Fale taumafanafana

Chainsaw "Paaga" 350 fesoasoani lagolago ma le tausiga lelei

I totonu o se fale i tua i totonu o le atunuu, o se taugofie ma le leai se totogi-free chainsaw Partner 350 ua suia ai se meafaigaluega lua lima ma se hacksaw. I le taimi muamua, na tuʻufaʻatasia e le Suetena le aia tatau i le faʻailoga i le kamupani Electrolux ma se nofoaga gaosiga i Rusia. O le mea lea, ma le lelei lelei, o le meafaigaluega e le taugata. Mo le faʻaaogaina o le amateur, o le faʻataʻitaʻiga e faigofie lava pe a mafai ai. O le tau o le Partner 350 chainsaw e mai i le 5 i le 9,000 rubles, e fuafua i le faʻatulagaina, e talia.

Filifiliga filifilia a Chainsaw

O le mea lea, na tulaʻi mai le fesili lea na vaʻavaʻai e filifili mo galuega i se fale vevela. O le mea moni, e tatau ona avea lenei mea ma filifili, e pei o se telefoni feaveai, e le faalagolago i le punaoa malosi. O sea ituaiga masini e mafai ona faʻaaogaina i se malaga tafafao maimoa, e aoina ai toega o fafie i totonu o le vaomatua.

O oloa lelei, e le gata o lalaga, e iloagofie e faʻailoa lauiloa. Ae o iinei o loʻo i ai se tulaga lamatia o le pa'ū i totonu o se faʻataʻitaʻiga na faia i tulaga faʻafesoʻotaʻi. O le mea lea, e tatau ona vaʻavaʻai le oloa. O le tele o taimi e fai ai mea taugofie a taitai o le lalolagi Stihl, Husqvarna, Echo, Solo, o tau taugata. O le mea lea, o le Partner 350 chainsaw mai le kamupanī e mafai ona faʻatau mai i le itiiti ifo o aʻafiaga.

O le fua o le mamafa - o le malosiaga e faalagolago saʻo. O le mea lea, o se meafaigaluega faʻapitoa mo le faʻaaogaina o fale e le talafeagai i taimi uma. Filifilia se fesoasoani ile fale e tatau ona i ai i se vaega itiiti o le mana. O le mamafa o le paʻu o le 45 cm i luga o le vaʻavaʻai o se maketi tau fefaʻatauaʻiga, e faʻaitiitia ai le ola o le afi, o le masini vaaia o le a faʻaosoosoina i se paʻu.

O le chainsaw o se mea faigaluega o le faateleina o le tulaga lamatia. Aʻo galue, e tatau ona faʻamautinoa le le mafai ona gafatia i le nofoaga o galuega a tamaiti ma manu. O le tipiina o laupapa laiti e sili ona lelei i luga o ato faʻapitoa. Mo lou lava saogalemu, ia fai ni lavalava, tioata, ma totigilima puipui. O seevae faʻamafanafana, mausali e tatau ona i luga o ou vae.

Filifiliga mo le faʻavaivaia o vibration, faʻapitoa faigofie, faʻafetaui le fesoʻotaʻiga, ma le maua o se ea vaalele e faʻaopoopoina le faʻaleleia atili pe'ā faʻaaogaina le meafaigaluega. E tusa ai ma le faʻatupeina o tupe a le aiga i le tulaga o le sili ona lauiloa i le lima o nofoaga, o le Partner 350 S ua taua o le chainsaw. Ma i le tau o le tau - lelei, o le masini aupito lelei lea.

Faʻamatalaga faʻapitoa o le Partner 350 chainsaw

O le aufaipisinisi 350 o loʻo sili ona taatele le silasila mai le laiga a le Partner. O lenei faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina mo le uumi ma le felafolafoaʻiina o laupapa. O le meafaigaluega ua fuafua mo le umi o le pasi 40 cm. O filifiliga, ua faʻapipiʻi le masini:

  • vailaau o le vaeluaina ma le fausiaina o totonu;
  • eletise faaeletonika;
  • punavai mo le amataina o le masini faigofie;
  • viia le vibration;
  • faʻapipiʻiina o filifili filifili.

Faʻaiʻuga autu:

  • mana - 1, 5 kW;
  • uʻamea faʻasolo vave - 13000 rpm.;
  • o le galuega galue o le potu faʻapalapala e 40 kupita mita. cm;
  • paʻu o le paʻu - 40 cm;
  • filifili - 3/8 inisi;
  • aofaiga mamafa - 4.7 kilokalama.

O fautuaga aoga mo le faʻaaogaina o le Partner 350 chainsaw o loʻo tuʻuina atu i le vitio:

A maeʻa le faʻamaʻi saʻo, tulafono faatonutonu, le faʻaogaina o le siata e mafai ai e oe ona faia se tele o galuega, e aofia ai le taina o laau.

Le suʻesuʻega o faʻatonuga o le faʻaogaina o le chainnerw Partner 350

E le taliaina le galue i luga o masini faʻaaogaina fale e aunoa ma le suʻesuʻeina o masini ma tulafono faʻavae. O faatonuga mai le gaosi oloa i le faaliliuga Rusia e aofia ai autu:

  • lisi o vaega ma vaega;
  • faamatalaga i luga o le auala e faitau ai tusitusi i masini;
  • saogalemu saogalemu ao faagasolo le galuega ma se vaaiga ma le tausia o tekinolosi o le vaaia o gaoioiga;
  • Faʻamaumauga o faʻatulagaga o faʻapotopotoga;
  • le saʻo lelei o le tuufaatasiga o mea e faʻaalu ai suauʻu ma mea e manaʻomia mo le faʻaaogaina o filifili;
  • faatonuga tausi mo vaega taʻitasi;
  • laulau o faafitauli ma a latou fofo;
  • Faamatalaga o le Partner chainsaw.

O pepa aloaia ua fuafuaina e fesoasoani ai i le umiaina o masini e maua ai faamatalaga auiliili e uiga i le talafeagai lelei o le faʻaogaina o le see.

Naʻo le faʻaaogaina o se vaega maualalo na maua ai filifili i luga o le mea faigaluega. Ona o tapulaa o le loloto o le tipi, e sili atu le saogalemu i le faʻaaogaina o le amateur.

Tuutuuga mo le faaleleia o le tagata lava ia o se soa partner

Mo le e ona le meafaigaluega, i ai le tomai o le toe faʻaleleia o meafale, o loʻo avanoa e toe faʻafoʻosaʻo faʻaletonu, pe a maeʻa le faʻamaonia auaunaga. Muamua e tatau ona e aʻoaʻoina le metotia. E talitonu tagata atamamai poto o le toe faaleleia o se soa 350 chainsaw ma o latou lava lima e amata i le saʻo saʻo. Ina ia fuafuaina le natura o le toe faaleleia, e tatau ona e:

  • siaki le faʻaogaina o le afi;
  • Carburetor diagnostic
  • fausaga o mea tau suauʻu;
  • faamama le muffler;
  • fuafuaina le faatinoga o le piston system;
  • siakiina o siaki;
  • fuafua le ofuina o vaega ma vaega manaʻomia mo le soanerw Partner.

Faʻamatalaga faigata e manaʻomia ona faʻatalanoaina ma le fesoasoani a tagata tomai faapitoa mo faʻatalatalanoaga.

I le tulaga o le mumusu e amata le afi, muamua, siaki pe o galue moligao. E tatau ona mago ma maua se faʻafesoʻotaʻiga o le 0.5-0.65 mm. E tusa ai ma le tulaga o le moligao mumu, e mafai ona fuafua ni faʻailoga o le faʻaleagaina o le suauʻu ma mea faigaluega.

Siaki le ola maloloina o moligao e ala i le faʻafesoʻotaʻi i totonu o le pulou ma le tagata e amataina, ma tuʻu i luga le paʻu. O se moligao e aoga pe a fai e maua ai se uila i le tino pe a tosoina le tagata. Afai e leai se aloiafi, o lenei uaea e le lelei pe ua lolovaia le moligao, pe ua uma foi ona punaoa.

O le tele o le faigaluega e mafai ona mafua ai le leaga o le gaosiga. Ae muamua, e tatau ona e fetuutuunai le kaputa faufautua o le Partner 350 chainsaw, e pei ona faaalia i le vitio:

O le toe faaleleia o fale e mafai ona faʻalauteleina le taimi o le afi. O taamilosaga i totonu o le kaputa e mafai ona pipisi i le le lelei o le suauu pe ala mai foi i se vaalele vaalele. Pe a vavaeeseina le iunite, e tatau ona fufulu ma felafoaʻi vaega uma.

Toe faaleleia ma fetuutuunaiga o le kaputa, e sili ona taua, e sili atu le tuʻuina atu o le matai.

Afai e leai se suauu e ulufale i totonu o le tane:

  1. E mafai ona faʻamamaina le fuālaʻau pe a māeʻa le faʻamautinoa o le faʻaitiitia o le suauu e maua mai i le pulupulu. Faʻalagolago i le maualuga o le paʻu, e tatau ona faʻamamā pe suia i se mea fou.
  2. Afai e poloka le iniseti, aveese le pulumu, fufulu le pu i se nila.
  3. Ava le ea e ulufale atu i le kapeta e ala i le faamama o le ea. Faʻafefe faʻafefe o le faʻafefiloi i le afi.
  4. O le fesuisuiai o le gaosiga o le gaosiga o le a maua ai le tali tutusa.

O le filifili e le o lubricated. Ina ia aloese mai le vevelaina o le filifili ma lona toso ese, e tatau ona sau aunoa le lubricant i le vaega faigaluega. Ae talu ai ona o le suauu e fafagaina i auala, e mafai ona pipii i le paʻu laau lelei. A maeʻa taʻamilosaga taʻitasi o le galuega, e tatau ona faʻamamaina tapoleni ma gaʻo mai le efuefu ma palapala. Afai e maua le suauu, siaki le amio saʻo o le pulumu ma le mausali o le fesoʻotaʻiga i le tane. Suʻe le paʻu le atoatoa poʻo le pu faʻapipiʻi mo se taimi le tumau. Toe faaleleia le pamu suauʻu.

O le faifaimeaese 350 chainsaw malfunctions e aofia ai le le manuia o vaega tumau. Afai o le totogo, paʻu paʻu, faʻamaufaʻailoga paʻu o le vibration ua uma ona tuai poʻo ua faasolosolo malie le filifili, o fua e tatau ona faia i le taimi. I tulaga ogaoga o le faagaoioia, e tatau ona pulea, suia, faʻamalosi, ma faʻaʻamau i le taimi.