Fale taumafanafana

Meafaigaluega i le Masini - REDMOND Multicooker mai Saina

O le kukaina o ipu manaia e manaʻomia ai le tele o taimi ma taumafaiga. I le taimi lava e tasi, e faʻaaogaina e le talimalo lona silafia, ae faʻapea foi le tele o faiga faatekinolosi. E pei o le saoasaoa o le olaga o le mauaina o le tuputupu ae malosi, e tatau i se tasi ona ofoina atu se mea, ae le o se meaʻai maloloina. I lenei itu, o le kamupani "REDMOND" e ofoina atu i le fale kuka se tulaga tulagaese-tele-umukuka o se tupulaga fou. I totonu o le tasi fagu, o le a maua e tagata faʻatau:

  • ogaumu;
  • faasee taofi;
  • ogaumu.

O lenei auala matagofie e faia e amanaʻia ai manaoga ma manaʻoga o tagata faʻatau. O le model RMK-M452 o le a fesoasoani i se tagata fofo alofa e saunia mea e sili ona faigata e manaʻomia ai le saʻo. Ina ia faia lenei mea, ua faaauupegaina i le mana malosi.

Faʻatasi uma

Faʻafetai i le 13 polokalame faʻanatura ua fausia, o le kuka e sili atu ona faigofie. Latou te faʻatagaina oe e fuafua le taimi o le taʻavale po o le faʻavelaina, faʻapea foʻi ma le seti manaʻomia. O tina maoaʻe latou te talisapaia vaega nei o le masini:

  1. "Meaʻai tele". Faatulagaina o le vevela i le laina mai le 30 ° C i le 180 ° C (laasaga - 5 tikeri), faʻapea foʻi ma le taimi - mai le tele o minute i le 15 itula.
  2. Taimi Le mafai ona faʻatuai le faʻailoga mo se vaitaimi faapitoa, e oo lava i le 24 itula.
  3. "MasterchefRai". O le pusa faʻapitoa e aofia ai vaʻaia faapitoa, lea e mafai ai ona e siiina se vevela vevela. Faatasi ai ma se tasi o gaioiga o le lima, e liliu le multicolo i se ogaumu ma se afi. Faʻaaogaina o vevela vevela, i luga o lea mea e mafai ona e kuka ai isi ipu.
  4. "Mastershef Malamalama". Suia le faagasologa o kuka i taimi o taotoga. O lenei mea e mafai ai e oe ona fetuutuunai le vevela i le tulaga o le malosi majeure situations.

O mea lelei e tatau ona aofia ai le mea moni e faapea, e le tatau i le faletua ona mulimulitaʻi i taualumaga uma. O le tele o mea o le a faia mea uma lava ia. I le iʻuga o le taimi, o le masini e faʻaaogaina i le afi faʻaaluina vave, lea e oʻo atu i le 12 itula. O sea galuega o se mea moni lava e maua mo i latou o loʻo i ai se mafaufauga mama. E le gata i lea, e mafai ai e tina ona alu mo ni nai itula. E le gata i lea, talu mai le galuega, o le a mafai e se tamaitai pisinisi ona nofo i lalo i le laulau, ma, e aunoa ma le faataamilo i luga o ona lima, tao i luga o le laulau.

Faʻamatalaga faʻapitoa

O le pito i luma o loʻo faʻapipiʻiina ma se faʻaaliga faigofie ma ono pātuʻese eseese. Mo le faigofie o le faʻaaogaina, e tofu i latou ma ata o mamanu poʻo galuega. E ui o le masani ma faatonuga e le afaina ai. O le pusa e aofia ai:

  • Palu loloto o le 5 lita. O loʻo i ai se uʻamea e le o se laau, e mafai ai e le pule ona le faʻaaogaina le suauʻu. O se avanoa sili lea mo i latou o loʻo i ai taumafa.
  • Paʻu palu. O le maualuga e 200 mm ma le maualuga o le peʻa e 48 mm. Ona o le laulau mafolafola ma le faʻapitoa faʻapipiʻiina, o le suauʻu manogi e tufatufaina i le pan, ma e le faʻaputu i le tasi vaega. O meaʻai e faʻafefeteina ma e suamalie. O le au e aveesea.
  • Se aofaʻiga o mea faʻapitoa. Mo le faʻafefiloi, faʻapea foʻi ma le suʻeina o meaʻai, o loʻo maua ai se pusa palasitika ma se sipuni talafeagai. Ae ui i lea, latou te le tosoina le eleele e le o toe totoina. I le iloaina o lona fiafia i meaʻai, e mafai e se faletua ona faʻaaoga se pusa-faʻanatura faʻanatura, o se fua fua ma ni tonguka.

O le lafoaia o fale mo le matai o le aiga o se tusi suʻe ma se faʻamatalaga auiliili o 120 ipu. O le REDMOND RMK-M452 crock-pot, o le a fiafia le aiga i ipu matagofie, ma o le a malolo le tina.

E sili atu le faʻatau o nei mea taugata i Aliexpress mo na o le 3,355 rubles, ae ua uma nei ona faʻaititia. I faleoloa i le initaneti i Rusia, o lona tau e laʻititi maualuga atu.