Fale taumafanafana

Faʻaaogaina le faʻaaogaina o le faʻavaivai mai Saina

O le lāmala o le faʻanoanoa lea o faifaatoaga uma ma le fai togalaau. A oʻo mai, e vaivai tagata uma mai le vevela, aemaise lava laau totō. I le atuatuvale, e amata e tagata e ona fanua ona faʻasusu a latou faatoaga ma ituaiga uma o fetuutuunaiga ina ia mafai ai ona faasaoina le seleselega. Ae aiseā e faʻalavelaveina ai lou olaga i mamanu ma faiga faʻapitoa. Ua lava le faʻatauina o se faiga faʻapitoa o le gasegase lemu mai Saina. O lenei tekinolosi faʻaonaponei faʻaonaponei na iloa aloaia mo le faʻaaogaina i greenhouses ma togalaau.

Faʻapitoa o le Faʻamatalaga Faʻamatalaga

Ua lava le faʻafesoʻotaʻi le faiga i se punavai ma faʻalautele le faʻaleleia o le "web" i luga o le teritori. E le gata i lea, o se taimi faapitoa e mafai ai ona e faʻatulagaina le taimi o le taamilosaga. O se auala alualu i luma o le totoina o vai e fesoasoani e faateleina ai le gaosia e le tolu i le fa taimi.

I lenei faiga, e faʻaaogaina ai se auala e faʻavaivai ai. Ina ia faia lenei mea, o tagata gaosi oloa latou te tausia vaega nei:

  1. Upega paʻu 25 m. O le pito i fafo o le paipa e 6.5 mm ma le totonu e 4 mm. O ia ituaiga faataʻitaʻi e manaʻomia e fatuina ai le malosi o le 6 pa.
  2. Fetuunaiga E lua ituaiga o nei masini o le a mafai ai ona faʻaaoga mo galuega eseese. Tasi le tasi: d = 3 cm, h = 4.5, ma le isi tele: d = 3.3 cm, h = 6.
  3. Pulu (pulu) i se aofaiga o le 30 pcs. E faia i foliga o se pulou mai se vai. I luga o le paʻu o mea taitasi e 8 pu.
  4. T-tees. E tusa ma le 29 pcs O le tele lena o fetuunaiga e manaʻomia e tufatufaina meafaigaluega i luga o le eleele ma maua ai vao ma le suamalie.
  5. Faʻapipiʻi ma matau. O le vaega taua o le palasitika e 14 cm i le palapala. O le mea lea, o le faiga o loʻo tumau mausali i luga.

O mamanu o lenei mamanu e mafai ai ona maua le suavai i lalo o le aʻa o le laau, faapea foi ma le tele o le suavai i luga o le eleele. E mafai ona ese le radiusiga:

  • 360°;
  • 180°;
  • 90°.

O lenei masini faʻavaivai e faʻafefe ai le vai e tusa ma le 55 lita o le vai i le tasi itula. O masini e mafai foi ona faʻapipiʻiina e suavai ai aʻa faʻatoʻaga. I lenei tulaga, e na o le 60 lita e pasia uma le polokalama i le 60 minute.

E le lelei le lelei o le vai i le tele o itulagi. O le mea lea, o nisi o polokalama e iai ni filiga. Latou te faʻamamaina le suavai mai masima, ma puipuia ai vaega ma sosolo mai le faaleagaina ma le pipisi.

A maeʻa ona faʻaaoga, e tatau ona aveese le tino mai le togalaau mo le taumalulu. O eseesega o vevela e vevesi ai le palasitika ma le paʻu.

Vaega o le talosaga

E mafai ona e faʻaaogaina lenei vavega o tekonolosi i soo se vaitau o le tausaga. Ioe, i le taumalulu e tatau ona faapipiiina i totonu o se kati. Ae i masina o le taumafanafana, o le a faʻaaoga lelei le faʻaleleia o le faʻaleleia o le vai mo le faʻavaivai:

  • se vao;
  • o se fugalaau;
  • fugalaau fugalaau;
  • laau;
  • puipui;
  • laau afu;
  • fualaau faisua;
  • greens.

O se taunuuga o nei vai, o le togalaau o le a tumu i fualaau aina, ma o le a totogo fiafia le togalaau. E le gata i lea, i le faaiuga o le vaitau, o le a aoina e le au pule se seleselega lelei.

E mafai ona avea oe ma pule o sea ituaiga o vai e faʻafetai ai i le faʻalapotopotoga o fefaʻatauaiga i luga o le lalolagi o le AliExpress. O iinei e mafai ona e faʻatau oloa mo na o le 942 rupu. I faleoloa a le atunuʻu, e tau mai i le 1,000 i le 3,570 rupu.

I luga o le upega tafaʻilagi o Ukraine, o le tau o le faʻavaivai e sili atu le maualuga nai lo le 2000 rubles.