Meaai

Juisi ma le kulimi

Manatua le tofo o tamaiti "tutusa" mai le falemaʻi aʻoga ma le aʻoga matataʻu? Ruddy, pulu pulu auro, paluga muʻamuʻa, ma i le ogatotonu - faʻamaeʻa manaia! I le taimi muamua, ua uma ona ou faasoa atu ia te oe se fua mo fualaau kuka paluga paluga, ae ou te fia iloa tonu le fua o le paluga e tutusa ma le pupuu. Ma na maua le fua! Ou te fautua atu ia te oe, e aunoa ma le faatuai, taumafai i fafo ma togafiti lou aiga i sua suamalie. E matua lelei lava i latou i le gasologa o le vaiaso sa ou fafagaina i latou i le tolu taimi.

Juisi ma le kulimi

E masani ona manaia - aiseā ua mafua ai ona valaʻau se suia? O le uluaʻi mafutaga e mafua mai i le faʻamalieina. Ae o le sisi, e tusa lava pe lelei le susu, e le mamao mai le suamalie, e pei o vine. O le a le mealilo i lena taimi? E lua lomiga. Muamua: o le igoa e sau mai le upu "nomad" - o se igoa umi mo lentils, lea na tunu ai keke keke i le Vaeluaga o le Kerisimasi - Afiafi ao lumanai le Kerisimasi. O le lomiga lona lua - o le igoa o meaʻai falaoa suamalie e sau mai le upu "soen", lea na faʻaaogaina ai se keke falala, se keke falaoa paluga. O le falaoamata paʻu ua paʻu i le afa - ma ua liua ai se sua. O lona eseesega lea mai le pai - e le pine le pito i tua o le suasusu. E le gata i lea, sa kukaina le suamalie e le gata i le siʻisi sisi, ae faʻapea foʻi ma isi mea faʻapipiʻi: apu, pi, kapisi; o nisi taimi o se keke falaoa mo se meaʻai e na o le suauu ma le suauu manogi pe tuʻuina i luga o le falaoamata.

Juisi ma le kulimi

O le a tatou saunia le filifiliga sili ona lauiloa - o sua suamalie ma le kuka. Ma, afai e te manaʻo ai, e mafai ona e suʻeina ma taumafai e fai ni sua suamalie ma ni apu apples, jam, fualaau mamago mai lenei paluga suamalie.

  • Mai i lenei vaega, e 6 ava lapoa pe 12 pepe laiti e maua.
  • Taimi e kuka ai - 45 minute.

Meaʻai mo le kukaina o le siʻi kuka

Mo le suʻega:

  • 100 g pata;
  • 50 g o le suka suka;
  • 1 tamai fuamoa;
  • Se pine o le masima;
  • O se ato o le vanilla (o le vanillin i luga o le pito i luga o le sipuni);
  • 210 g falaoamata o saito;
  • 0.5 teaspini o le tao tao.

Mo le faatumuina o le fale:

  • 200 g falaoa lauti;
  • 40 g le suka poo le suka suka;
  • 30 g falaoamata;
  • 20 g kulimi suamalie (tusa ma le 1 sipunipuni);
  • 1 tamai fuamoa (protein ma le afa o le isu);
  • Manua i luga o le pito o se naifi.

Mo le faʻamauina:

  • Half o le isu;
  • 0.5 sipuni o vai poo susu.
Meaʻai mo le kukaina o le siʻi kuka

Fufulu ma le siʻi kuka

Muamua, saunia le faʻatumu

Matou te aveeseina le suauu paluga mai le pusaaisa muamua ae faamaluluina.

O le faʻatumu mo le suasers e tatau ona tu mo sina taimi ina ia maua ai e le falaoamata le susu mai le siʻisi, ma o le faʻatumu e maua ai le mea e tatau ai - a maeʻa, e sili atu le faigata o le a tamoe mai le suʻi.

Uu le paʻu

Faʻasese le kusi falaoʻai ma se vavae poʻo se lima, pe a fai o le oona - e mafai ona e saluina i totonu o se sieve poʻo le taʻalo i se mea faʻaleleia mo se faʻamaoni sili atu. Faʻaopopo le suka poʻo le suka suka, kulimi mumu, o se fuamoa i le siʻisi (o le afa o le isu o totoe mo le lubrication), vanillin - mo se manogi manaia, ma le falaoamata.

Faʻafefiloi le falaoa ma le fuamoa, kulimi mumu, suka ma le falaoamata

Faʻafefiloi mea uma ma maeʻa mo le 10 minute, ma i le taimi nei saunia le paluga.

Matou te saunia paluga suamalie mo sua

O le pata suamalie o loʻo tuʻuina i se pesini ma se fuamoa ma le suka suka. E mafai foi ona faʻaaogaina le suka tioata tioata, ae o le paʻu, o le paluga e sili atu ona agavaivai.

Faʻafefiloi le pata, gaʻo kulimi ma fuamoa

Paʻu pata, paʻu ma se fuamoa ma se mea faʻapipiʻi i le saoasaoa o le vave, e tusa o le 30-60 sekone - seʻia maua se mea e tutusa lelei, lush, tutusa ma se kulimi.

Paʻu meaʻai seia oʻo ina manaia.

Salu le falaoamata i totonu o le motu, peʻa uma ona faʻafefiloi ma le paʻu tao.

Salu le falaoamata i le mea e tupu ai ma faaopoopo i ai le paʻu tao

Laʻau paluga susu mo sua sua. Afai e pipii i ou lima, e mafai ona e faaopoopoina sina falaoamata - 1-1.5 punetini. E tele mea e le tatau ona faʻaopoopoina ina ia tumau pea le laulauina o le paluga ma faigofie ona taʻavale. O le aofaiga tonu o le falaoamata e le gata ina faalagolago i luga o le fua, ae faapena foi i luga o le falaoamata lava: o le tikeri o le olo, susu.

Tipi le paluga

Vaevae le paluga i le 6 (po o le 12) tutusa tutusa, ia lisi taʻitasi i totonu o le pa.

A uma ona sasaa falaoamata i luga o le laulau, matou te tosoina fasi paluga paluga i keke lapotopoto. I luga o mea taʻitasi e tuʻuina atu ai le faʻatumu (vaʻavaʻai mata i se tutusa tutusa o vaega). Faʻasolosolo keke i le afa, ia ufiufi le faʻatumuga ina ia alu ese atu i fafo.

Vaevae le paluga i vaega Lili vaega o paluga ma salalau le faatumuina i le ogatotonu Faatasi ai ma se naifi fagu, ia sele i pito

Afai e te manaʻo e fai pito o le vavalalata fiafia, faʻafeiloaia i latou ma se naifi faʻatoʻaga masani ma se paso talo.

Matou te salalau sua i luga o se pepa tao ma gaʻo ma se fuamoa

Matou te salalau sua i luga o se pepa tao tao, ufiufi i se paʻu o le paʻu pepa. I totonu o se moa, patipati i le vavae le afa o totoe o le isu ma le afa afa o le susu mafanafana po o le vai. Lubricate le pito i luga o vai i lenei paluga - o le paluga ma le faʻatumu - faʻaaogaina o se pulumu faila.

Matou te taoina ni sua suamalie i le kuka i totonu o le ogaumu

Matou te tuu i totonu o le umu, vevela i le 200 ° C, ma tao mo le afa itula. O keke lapopoa e tao mo le 25-30 minute, e fuafua i le ogaumu; tamaiti laiti o le a vave saunia - i le 20 minute. Matou te siakiina le paluga mo le sauniuni ma se skeweru laupapa; tatou te taulai atu foi i foliga vaaia o tusisolo: afai e ulaula-ulaula, o le faatumuina o mea e faaaoga ma e enaena, o lona uiga ua latou saunia. Afai e te matauina o le pito i lalo o le suasusu e amata ona mumu tele, ma o le ogatotonu o loʻo manava pea, tuu se vevela vevela ma le vai i le pito i lalo ole ogaumu, ma ave le pusa tao ma pusa mai le maualuga pito i luga. O le pito i luga o le suasusu o le a mumu vave, ae o le lalo o le a faʻaolaina mai le mu.

Juisi ma le kulimi

Matou te fesi atu sua suamalie na faia i se mea e fai mai se pepa tao tao i se ipu. A o latou toʻa, e na o sina taimi e te faia ai le lauti poʻo koko. O se ipu o susu mafanafana e matua lelei lava! Juicers o se taumafataga aoauli lelei mo tamaiti - o le a latou fiafia e 'ai le siʻisi sisi o loʻo natia i se meaʻai suamalie. Mo se taumafataga mama, o le taeao i luma o le aʻoga pe 'ai faatasi ma oe, e lelei tele sua.