Meaai

Laʻau Saina Muffin

Vaʻai, oa mamanu ofoofogia! ... O se ipu keke koko e masani lava ona foliga mai e matagofie, faatasi ai ma se mamanu muamua, tasi-o-se ituaiga, e pei o se mamanu i luga o fulufulu mamoe po o fasi i luga o le zebra. I le auala, o se vaega faigofie lenei o le keke lauiloa a le Zebra. Ae e oʻo lava i se kuka e leai ni meaʻai e mafai ona taoina se keke matagofie ma le suamalie pei o ni meaai faigofie! E naʻo le tasi le mea e le masani ai i latou - o falaoamata palu. E maua mai e ala i le sasaina o le suauu mai le pala; 'aiga i le fale - nut nut, kiliki i totonu o se mea e gaosia ai le pata poʻo le kofe. E naʻo le tasi le sipuni sipuni o le nutmalie e lava lea e maua ai le paluga o se manulele manaia ma se moli mama (pe, ia saʻo, e fautuaina e faaopoopo le 10 g nutmalie i le 100 g o saito). Ae sili atu: o le taoina e sili atu ona aoga!

Laʻau Saina Muffin

O le toilalo, na aumaia i la tatou eria mai Asia Tutotonu i le sili atu ma le afe tausaga talu ai, ua taʻua saʻo o le Laau o le Ola! A uma lava, o nusipepa o loʻo aofia ai le tele o protein, vitamini, micro ma macro elemene, mea faʻaleleia, lecithin, oona gaʻo polyunsaturated. E le gata i lea, o le lalagaina o taʻitaʻi o isi ituaiga o meaola e uiga i antioxidants. O nei mea aoga uma e maua i le nutumogi, o lona uiga o le faaopoopoina i ipu eseese o se manatu lelei. Ma e le gata i le taoina, ae faapena foi i laei salati, cereals, sauces ma gravy. Ou te fautua atu ia e muamua suʻeina le sukalati koko mo le lauti!

  • Taimi e kuka ai: 50 minute
  • Auaunaga: 10
Laʻau Saina Muffin

Meaʻai mo le faia o keke koko-kokolati:

  • 5 fuamoa;
  • 180-200 g o le suka;
  • 100-120 ml o kulimi kirimigi;
  • 100-120 g o pata;
  • 225 g falaoamata o saito;
  • 1 tbsp palu falaoamata (tumu i se paʻu);
  • 1 tbsp koko koko;
  • 1.5 tsp taofi paʻu;
  • Walnuts, keke kokolati - filifiliga;
  • 1/6 tsp sima;
  • 1 tsp suauu suauu e faʻaalu ai le meaola.
Meaʻai mo le faia o keke keke

Faia o le kulimi sukalati:

Saunia mea: fufuluina le fuamoa i le fasimoli, fufulu lelei mama, ma liu le pata.

Faʻamuʻi fuamoa ma le suka - e mafai ona e faʻavevelaina ma se sipuni, e mafai ona e faʻaogaina se fulu, ae sili atu le taʻalo ma se paluga mo ni nai minute i le tau maualalo: o le a sili atu ona matagofie.

Tuna ma le fuamoa

Faʻaopopo le kulimi mumu i le motu ma le faʻafefiloi. Laʻau ma le mayonnaise e talafeagai foi - e mafai ona maua i le pusaaisa. Ae ou te faʻaaogaina na o le mayonnaise i totonu o le fale, faʻapena i le taoina, suia i le kulimi kulimi e maualalo.

Faʻafefiloi fuamoa na sasaina i le suka ma kirimi kirimigi

Liligi le pata mūmū i totonu o le paluga - e le vevela, ae mafanafana, ma toe faʻafou.

Faaopopo le pata suamalie

O le taimi nei ia sulu le falaoamata falaoa ua palu ma le paʻu paʻu. E manaʻomia le luluina, o le a leai se pulupulu e alu i le paluga, ma sili atu le paluga o le falaoamata: ona sili atu lea ona matagofie le taoina.

Fufulu le falaoamata ma taofi paʻu

Lue - e suia ai se paluga o le eletise, i le tutusa tutusa ma le kirimulusua mafiafia. Vaevae i vaega tutusa e tolu.

Kipi le paluga mo le keke-kulikati

Sasaa se sipuni o koko powder i se tasi o vaega o le paluga, o le sipuni o le falaoamata pusi i le lona lua, ma tuʻu le vaega lona tolu i le paepae.

Tatou vaevaeina le paluga i ni vaega se tolu ma faaopoopo ai le koko koko i le tasi e auauna atu, i le isi falaoamata palu

A maeʻa ona faʻafefiloi, matou te maua le sukalati ma le paluga o le hazelnut. Ina ia sili atu le suamalie, e mafai ona e faaopoopo i ai ni nai fasi meaʻai, ma sasaa atu kekekeke sukalati i totonu o le paluga ma koko. Faʻamatalaga e ala i le faaopoopoina o vine, fualaau mamago, fatu poppy, vine, fualaau mama i le paluga - e tele filifiliga, ma o le a manaia ma manaia!

Faʻafefiloi fasi paluga

Lubricate le keke keke i le suauu sasala ma amata ona salalau le paluga i vaega: paʻepaʻe, pogisa, nut. E mafai ona e faʻaaogaina se foliga ma se pu, lapotopoto poʻo le taʻitoʻatasi.

Tuu le paluga i vaega o se ipu tao

Ona salalau lea o le vaega lona lua o le paluga ma se sipuni, isi lanu.

Faʻasala le vaega lona lua o le paluga

I le tuʻuina atu o mea uma, e mafai ona e uuina ma le filemu se tootoo, faatofu i le paluga. O se keke keke teuteu lenei!

Ia faʻafefiloi ma le faʻafefiloi laulau eseese o paluga

Matou te tuʻu le mumu i totonu o le ogaumu, ma vevela i le 180ºС. Aʻau i le fuataga mo le 30-40 minute. O le taimi tonu e faʻalagolago i le tele o le moa ma le maualuga o le keke. I totonu o le pu, o le a taofi vave, ma pe a tao i se faʻamaufaʻatasi, o le a tele se taimi e alu ai. E sauni le ipu kapina pe a sau le paluga o le paluga mai le paluga ma faʻamamaina ma le matagofie le pito i luga, maua mai se lanu auro enaena.

Pipi se kulimi ma se sukalati i totonu o le ogaumu

Ina ia faigofie ona alu ese le ipu keke, ia pipiʻi le pito i lalo i se vailaʻau vailaʻau poo se naifi (faʻaeteete ina ia aua nei toso le moa), ona ufiufi lea i se ipu ma faʻafefete. Le lūlūina? Ufiufi le siaki i se solo susu, tuʻu i luga mo le 5-7 minute. O le ipu kapini e fufulu ma o le a faigofie ona sau i luga o se ipu.

Matou te ave le kulimi-kulikati ma faʻaliliu

A faʻamalulu le ipu tao, ona tipi lea i ni fasi vaega.

O se faʻataʻitaʻiga matagofie lea e maua mai i le tuʻufaʻatasia o ituaiga paluga e tolu!

Laʻau Saina Muffin

Matou te faia lauti ma valaʻau mai i le fale i le laulau - fiafia i se mea manogi ma le kuka-kokolati keke!