Fale taumafanafana

Namu namu mo se fale mai Saina

Tolauapiga e faigata ona mafaufauina e aunoa ma iniseti. O lanu felanulanuaʻi, o le galue malosi ma le gasegase e mafua ai lagona, ma masima ma namu, i se isi itu, e mafai ona vevesi ai lagona.

I aso vevela, i le sailiga o le toʻa i totonu o le atunuʻu, tatou te tatalaina faitotoa lautele, ma i le afiafi tatou te taumafai e faʻaumatia faʻamaʻi iniseti. O faʻapitoa faapitoa, kulimi ma mea e asu ai le asu e le o faʻasaoina i taimi uma mai le "suʻe toto". O le auupega a tagata nofo fiafia i le mafanafana ua leva ona i ai se mea e le mafai ona toe suia - o se namu namu i luga o alofilima.

O le pupuni, e aofia ai afa e lua, ua fuafuaina mo se faitotoa. Faatasi ai ma le fesoasoani o se mea faapipii faapitoa poʻo ni fao meafale, e oʻo lava i tamaitai matagofie e mafai ona faʻapipiʻi le laina. Afai e manaʻomia, a maeʻa le vaitau o le tau mafanafana, e faigofie ona aveese le pupuni ma auina atu mo le teuina i le kapoti.

O le aoga sili o upega anufe o manoa o loʻo i luga o le umi atoa o le oloa. Pe a pasi atu i le faitotoʻa, ona faʻafefe ai lea o pupuni o le pupuni ma toe vave faʻaleleia. I tamaiti laiti ma fagafao, o lenei faagasologa o se fiafia moni.

I faleoloa i luga o le initaneti i Rusia ma Iukureini, e masani lava ona tuʻuina atu faʻasalalauga faʻavaomalo masani i luga o manoa. O se filifiliga faʻavaomalo mo fale taʻutaʻua uma e lua ma se fale matagofie o le nuʻu.

Ae ui i lea, o le tele o tagata faatau e mananao e faʻavasegaina totonu ma lanu susulu, o lea la o loʻo latou saili e faʻatau atu ni ie puipui lanu eseese i ni ata malie. O sea oloa o le a tau e tusa ma le 540 ruuga e le aofia ai le faʻatagaina.

O neti maseta mameta i se taugofie o loʻo manaʻomia i le nofoaga o le Aliexpress International. O se seti e aofia ai le ie puipui lava ia ma se seti o tupe e totogi e tusa ma le 300 rubles.

E tusa ai ma faʻamatalaga a tagata faatau, o le pupuni e puipuia lelei mai le ita i iniseti, ma o le mamanu faʻafiafia e faʻamafanafana oe. Faʻasalalauga faʻapitoa ma tau maualalo ifo i le lauiloa o le oloa i le AliExpress. O mea aupito sili ona lelei mea gaosia e puipuia ai le galala, ae e le mafai ona gafatia e faasaga i tui o manu.

O mea le lelei e aofia ai le taimi faatalitali mo le poloaiga. Ona o le galuega o galuega tau meli a Saina ma Rusia, o le malaga i le tagata faʻatau mai nisi taimi e tolopoina mo le onosefulu aso. Mo lenei mafuaʻaga, matou te fautua atu ia te oe e faia ni faʻatauga i le faaiuga o le vaitau o le tau mafanafana ina ia "maua" ai tau lelei ma ia saunia atoatoa i le taumafanafana e sosoo ai. E le gata i lea, ona o le maualalo o le lelei, e mafai ona faʻavaivaia tagata lautele i le taimi.