaeina i vaega o galuega:

  • o se uʻamea e faia i le maualuga maualuga o le uʻamea malosi, lea e tatau ona faʻamaeʻa ma tumau mausali i totonu o le kelika a le tagata faʻapitoa;
  • vaega faigaluega - o le fesoʻotaʻiga o loʻo faʻaalia le malosi galue i le pito, auai i le aveeseina o le paluga, o se tootoo malosi tele ma se fao o faʻalautelega eseese ma le pitch;
  • soli - o le vaega o le vili, o faʻasoasoaga eseese, na faʻaaoga e faʻaaoga ai tekinolosi faʻapitoa, o loʻo i ai ni pito vavae.

Mai faʻasologa faʻasolosolo, e taua le iloa le umi ma le lautele o le fofo.

O se faailoga o le lelei o se vili mo le sima mo se pusa, e aafia ai le tau, pe afai o le tele o oloa e tutusa, o le a avea le lanu. O le taunuuga o lenei mea poʻo lena aafiaga i luga o le uʻamea o le fausaga o le tioata tioata ma le malosi o le mafaufau o le luga:

  1. O le lanu enaena vaivai e faaalia ai le maualuga o le malosi o le faʻamalosi, le gaosiga o mea faigaluega.
  2. Laititi e faʻaalia togafitiga faʻapitoa i vaʻa manaia. O se taunuuga, o le maualuga na mausali, ma o le a le metala na faʻaaogaina i le tino o le fofo e le o iloa.
  3. Lanu auro ua faailoa mai ai le leai o se faʻafitauli i totonu o le uamea.
  4. O se lanu samasama i luga o le galuega - o se puipui puipui e faia i se paʻu malosi e faʻavae i le apa.

O le masini kesi

O le vaega o le fofo o loʻo aofia i totonu o le pulu vili e taua o le fagu. O loʻo faʻaaogaina i luga o paʻu, ma o le fesoasoani lea e fetaui lelei i totonu o le soʻo o le falai, pe afai e faamoemoe e galue ma lenei meafaigaluega. E 5 ituaiga o fesoʻotaʻiga; i le faʻatinoga, faʻaaoga SDS max ma le SDS faʻatasi. I le taimi lava e tasi, o le fesoʻotaʻiga lona lua e faʻaaogaina mo se mea e aʻafia ai, pe a faʻapipiʻi faʻatautaia mo le faʻapipiʻiina ma se laʻititi laʻititi.

Afai e puʻe se pu mai le 10 mm, ona fai lea o le galuega i pasi e tolu, e amata mai i se moa vevela. Faatasi ai ma piliki ma mea taulima latou te galulue ai i se ala e leai se sao.

O le eseesega tele i le va o le fofo mo le SDS tele punch i le fuainumera ma le tele o vao. I le vaʻaia o le fesoʻotaʻiga o laupepa 5. Afai e te tilotilo i le paʻu o le SDS faʻatasi ma le fesoʻotaʻiga, e na o le 4, ma faʻalavelave laiti. O le mea lea, i totonu o le kata lava ia e tasi, e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi laina e lua.

E faʻatatau i luga o taʻavale, o loʻo maua i lalo ia ituaiga o mea nei:

D 12D 14D 20D 25D 28D 32D 35D 40
12x26014x34020x32025x60028x60032x60035x60040x460
12x46020x60040x600
40x920

O le fofo mo le SDS max 50 mm fofo ua faʻaaogaina i luga o se mea mamafa ma ua faʻaaogaina mo le faʻaleagaina o galuega. Ua taʻua - o le mea e tupu. O le numera mulimuli i le makaina o loʻo faʻaalia ai le vaega o le fagu. O faʻamatalaga pupuu e sili ona taugata, e fuafua i le ituaiga, o le latou iunite e silia ma le 12,000 rubles.

Ina ia mautinoa e le motusia le tui o le fagu ma le paluga, o le paipa na faʻafeiloaʻi lelei, faatasi ai ma se moli, ao le i tuʻuina atu le uʻu, o le gaʻo faapitoa e faʻaaogaina mo le vaeluaina o le vavalo. Lubrication e puipuia ai le sola mai le ulu atu i totonu o le abrasives. O faiga sili ona lelei i le ituaiga o suauʻu ma le gel e tuʻuina mai e tagata taʻutaʻua lauiloa meafaigaluega - Interskol, Makita, Metabo ma isi matai faʻaleauau.

O le a le mea e fai ai se sima faʻamalosi mo se fofo

O le mea lea, o se aʻafiaga faʻapitoa i le kesi talafeagai e mafai ona talia uma se puʻega ma se pu. Ae o se meafaigaluega mama e fesuisuiaʻi e tauaveina ai se galuega i se tasi avega. O le mea lea, o le fofo o le a fuafua mo le maualuga o le pu, lea e mafai ona togi i se malosiaga ua tuʻuina atu.

O le taua o le meafaigaluega galue, ua taʻua o se mea e vaʻaia ai, o le vaega o le seleselega o loʻo faia i mea e gaosia i le gaosiga. E mafai ona latou maua se faʻasologa o le tuuga, o le mea e taʻua o le manumalo. O lenei mea e faʻateleina ai le ola o le fofo mo faʻamalosi papa.

Leai se mea e tatau ona faʻaalu pe'ā e galue ma le meafaigaluega, e tatau ona ia puʻeina. Ae o le lubrication o le a fesoasoani e faateleina le malosi o le aʻafiaga, ola mea faigaluega.

E saʻo lava ina ia faʻalautele ai le gafatia o le gaioiga o le meafaigaluega, i mea maualuluga, o lapopoa tetele e faia i ni vaega. Muamua, ia puʻe se pu i se toʻalaiti laʻititi, ona faʻalauiloaina lea o se puʻupuʻu lapoa i luga o le pu. Faʻamatalaga mo le sili atu ma le 10 sekone o le a mafua ai ona faʻaalu le mea faigaluega. O le mea lea, e manaʻomia le faʻatinoina o galuega i lea taimi ma lea taimi, e mafai ai e le matagi ona faʻaliliu.

O le vaega galue o le fofo, lea e ave ai le uta, e ese foi i le mamanu:

  1. Mo le faʻaogaina loloto o le faʻaaogaina o se faʻaoga i se foliga o se sikulima. Faʻasaʻoina oloa faʻalauiloa le sikulima.
  2. Afai o paʻu i luga o le vaega galue e papaʻu, e faʻamoemoe mo ni pā papaʻu.
  3. Mo le televave o le fofoina o pu loloto e faʻaaoga ai se sikulima malulu.

O le fofo o se mea faʻaaoga, o se faʻaopoopoga i se mea taugata. Ae peitai, o le teuina i luga o se fofo e mafai ona le mafai ona faʻaaogaina se hama olo. O le mea lea, pe a faʻatau se faʻamatalaga mai se kamupanī e le o iloa, e tatau ona e manatuaina taunuuga. E faʻapefea ona faʻatau se faʻataʻitaʻiga mo se vaʻaiga faʻapipiʻi i se tau taugofie?

Muamua lava, e te manaʻomia le siakiina o le tusi faamaonia o oloa, saili po o ai le gaosi oloa o le. O faʻamatalaga taugata e le umi, ae o le pupuni o le puipui o le a faʻamamaina. O le fesili pe o le a latou talepeina le pusa fagu i lenei taimi.

O oloa taugata e umi se taimi e faigaluega ai, ae maise lava i lima o tagata fiafia. O se tagata tomai faapitoa lava ia na te iloa o se suilati faila o lana tagata e galue. O le a ia mauaina se faʻataʻitaʻiga mai tagata faufautua taʻutaʻua.