Laʻau

O le vailaau faasaina HB 101: faatonuga mo le faʻaoga ma iloiloga

Mo le tele o tagata nonofo i le taumafanafana, o le totoina o fualaau faisua ma fualaau aina ua avea ma nofoaga masani. O le seleseleina o se fualaʻau maualuga i lau oe lava fanua e le faigofie. O le tele o faifaatoaga latou te taumafai e aua nei faʻaogaina le agrochemistry. Ina ia faʻaleleia le gaosiga, e masani lava ona latou faʻaaogaina faʻamalosi.

Talu ai nei, na aliali mai ai se meafaigaluega fou HB 101, lea, e tusa ai ma le au fai togalaau, e tatau ona gauai atu mo lona aoga ma uiga lelei. E le gata i lea, e saogalemu lenei meafaigaluega, lea e taua. O le a lenei fualaau faasaina ma pe faʻapefea ona faʻaaogaina mo laau toto? O le a tatou talanoa e uiga i lenei mea i le tusiga.

Le fualaau faasaina HB 101 ma lona faamoemoega

O se fualaau fou mo laau totoa hb 101 mai se tagata gaosi Iapani talu ai nei na faʻaalia i luga o maketi a Rusia. O se tuputupu ae e faʻaleleia e faʻavae i luga o se faʻalauteleina o meaʻai paleni paleni e mafua mai i mea toto laau toto:

  • Himalayan cedar;
  • uila;
  • pine paina;
  • laʻau.

O se mea lelei atoatoa lea e lagolagoina ma faʻaleleia ai le atinaʻeina o laau totō. O loʻo i ai se aafiaga lelei i luga oa latou faiga puipuia. E faʻaleleia ai, fesoasoani i le faʻaaogaina o le suauʻu i totonu ma le siosiomaga mo le tuputupu ae ma le atinaʻe atoa. O le vailaʻau oona e fesoasoani i:

  • faaleleia atili o le tuputupu aʻe o laau;
  • tuuina atu o meaai tatau;
  • fua tele;
  • faateleina le gaosiga.

O oloa gaosi e saogalemu atoatoa mo le siosiomaga o meaola ma tagata. Na faia ina ia faʻaitiitia le faʻaaogaina o fualaau i mea taufaatoaga. E mafai ona faʻaaogaina i le gasologa o le tausaga.

A maeʻa ona faʻaaogaina, o loʻo faʻatauina le malosi o laau:

  • i matagi malolosi;
  • vai malosi;
  • tuai mea leaga, ma isi.

A maeʻa ona gaosia ma le HB 101, le foliga o laulaau, lanu o fualaau aina ma le lanu e sili atu ona lelei, ma le lelei o fua e faaleleia. O uiga lelei o fualaau aina ua aoina ua faateleina.. E selesele le seleselega muamua ma o mea o iai le vitamini C i laulaʻau ma o fua e sili atu. E tusa ai ma tagata atamamai, o le maualuga o le faʻatupulaia e faʻatupulaʻia i le 3 taimi. E le gata i lea, o le seleselega e faasaoina 2 taimi sili atu. O togavao faʻasolosolo ma HB 101 e mafai ona toe totoina i se nofoaga e tasi.

Faatonuga mo le faaaogaina HB 101

O loʻo maua le meafaigaluega i ni mea se lua:

  • falelaupapa;
  • suavai.

O se vave ma sili atu ona aoga o le vailaau oona i totonu o le vai. Ina ia ausia le mea e manaʻo i ai e mauae tatau ona faʻaaoga tasi i le vaiasoe ala i le fufuluina poo le fausiaina o laau. O vailaau vai uma e iai le pipette. Vili le 1 ml o le vailaʻau HB 101 i le 1 lita o le vai.

O le masani ona teu, 6 ml e lava e faʻaalu ai i le 60-120 lita o le vai ma faʻaleleia le eleele aʻo le i totoina. O lenei meafaigaluega e tatau ona faʻaaoga i luga o le fogafale mo le 3 vaiaso aʻo lei totoina i vaiaso uma. O lenei mea o le a faʻateleina ai mea o loʻo i totonu o le eleele, faʻamalosia ai laau totō ma fatu.

Fatu muamua aʻo leʻi totoina i le palapala e tatau ona faʻafefete i se fofo o le hb ao le i totoina. Mo le faʻasaina o laau ne talafeagai le faʻaaogaina o se fofo galue i le fua faatatau o le 1-2 lālā i le 1 lita o le vai. O lenei mea o le a fesoasoani i le aoga o ovary ma laau o laau. O le sauniuniga o le hb sauniuni e tatau ona faʻaaoga vave ma le teuina mo se taimi umi.

O le sauniuniga i granules ei ai le vaitaimi o le faʻamavaeina o 5-6 masina. E tatau ona tuʻuina i lalo o le palealii o laau ma laau afu, faapea foi i lalo o laau toto.

  • Mo le vaomatua 1-2 tausaga - 1 g;
  • 2-3 tausaga - 2 g;
  • 3-4 tausaga ma fualaau - 3 gr;
  • ogalaau ma laau mama - 3-6 gr.

O le pellet shell e aofia ai le manava volcano, o lea latou te le faʻamaʻapeʻa ai i le vai. Ulu i le eleele 'oloʻo amata ona faʻaalia o latou aʻafiaga i le vaitau atoa. E tatau ona fefiloi ma le eleele 2 taimi i le vaitau.

E le fautuaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina HB 101 faatasi ma isi mea tuufaatasia. E mafai ona faʻaaogaina faʻatasi ai ma fugalaʻau ma meaʻai.

O le fofo e lelei foi talafeagai e pei o se faʻamalo mo le tausiga o fugalaau i totonu. E tatau ona faʻafefe i le vai ona faʻafeinu ai lea o totonu ole fale.

Tulaga o le saogalemu, aʻafiaga i luga o le aʻa, lau ma 'ie

O le Hb e le oona. E saogalemu atoatoa le faʻaaoga mo laau toto. Ole fualaau faasaina e le afaina mo manu, iʻa ma manulele.

Pe a faʻaleleia laau, faʻapena foi ona faʻapipiʻi i le eleele, latou te maua mea uma e tatau ai mo le faʻaleleia masani ma le tuputupu ae. O vailaʻau o loʻo aʻafia e suauu totoe mafua ai le faʻaleleia o ata. O se taunuuga, o le lau laau e lanula, ma o le vao e maloloina ma malosi.

O le soifua maloloina o le toto e faʻalagolago i le tulaga o le soifua maloloina o le aʻa. I le faaaogaina o fualaau faasaina HB 101, o minerale ua tuufaatasia ua ulu atu i le aʻa, ua atili ai ona malosi ma maua ai le paleni lelei o meaʻai. O latou e sau mai le aʻa i le au ma le maualuga o le deciduous, lea e fesoasoani i le toe faaleleia.

Faʻaiʻuga ina ua uma ona faʻaaogaina le oloa

O le fualaau faasaina e faia e aunoa ma le faʻaaogaina o vailaʻau, o lea e saogalemu mo meaola ola. E avea o se vailaau oona ma puipuiga mo laau toto, ma e lelei lona aafiaga i lo latou atinaʻe ma le soifua maloloina. I le tele o iloiloga, o le meafaigaluega e maualuga ma lelei.

I le amataga o le tautotogo na ou faatauina ai ni taga se tele i fatu fugalaau. Sa ou fefe o le a le tupu malosi laau toto ma ola maloloina. Sa fautuaina e le faleoloa e faʻatau le vailaau faasaina. I le fale, sa ou filifili ai e faataitai se mea fou mo au lava ma faasusu ai lau o fugalaau. I ni nai aso Na alu aʻe fatu ma fuga. Na ou tofotofoina foi le oloa i luga o fatu o tamato ma le pepa. O le taunuuga o se mea ofoofogia, o le laau toto e malosi ma maloloina.

Nina, Voronezh

I le taimi o le taumalulu, o le tele o laau e malolo i luga o la tatou saite. Sa fautuaina au e faatau se fomaʻi fou Iapani. Ina ua mavae nisi o vili i luga o laau, o le faateleina o popo na mafai ona iloagofie. O laulaau ua sili atu ona lelei le olaola o laau lanumeamata ua faatoa ola. Sa ou faataatiaina fualaau aina i totonu o le kiona, ma o le mea moni lava o se masina mulimuli ane, sa pei lava i le vaomatua i laʻu fale laufanua. Na ola le kukama ma tuuina atu se seleselega lelei.

Tatyana. Orenburg

Sa mafai ona ou suʻeina le fualaau faasaina i le tausaga talu ai ma sa faamalieina. Ou te manaʻo e faʻasoa oʻu manatu ma manatu. A maeʻa ona faʻaaogaina le oloa, o le puipui o le tino o laau e mafiafia, lea e le faatagaina ai meaola faalafua e faigofie ai ona faaleagaina i latou. I fualaau aina, o le a faʻamaunuʻu le aʻa ma e le faʻaosooso tele. O laau toto e vave oʻo mai i le ola vave pe a uma togafitiga ma se vaifofo vai. O loʻo aʻafia le aʻafia o le aʻa, ae o le mea sili ona taua, o le oloa e saogalemu mo le siosiomaga ma mea ola.

Vladimir, Moscow