O le togalaau

Eseese lanu mumu

O le Redcurrant e pele i le tele, o le agaʻi i luma o le aganuu ma se fua o le tausaga, o se mea e le masani ai, maualuga le tofo. O le fua faatatau masani o ituaiga sili ona lelei o le fuamū mūmū e toetoe lava lua taimi e sili atu nai lo fugalaau ma blackcurrants, ma o se poloaiga o le maualuga e sili atu nai lo gooseberries ma strawberries. O ona fualaʻau e maua ai le vitamini C, amino acids, P-active active ma coumarins. O lenei ituaiga o fuamoa na ulu atu i le aganuu sili atu nai lo le fua o le curranti ma e tatau ai i lenei aso, o loʻo i ai se nofoaga taua i totonu.

Laʻau mumu e lauiloa i le tele o atunuu o le lalolagi. Ua tupu i Amerika, Egelani, Iceland, Siamani, Czech Republic, Poland, Slovakia, Estonia, Latvia, Netherlands ma e le gata i togalaau totino, ae o se aganuu foi.

I Rusia, o loʻo i ai le currant mumu i se vaega le taua o le eria. O le totoina o vaega o lenei laau i Urals ma Siberia e laiti foi. Ae ui i lea, o lona maualuga tekinolosi ma meaʻai o le tofo e tuʻuina ai le mumu i totonu o se tasi o nofoaga muamua ma fualaau faʻatoʻaga muamua.

O le Redcurrant o loʻo avanoa avanoa avanoa mai le Europa o Rusia i le Kola Peninsula ma Siberia. Faʻafoʻi filemu le vevela, susu, sulu. Maualuga maualuga ma le malulu o le lamala faatasi ma le teteʻe i le faʻamaligi. Tetee i matagi malolosi. E le faʻasalaga i foliga o le eleele, ae e sili atu ona fiafia ile pelenozems, laʻau vaivai ma le mamafa.

Faitau le tusiga: tausiga ma le totoina o fualaau auro!

O ituaiga sili ona lelei o fuamini mumu

O se fuainumera tele o ituaiga o lenei ituaiga o fuamoa o lo oi ai se gafatia ofoofogia e nonoa ai vine ma ona lava pollen. O le tasi lenei o mafuaʻaga mo lona lauiloa tulaga ese. E le manaʻomia e ia iniseti le faʻaipoipoina, o lenei aganuu e faʻaleleia e ia lava, lea e mafai ai e ia ona faʻamaualuga i le itu i sasae o le atunuʻu.

  • O fua tele o le fuamini mumu e mafai ona matauina i ituaiga eseese e pei o:
    Ural matagofie, Rondom, Ilyinka, Ob sunset, Viksne, Aso Aso.
  • O mea aupito sili ona lelei o ituaiga eseese o fualaau mumu:
    Ural souvenir, Meat ma le mumu, Muamua suamalie.
  • O le mea sili ona maualuga o le vaitamini C e mafai ona maua i fua o fualaau aina:
    Chulkovskaya, Vika, Gazelle, Dawn o le Arctic, Niva, Osipovskaya, Rote Shpetlese, Ustina.
  • E sili atu le tele o meaʻai i le suāuʻu i ituaiga o meaola vevela:
    Houghton Castle, Koluse Mumu, Svetlana, Red Red Meate.
  • E talitutusa foi le taua mo uiga tau tekonolosi, o le feaveaiga o se faailoga lea o le aoina o fua i le taimi o le seleselega. O ia tomai e matauina i ituaiga o currants:
    Fetu o North, Longifolia papaʻu, Laturnays, red red.
  • O se maualuga maualuga o le faigata o le taumalulu e eseese ituaiga:
    Ural Dawns Glory of Sablon, Castle Reibi, Ural Beauty, Chulkovskaya, Dawn, Memorable, Melody, Ural Lights, Scarlet Dawn, Nu.

Tuuina atu uma ituaiga o fualaau mūmū mūmū o loʻo taʻua i luga, o le mea aupito sili oi latou e mafai ona taʻua:

"Viksne" - o le vasega sili ona lelei o le fuamini mumu e uiga i le tofo ma le loloto o le lanu faapelepele. Winter-hardy ma vevela vevela ituaiga, faʻasaʻo i faʻamaʻi.

"Dutch red" o se ituaiga o le taumalulu-malosi, e faʻaalia e le le mautonu. E i ai pupuvaʻa ma malolosi. E i ai le teteʻe malosi i faʻamaʻi faʻaleaga.

"Faʻanatinati" - o le tele o currants, e fua mai i le tele-fruited, o loʻo i ai le pulupulu 10 cm le umi. Vailaʻau faʻasaʻo, faʻasaʻo i fomaʻi afaina. Faʻateleina fua.

Ural Beauty o se ituaiga sili ona lelei. E i ai se tofo suamalie ma fua tetele. Fua o le vao i le vave o le taumafataga, faigata o le taumalulu. Maualuga maualuga ma le faʻaleleia o le tagata lava ia.

"Serpentine" - o se fua tele e fua tele. Laʻau laʻititi, laʻau vavalalata. Tetele taumalulu malosi. Fua o le manaia matagofie ma se manogi manaia.

O ituaiga sili ona lelei o fuamini mumu mo le itumalo o Moscow

Laʻau mumu i le nofoaga e faʻasalalau ai e masani lava ona fuga mai ia Me. Uluaʻi ituaiga o togalaau na faʻataunuʻuina ia Iuni, ua tuai - ia Aokuso.

Mo le totoina o currants mumu i totonu o le itulagi ua faʻamaonia, o ituaiga eseese e fautuaina e pei o:

  • Muamua fiafia;
  • Yonker van Tete;
  • Rachnovskaya;
  • Natalie.

"Tuai Lago" o se faʻatoʻaga lelei e tuʻuina atu i le 4 kilokalama o fua. I luga o se pulumu umi, o tamaʻi vine e laiti, ae e manaia, aua neʻi malepelepe.

"Yonker van Tete" - o ituaiga sili ona lelei o le lanu mumu lanu vavalalata, e maua ai le 6 kilokalama o vine. E suamalie ma lapisi ia vine. Lauiloa mo lona faigata o le taumalulu.

O le "Rachnovskaya" o se laumei laititi, e tele le laʻau o loʻo tuʻuina atu i luga le 5 kilokalama, o fualaau suamalie ma suamalie.

O Natalie o se pupuvao vavao, mago. O le gaosiga e oʻo atu i le 12 kilokalama. O vine o se lanu mumu mumu, manogi ma suamalie. Faʻafitauli le tumau i faʻamaʻi pipisi.

O ituaiga sili ona lelei o fuamini mumu mo Siberia ma le Urals

O le maualuga o le tau i Sisifo ma Sasaʻe Siberia ma le Urals o loʻo i ai le tele o aʻafiaga i fua o laau. I le taumalulu, i totonu o nei itulagi o le a paʻu le vevela i le 45 ° C, ma o le toe foʻi mai o lauulu e mafai ona faʻaumatia ai le seleselega e oʻo lava i taimi o le fuga.

O le fuamoa mumu e manumalo lelei i nei mala o le natura ma e manumalo ai mai ia i latou. E tele ituaiga o vailaʻau o loʻo maua lelei i Siberia ma le Urals.

O ituaiga sili ona lelei o fuamini mumu mo Urals ma Siberia e mafai ona taua e pei o:

  • Chulkovskaya;
  • Dutch pink;
  • Le au pele e;
  • Ural souvenir;
  • Malamalama o le Urals.

Chulkovskaya - vave fuamū mumu. O le sosolo vave, malosi, ma fualaau mumu mumu matagofie. Maualuga maualuga e oʻo atu i le 10 kilokalama i le vao. matua faigata.

O le pele o se ituaiga lauiloa tele. Semi-lautele, lautele-siʻoti vao. Fatu suamalie ma suamalie. Faʻailoa i le lelei o le gaosiga ma le faigata o le taumalulu.

O le lanu piniki e sili ona fiafia i ai i totonu o faifaatoaga. Laʻau uumi, ae faʻatusatusa. O fua e lapopoa lanu piniki ma lanu ma meaʻai sili ona suamalie. Totoga lelei, malulu malulu.

Ural souvenir o se vaʻai matagofie tele-taumalulu. O fua o lenei ituaiga o mea manogi, mumu mumu, o le tofo o loʻo i ai se kulimi suamalie ma le manaia. O le togavao o le faʻalautele ma le lautele o le lautele.

Ural Lights o se vaitau malulu-malulu ma fua tele-tele. O fugalaau ma fualaau oona e puipuia i le afu o le tautotogo, ma o le laau e lelei lona tetee atu i meaola faalafua ma faamaʻi.