Meaai

Salati fualaau 'aina ma aano o manu "Rainbow"

Salamata "Rainbow" o se fua faigofie mo se meaʻai suamalie o fualaʻau ma aano o manu, i lenei fua ma le moa kuka. O le salati nuanua atonu o loʻo i ai auala e sili ona ese le kukaina - e mafai ona e aoina fualaau faisua eseese i soʻo se faʻatasi i luga o se ipu. E lua mea autu e tatau ona fai - o pateta falai ma aano o manufasi e tatau ona faʻamaonia, o isi fualaau faisua e faʻapipiʻi le ipu ma le tofo ma le lanu. O le saumati mo se salati fualaau faisua faatasi ai ma aano o anufe Manu e mafai ona saunia e fai, mo se faʻataʻitaʻiga, masani mayonnaise, pe faʻafefiloi ai fua o le fale i le mea e te manaʻo ai.

Salati fualaau 'aina ma aano o manu "Rainbow"

O le mea lea, ia saunia se salati fualaau faisua ma aano manu "Lua", sei vagana ai pateta, aniani ma togafiti fou, e kuka i totonu o latou paʻu. Ona vali ai lea, tuu i luga ipu. Matou te ave ni pafolafola lapoa e tusa ai ma le numera o malo ma tautua vaega lanu mo tagata taʻitasi, aua neʻi galo e uiga i le saumalie. Mo lea mea, o le a e manaʻomia ni koneteina - vaevaega o saucers, i ni tulaga ogaoga, faʻapitoa puʻo poʻo ipu e talafeagai.

  • Taimi e kuka ai: 1 itula (e aofia ai le kukaina o falalaʻau)
  • Auaunaga Per Container: 2

Meaʻai mo le sauniuni o se salati fualaʻau ma aano o manu "Rainbow"

  • 250 g o moa ua kuka;
  • 300 g pateta;
  • 100 g kāloti;
  • 100 g beets;
  • 60 g lanu paepae;
  • 70 g letusi;
  • 30 g o laau afu fou;
  • 30 ml o suauu olive;
  • 20 g pata;
  • 20 ml apple cider vinegar;
  • 15 g o suka;
  • kumumu, mumu lanu moana;
  • le masima.

O se metotia o le saunia o se salati fualaʻau ma aano o manu "Rainbow"

Tatou amata i pateta. Matou te mama, tipi i totonu o ni nai vavae, tuʻu i le vai malulu, fufuluina ma fufuluina le paʻu. Ona matou tuu lea o pateta i totonu o se pusa, pe a tafe vai, tuu i luga o se solo.

Fufuluina pateta pateta mai le malo

I totonu o se mea e falai ai, tatou te vevela le suauʻu olive poo le manogi fualaau le manogi, faaopoopo le kulimi. Tatou te togi le pateta pateta i totonu o le suauu vevela, fulu seia suamalie, masima i le pito, fufuluina i le ala savali.

Faatautau i luga o se ipu meaai se vaega o palu falai.

Tuu ia pateta falai i le pito o le ipu

Ma le isi, sasaa le mayonnaise i totonu o le fagu ma tuu i le ogatotonu o le ipu, o loʻo siomia ai, o le a tatou faia se nuanua fualaau aina.

Tuu le fagu ma le mayonnaise i le ogatotonu o le ipu

O kāloti, o loʻo kuka i totonu o latou paʻu, e faʻamamaina i luga o se fatulaʻau, masima e tofo, tuʻu i autafa o pateta.

Lii le kāloti kuka ma tuʻu i luga o se ipu

Lanu paepae paepae, e masani ona taʻua o le salati, tipi i ni afa mama. Tuu ia aniani i totonu o se pesini, faaopoopo le suka, vineka ma sina masima, solo i ou lima, alu mo ni nai minute. Ona salalau lea i autafa o kāloti, fufulu i le pepa mumu.

Falafola le aniani aniani

Fufulu lelei le letusi i totonu o se pesini i vai malulu, faʻamago i totonu o se vailaʻau poʻo luga o se solo pepa, tipi i ni fasi pepa. Tatou te tataina lelei se ituaiga o laau fou, faʻafefiloi le salati i laʻau, liligi le suauu olive, salalau i tafatafa o le aniani.

Tuu le salati ma le greens i luga o se ipu

Matou te tipi moa kuka - aveese le aano mai ponaivi, aveese le paʻu. Tatou te faʻapipiʻi le aano o manu i totonu o laupepa, tuu i autafa o le greens.

Tuu le moa kuka i le pito o le ipu

Kuki ia beets i totonu o latou paʻu, mālūlū i le malulu, ia mamā, faʻapipiʻi i luga o se mea maʻaleʻale. Vaʻai le beets ma se mataua o le vineka, o se pine o le masima ma se sipuniti o le suauʻu olive lelei. Tuu le beets i le va o aano o manu ma pateta. Vaʻaia nei se salatisi o fualaau faisua ma aano o manu "Rainbow" i le laulau.

Tuu laulaʻau mama i luga o se ipu

O se nuanua manaia lea na ou mauaina. O le mea moni, e faigata ona toe faʻaleleia uma lanu lanu i luga o se ipu, ae mafai ona e taumafai i se mea vavalalata. Faʻafitauli e tulaʻi mai i le lanumoana lanu, e faigata ona maua i meaai.

Salati fualaau faisua ma aano o manu "Rainbow" ua saunia. Le fiafia tele!