Meaai

Recipes ma se ata o se kulimi peleni mo le kukaina o fale

O le taimi mafanafana e masani lava ona fesootaʻi ma fualaau suamalie ma vine e mafai ona e piki ma 'ai saʻo mai le togalaau. A maeʻa le saturation muamua, e mafai ona e faʻaaoga fualaau e kuka ai ipu eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, o se kulimi pele, o se fua laʻasaga taʻitasi ma se ata e faigofie tele. Mai le eseesega o fualaau, e tumau pea le filifilia o le keke e sili ona lelei e tusa ai ma le lisi o oloa poʻo mea e fiafia i ai, ma o le suamalie ma le manava o loʻo faʻatumu ai soo se tasi oi latou, o le a mautinoa lava le avea ma meaʻai e le mafaagaloina gastronomic.

Tulafono mo le faia o paʻu pele

Pe a faʻafefiloi fualaʻau lanumumu mumu ma paluga suamalie, e mafai lava ona e maua se suamalie suamalie mo lauti. O le mataupu faavae o le sauniaina o vine mo ituaiga uma o pies e tutusa lava, ae o le paluga lava ia e mafai ona filifilia eseese, mai le vave ona togafitia i se keke faʻataʻapoʻai ma cherries.

Ina ia saunia vine, ua lava lea e fufuluina ai i lalo o le vai mama, aveese fatu ma alu e faʻamago i totonu o se fafie. I le taimi nei, ia teuteu le suka suka i le suʻiina o le suka i se mea e faʻaaogaina ai pusa tioata poʻo le kofe. Lisi le suka ma le malola faaopoopo i le peleni 10 minute i le maea ai o le fufulu. O le mea lilo atoa lea o le faia o le faʻatumu.

Afai e te fuafua e kuka se keke ma ni siene tioata, ona tatau lea ona e faia laasaga lava ia e tasi ma vine, ae pe a uma le faʻamaʻi.

O le paluga mo le paila e mafai ona saunia le fefete, keke, puff, fresh, shortbad - e tele filifiliga. E fautuaina le faʻaaogaina o falaoamata lelei mo le kukaina ma sasau muamua.

Ia faʻapipiʻi sina vanilla i soo se ituaiga paluga ina ia avea le keke ma mea manogi lelei ma manaia.

Palu masani masani e aofia ai mea e pei o le falaoamata, fuamoa, suka. O nisi o suʻega e mafai ona aofia ai meaʻai tutusa e pei o lefir, pata, kulimi 'oʻona, poʻo susu susu. O faʻaopoopoga e pei o le kinamoni, o le sukalati suamalie, le sua o le tipolo, sukalati e faʻapipiʻiina ai se togafitiga faʻapitoa faapitoa - o auala aupito sili ia mo le tuʻufaʻatasia o vine mama.

Ina ia saunia le paipu, e lelei tele le saunia o mea fou a le ausilali i totonu o le umukuka - sipuni, ipu loloto mo le fufuluina o paluga, o le solo, o se mea e faʻafefiloi, o se naifi malosi, se fusi, se mea tao tao, ma pe a talafeagai e taofi pepa.

O se metotia o le saunia o se kulimi peleti faigofie

Faatasi ai ma le eseese o ata matagofie o se mea suamalie suamalie, o le toatele o tamaitai e taumafai e saili le fua aupito faigofie mo le pai. E masani lava, e te le manaʻomia le faʻaaluina o le tele o le taimi, ma e le faigata ona maua oloa i le umukuka. Ina ia saunia se keke suamalie, manogi ma le mama e te manaʻomia:

  • 200 g falaoamata;
  • 200 g o suka;
  • 4 fuamoa moa;
  • 50 ml o le suauu manogi;
  • pe afai e manaʻomia, nisi o lenamon poʻo le vanilla;
  • 300-400 g o cherries leai ni fatu.

Le faagasologa o le taoina:

  1. Muamua e te manaʻomia le sasaina o fuamoa i soʻo se auala faigofie, ona faaopoopo ai lea o le suka ia i latou ma faʻaauau pea le faiga o le sasa. O le aofai o suka e mafai ona fetuunai e tofo ai, afai e te manaʻo e aumai se keke ma le inu, ona mafai lea ona e faʻaitiitia le tele o le 150 g.
  2. Faʻaopopo le vanillin i le faʻafefiloi, falaoamata i vaega laiti ma faʻaauau pea le faʻaosoina o le paluga o le lumanai.
  3. O le mea mulimuli ole eletise o le suauu manogi. O mea uma lava e tatau ona faʻafefiloi lelei ina ia ausia se tutusa lelei.
  4. O le paluga e tatau ona liu suavai. Liligi le afa i totonu o le apa sauni, ona tuʻu lea o laʻau na muai saunia i luga ma ufiufi i le pito i luga o le paluga totoe.
  5. Vaʻai le ogaumu i le 200 ° C ma tao ai se pai i totonu mo le 25-30 minute. O le taunuuga o se mea e sili ona suamalie ma gutu-gutu ma cherries i se faanatinati.

Se fua faigofie mo le 'au pele i luga o le kefir

Faatasi ai ma lona faigofie o tapenapenaga ma le ofoofogia o le tofo, o lefir baked oloa e masani ona iloga. O lenei oloa e masani ona faʻafeiloaʻi mai i pusaaisa, ma o faʻataʻitaʻiga e faʻavae i luga o lea mea e faigofie ma faigofie.

Le faia o se mea e te manaʻomia:

  • fuainumera tulaga o vine e oo atu i le 0.5 kilokalama;
  • afa afa ipu suka mo le faʻatumu;
  • afa afa o le kefir;
  • se pine o le masima;
  • i le afa kilokalama o falaoamata;
  • fagu suauʻu;
  • 1 tsp taofi paʻu;
  • vanillin ia tofo.

E faʻapefea ona faia se pailaʻau i luga o le kefir:

  1. Amata le kuka i le taloina o cherie ma fufulu vine. Aʻo faʻafefe le vai ma le vai, e mafai ona e faia le suʻega.
  2. I le fala falaoʻai faʻapipiʻi masima, uʻu paʻu, pata susu ma faasolosolo malie ona faʻaopoopo lefir. O le paluga e tatau ona susulu, ae le o le vai, pe afai e tatau ona faaopoopo nisi falaoamata.
  3. Ona faʻafefe lea o le paluga, tipi i ni fasi ie manifinifi, ia tuʻuina i luga o se laina o cherries ma fufuluina i luga ma le suka.
  4. O paluga uma lava e tatau ona afifiina i le tumu ma tapuni. E tatau ona foliga pei o rolls.
  5. O loʻo tumau pea le tuʻuina o le falaologa faʻataʻavalevale i se siʻosiʻomaga i se lapisi lapisi. Amata amataina mai latou mai le ogatotonu.
  6. O le vevela o le taoina o ipu mai le 180-200 ° C mai le 40-45 minute. O le sauni e mafai ona faʻamoemoeina e ala i le foliga mai o se masalosalo i luga o le suʻega. Fafasi le keke maeʻa ma le suka suamalie ma teuteu i vine.

Faafetai i lenei fua ma se ata, o se faafetai faafetai i se laasaga e le gata o se mea manaia, ae e manaia foi. E mafai ona tautua i le laulau mo malo pe faamemelo i ona foliga ma le tofo i le lio faaleaiga.

Suauu kulimi kulimi kulimi vitio

Fufulu keke i se fai kuka taofi

Ina ia faia se pai e te manaʻomia:

  • faapelepele e tofo;
  • o le tasi vae tolu o le kilogram o falaoamata;
  • fuamoa - 6 pcs .;
  • suka poʻo le suka gaosia - 300 g;
  • i vaega laiti i luga o le mata, sima, pata, masima, vanillin;
  • falaoa.

O le kukaina o se kulimi faʻamalosi i se fai kuka taofi o le auala pito sili lea ona faigofie ma sili ona vave. A uma mea uma, o se atamai atamai o le a faia mea uma mo oe.

  1. Muamua e tatau ona e saunia siela - fufulu, aveese fatu, ufiufi i le suka ma le maso.
  2. O le paluga o le a avea ma kuliki, e faia ai lenei mea, vavaeese ai le selu mai mai le protein, sasa le mea mulimuli i totonu o se fulufulu ma le suka. Ona faaopoopo ai lea o le fala, vaevaeina falaoamata, faaauau pea ona palu lelei le paluga. O le faifai pea o le faʻafefiloi maeʻa e tatau ona foliga tutusa ma le susu susu.
  3. Fagogo se pesini o fulufulu manogi ma le pata, fufuluina i falaoa, ona liligi ai lea o le afa o le paluga.
  4. Faʻasalalau le tumu o le uʻamea ma le suka i le pito i luga o le paluga ma ufiufi i le vaega o totoe o le paluga.
  5. Filifili filifili "tao", seti le taimi i le 55 minute ma na o le faatali seia oʻo i le faaiuga o le polokalama. E fesuisuiaʻi le paʻu pele e pei o lenei fua ma se ata laʻititi i lea laasaga ma lea laasaga, ae e tatau ona e faʻatali mo le malulu i totonu o le faila taofi lava ia.

Isi filifiliga mo le faia o talo

E mafai ona faʻaaogaina e le au pele o le faifeʻau pupuu le auala e fai ai ni meaʻai mafiafia ma cherries.

Mo le suʻega, o le ae manaʻomia se seti o oloa faapena, faʻapea foʻi le pai ma le paluga i luga o le kefir, ae sei vagana ai le susu susu. O le a manaʻomia foi le fuamoa e 1 ma suia le aofaiga atoa o le suka i le 2-3 tbsp. l susu suka.

O le paluga mo se pupuu ma cherry ua saunia i luga o le faavae o le olo.

Muamua, o mea uma e tatau ona faʻafefiloi, ona taumafai lea e togitogi se tui. 1/3 o le paluga e tatau ona afifi i se ata tifaga ma natia i totonu o se pusaaisa. I le taimi lea, tuu le paluga totoe i totonu o se fulufulu, tuʻu le mea o loʻo tumu i luga, ma ia faʻaputu le vaega oisa ma le pito mulimuli i luga. Pipi i le auala tutusa e pei o le kefir pai. E sili atu ona faigofie le faia o se pai ma cherries mai le pusa pasta, lea o loʻo faʻatauina ai se fale tuʻufaʻatasia i le faleoloa.