Meaai

Lalu laʻau mumu mo le taumalulu

Laʻau mumu fuamalie mo le taumalulu o se meaʻai moni mo gourmets, mo le sauniuniga e te le manaʻomia se mea sei vagana ai vine ma suka. O le mea lea, afai e toe "toe faʻalanu" laʻau o le vao, fai le siamu, o le a mumu ma mumu tele. Afai e le o mea masani, o ipu e ufiufi i le tele o paʻu palapala, ona faasolosolo malie lea o le susu o le susu i le taimi, ma o le a iai pea i totonu ato le faʻataunuʻu moni, lea e mafai ona tipi i totonu o pusa!

Laʻau mumu

O le tele o taimi e 'ai i lenei fua o le seleseleina. E ui lava o loʻo i ai tagata e fiafia i galuega faʻapitoa, ma o nisi foi latou te fiafia i lenei gaoioiga, iinei, pei ona latou fai mai, tofo ma lanu. I totonu o loʻu aiga, o lenei faagasologa e fevaevaeaʻi lelei: o se tasi e filifilia currants, ma ou faia jam poʻo jams, ia ia lava. O le taunuuga o le gaoioiga e faʻasese tutusa ma le faamaoni.

  • Taimi e kuka ai: 2 itula
  • Aotelega: 2 L

Meaʻai mo le faia o le tiloti mumu:

  • 3 kilokalama o fuamini mumu;
  • 3 kilokalama o le sugar granulated.

Le auala e sauniuni ai le lanu mumu fuamoa.

Tatou te faʻapipiʻi i le fualaau aina - tatou te aveesea lala, laʻau, vine vevela ma fua. Ona matou sasaa atu lea o vai malulu i totonu o le pesini, tuu fua, fufulu, tuu i luga o se sieve. Tatou fufulu i lalo o le tap, faʻafefe le vai.

Ave se apa lapoa ma se pito mafiafia ma se tapuni e fetaui lelei. Matou te lafoina ni fua mama i totonu.

Liligi le pusa mama i totonu o le apa

Faatasi ai ma le mea masani, o le a tatou lolomiina le fua o le currants ina ia tuu ese le sua. Ae, o le afa afa vai e faaopoopoina i nisi taimi, ae ou te talitonu o le susu i totonu o lapisi e tatau ona tupu mai i le natura masani (e pei o le sua sua).

Faʻasalaga faʻamalosi le tamaititi e toso ai le sua

Kuni le pani, ma tuʻu i le ogaumu, faia se afi tele. A o vevela, o le a amata ona oso le sua ma maua mai ai le sua, pe a faʻaputuina le paʻu, tatou te faʻaitiitia le afi. A maeʻa pe a ma le 30 minute, o le a faʻaitiitia le tele o le voluma.

Matou te tuʻuina le pani ma le pipi i luga o le afi. Aumai i se mea vevela.

O le auala lenei e foliga mai ai e pei o ni meaʻai lelei - o le tele o le sua, ma currants i le pito i lalo o le apa.

Fufulu mama le suamalie i totonu o se sieve

O le vaega pito sili ona tiga o le gaioiga o le fufuluina lea o vine i totonu o se vevela. Ou te le fautuaina le lafoina o le tele i le taimi e tasi, faaopoopo i ni vaega o ni sipuni tele. O fualaʻau e mauʻoa i le pectin, ae maua i le palu ma le paʻu, o lea e tatau ai ona e fufuluina ma le faaeteete, faʻamaʻi uma meaʻai.

Redcurrant ua fufuluina i totonu o se sieve

I le auala, e mafai ona kuka mai le keke ina ia le mafai ona mou atu le oloa.

Faʻafefiloi le mama puretini ma le suka. E tatau ona i ai le sili atu suka e mafai ai ona faʻamafiafia le kele. Faʻafefiloi lelei seia oʻo ina uma le suka, toe tuʻu le pan i le ogaumu.

Tasi le suka i totonu o le puree berry. Seti e kuka

A uma le kuka, kuka mo le tusa ma le 15-20 minute. Afai e te eli, o le a leai se lanu lanu, o lanu uma mai se laula uumi e maua ai se lanu enaena.

I le faagasologa o le kuka, aveese le pulu ma faʻafefiloi.

Faʻaauau ona osofaʻi ma aveese le fulu

Fufuluina ipu mo le faasaoina. I se vaifofo o le susu, fufuluina ipu, fufulu i le vai inu, ona faʻamamaina lea o le uu pe vevela i totonu o se umu (vevela 130 tikeri).

E mafai ona e tapunia i luga o fagu uamea poʻo le palapala mama e gaugau i le tele o laulau.

Liligi le suamalie mumu mumū i totonu o fagu

Matou te faasalalauina le ogaumu vevela i totonu o apa mafanafana, tapuni, tuu i se nofoaga matutu ma pouliuli mo le teuina.

Laʻau mumu

E tatau ona manatuaina o faletupe e tapunia pepa e le mafai ona tuʻu i totonu o le potu. I totonu o se potu susu, o meaʻai na tapunia i lenei auala o le a le faasaoina.