Laʻau

Valaisia

Valaisia - Vaʻalele laau mai le aiga Faʻatasi. E i ai foliga tutusa i fafo atu i le gasegase ma le gasegase. O le fanau mai o le laau o Amerika Tutotonu ma Amerika i Saute. E tupu i totonu o vailaʻau ma vailaʻau, filifilia nofoaga susu i le paolo. E leai se mea faigata e uiga i le tausia o tamaʻitaʻi. O lenei fale faʻatautaia ma lau lanu lanumeamata e fetaui lelei i totonu o le potu.

I le fale, ua tele ituaiga o faila ua tupu. O le sili ona lauiloa o Kallizia alofa. I totonu o fale, na amata ona latou ola muamua. O loʻo i ai se laʻau vevela mafiafia ma matagofie o lanu lanumeamata lanumoana ma lanu siliva. O le pito i totonu o lau o loʻo i ai se lanu viole. O lau o le callis navicular, lea e foliga mai e maua i se lanu mumu i le vevela o le tau, pei o se vaa. Valaisia ​​e fetolofi e faatatau i minimi faʻataʻitaʻi. O se vaega taua o lenei ituaiga o laulaau laititi laititi ma lanu viole.

O le tele o telefoni ua faʻateleina e avea o se vailaʻau vailaʻau. E taʻua e tagata o le "musika auro". E sili ona lauiloa i fale tausi maʻi. Latou te talitonu e fesoasoani i faʻamaʻi uma. O ona lau e mafai ona liu piniki ma faʻaosofia se manogi malosi. O lenei mea totino e faʻamalosia ai le ea ma oloa faʻalauiloa. I le po, latou te tuʻuina o ia i le pito o le moega e faʻaumatia ai le moe. Faatasi ai ma le fesoasoani a se musika auro, ua faamalosia le puipuiga. E aoga mo maʻi mamaʻi ma faʻamaʻi pipisi. E faʻaaogaina le vai toto e faʻamalolo ai manuʻa ma maʻi pipili.

I le tele o le lalelei o le matagofie e seasea ona tupu. I fafo atu, o fugalaau fugalaau e le foliga manaia, ae latou te ofuina se manogi matagofie, matagofie, e tutusa ma le manogi o lili o le vanu po o le hyacinth. E masani lava, e amata ona fuga le laau i le amataga o le taumafanafana.

Callis tausi i le fale

Filifilia se nofoaga, moli

O laʻau faʻamalosi e sili atu le malamalama ae faʻasalalauina. E tatau ona puipuia i latou mai ave tuusao o le la, ufiufi ma se ie malamalama. O le a sili atu le faʻalelei o Callisia i le itu i sisifo ma sasaʻe i le taimi mafanafana ma le faamalama i saute i le taumalulu. O le matagofie e faʻafeiloaia lelei sina ata. E mafai ona tupu i tua o se potu susulu. O le laau e lelei mo ofisa. A oʻo ina tupu aʻe i le ata atoa, faʻapupula le siaki, o le mamao i le va o laʻau e faʻalautele. E matua tupu lelei i potu e masani ona faʻailoaina, potu vateatea. E le aoga le teuina i totonu o le umukuka, pei o totonu o le potu e masani ona e ulaula ai. I le amataga o le taumafanafana, latou te aveina o ia i le faapaologa.

Lulu

Kallizia o se fugalaau totonu ole fale. O se mea faʻapitoa, e mafai ona teu i le vevela o le potu masani. O le maualuga o le taumafanafana mo le taumafanafana e 20-25 tikeri. I le taumalulu, e mafai ona faʻaititia i le 16 tikeri. I le tau malulu, e le tatau ona pa'ū le vevela o le potu i lalo o le 14 tikeri. Afai o le taumalulu o le matagofie matagofie e teuina i le maualuga, o le a faʻaloloa tele. O mea maualalo maualalo e fesoasoani i laʻau vaivai. E tatau ona manatua e le taliaina e le laau ni suiga faʻafuaseʻi i le vevela ma ata.

Faʻasa

I le tautotogo ma le tau mafanafana, e manaomia e le fale le vai masani. Faʻamamago pei o le eleele e magoto. Suavai mo le faʻavaivai e tatau ona faʻamalulu (faʻaputu poʻo timuga). I le taumalulu, e faʻaitiitia le vai, faʻalogo i le vevela i totonu o le potu. O le faʻamaluina o se vaega o le eleele e mafai ona oʻo atu ai i le oti o le telefoni. E taua tele pe a faʻafefe le vai e le ulu atu i le ogatotonu o le pusa. A leai, o le a pala le lau.

Totogi

Talu ai o le natura natura mo le tuputupu aʻe o le telefoni o vaʻaia ia, e tatau ona teuina i tulaga o le maualuga o le suavaia. E manaʻomia e ia le suʻeina masani. Ae e manaʻomia lou suʻeina lelei o le laau, i tamai laumei, ina ia aua neʻi aveesea ai lau laʻau teuteu. I le vaitau o le mafanafana, e puipuia mai le vevela vevela o maa ina ia le maua i luga o laula lau fautuaga matagogo.

Laʻei pito sili

O le matagofie o le vevela e manaomia le fafagaina masani mai ia Me ia Setema. E faʻaaogaina fagalaʻau mineral i vaiaso uma.

Suiga

O le tele o fugalaau e le fautuaina le toe totoina o se laau toto, faʻasolosolo faʻataʻitaʻiga talavou. I le aluga o taimi, o le feteʻenaʻiga a tagata matutua ua le toe maua lona fiafia i le faʻaalia. Afai e te le faafouina, o laau laiti e totoina i tausaga uma, ma tagata matutua i le lua i le tolu tausaga. O totonu o le fugalaau e fiafia i le palapala ile gaioiga malie. O se vaega eleele mo le totoina e tatau ona saunia tutoatasi. O le vaega lelei o le faʻafefiloi o le palapala mo le telefoni, o le eleele, palapala laʻau, oneone, peʻa ma humus (tasi vaega o mea taʻitasi). Ina ia aloese mai le vai, e tatau ona tuʻuina lelei alavai lelei.

Tofiga

Callia e toe fai se mea faigofie. Ina ia maua se laau fou, e tatau ona e tipi ese le apic apic, lea e 2-3 laumei, ma tuu i totonu o se ipu vai ma vai. O aʻa i luga o le oti o le a vave ona vave, pe a ma le 2-3 vaiaso. Ina ia sili atu le teuteu o le laau, e tatau ona totoina ni fasi laau i totonu o le ipu e tasi.

O loʻo i ai se isi auala e toe gaosia ai - faʻataʻoto. Afai ei ai se nofoaga i totonu o le koneteina faʻatasi ai ma le telefoni, o le a latou eliina se sola ese i le maualuga o le lua poʻo le tolu nodule. I le leai o se avanoa i totonu o le "potopotoga matua", o le vai fou e tuʻu i tafatafa ane. A maeʻa, ona vavae ese lea o le ata.

Valaisia ​​e mafai ona faʻaleleia i soo se taimi o le tausaga. Ae o taunuuga sili ona lelei e mafai ona ausia i le tautotogo ma le taumafanafana.