Fale taumafanafana

Faʻasaʻo ma saogalemu le slicing: filifili se seti o ata mai Saina

O le tuiina o se laasaga taua i le sauniuniga o soʻo se ipu. A uma mea uma, e manaia tele pe a vaeluaina ia fasipepa ma poloka taitasi. Ae o se naifi masani, o se aafiaga e faigata ona ausia.

Ae ui i lea, o loʻo i ai se vaifofo: faʻaaoga se seti faapitoa o fatuga e mafai ona tipiina se oloa o soʻo se foliga i se mataupu o sekone.

Le lelei o se seti o tusi:

  1. Faʻafaigofie. E mafai ona e ulaina soʻo se fualaau faisua po o fualaau aina e aunoa ma le faʻaaogaina o se taumafaiga tele.
  2. Televave. O se seti o fatuga e mafai ai ona e tatuʻu soʻo se oloa i sekone.
  3. Tauvaga. O le seti o loʻo i ai le tele o ituaiga o tusi, faafetai lea e mafai ona e tipiina ai le oloa o soo se foliga.
  4. Faʻafeiloaʻi le slicing. E leai se isi mea e fufulu i luga o le mamafa. A uma, o loʻo i ai se pusa faʻapitoa e faʻapipiʻi ai le grater. O oloa uma ua nutimomoia e pau i totonu.
  5. Faʻamau. O mea uma e tuʻuina i totonu o se pusa faʻapitoa, o le mea lea latou te le tele se avanoa i le umukuka.
  6. Faʻamaʻa vave. Faʻaaogāina o se masini faapitoa, e mafai ona e fufulu mama le grater e oʻo atu ai i nofoaga. Ma o le pusa lava ia e faigofie ona fufulu i le vai.
  7. Saogalemu E sili atu ona faigata le faʻamaʻaʻaina o lou lima i le taimi o le tipi, ona o loʻo i ai se tagata faʻapitoa mo oloa.

O se seti o mea e faʻaaogaina o se meafaigaluega lelei lea e tatau ona i totonu o fale o kuka uma. Ae o le a le tele o ia tau faʻatulagaina? O faleoloa i luga o le initaneti i Iukureini ma Rusia na ofo atu e faʻatau se faʻamaumauga mo le 3309 rubles. E aofia ai mea e 11. O lenei tau e le taugata tele mo se seti atoa o tusiga.

Ae o le tagata gaosi Saina i luga o le upega tafaʻilagi a Aliexpress e faʻatau atu se seti o mea tutusa mo 1280 rubles. O le seti, i le ala, e aofia ai mea e 12. Aisea e leai ai se eseesega i le va o se Saina ma se faleoloa i le initaneti i luga o le initaneti e le manino. A uma mea uma, e oʻo lava i uiga o le oloa faʻatau atu e tutusa lava.

Uiga o le seti Saina o ata:

  • lau laupepa - silasila le mama;
  • meafaitino o tusi ma pusa - mea palasitino;
  • e mafai ona fufulu i totonu o le masini fafie;
  • lanu - lanu meamata papaʻe;
  • e aofia ai ni mea se 12, e aofia ai se failautusi ma se 'au tuseta.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e sili atu ona aoga le faʻatauina o se seti o tusi mai se tagata gaosi Saina. A uma mea uma, na te ofoina atu ana mea e toetoe 3 taimi sili atu ona taugofie nai lo se mea e gaosia ai fale. E aoga le sola ese? E leai, aua o uiga o le oloa e le eseese uma lava.