Fale taumafanafana

O le a le Paaga ma Hooter chainsaws?

O le filifiliga o masini e faalagolago ile natura o le galuega. O le fea mea faigaluega e faʻaaoga mo le tipiina o fafie, o se lima na vaʻaia, se vaega o le Partnersner poʻo Hooter e faalagolago i le tele o mea. E tusa lava pe o le togavao poʻo le tausiga mama mo le togalaau, o le filifiliina o le gafatia e manaʻomia e faigofie ai le galuega.

Faigaluega a le Paaga - Se Filifiliga Tatau

O le tagata Suetena Suetena o mea tau togalaau togafiti sa masani ona iloa i Rusia talu mai le faaiuga o le seneturi talu ai. O uluai tagata fai pisinisi na faʻaalia i le atunuu na faʻaaogaina le ofo sili atu ma faʻatau se vaega o le aufaipisinisi a le Partner. O le faʻaaogaina o meafaigaluega faʻalagolago i taimi uma ma se tau talafeagai e faigofie ona faʻamautu. I le faʻaaogaina o faʻamatalaga auiliili o tausiga, o faafitauli laiti na foia i totonu o le fanua.

Tusa lava pe o le a le faʻaaogaina o le mea faigaluega mo tomai faʻapitoa poʻo le faʻaaogaina i le lotoifale, o le maualuga o le Partnersner chainsaws e le faamalieina.

Faʻaalia uiga:

  • o le amataga o le polokalama e faafaigofieina e se pamu mo le tuuina atu o se paluga afi;
  • se pusa tioata ma se foliga chrome ma le tele o galuega galue;
  • Briggs & Stratton engine e faʻalagolago ma tumau;
  • vibration protection ma le saogalemu i le tulaga o le malepe o le matagaluega;
  • faigofie tele le faasologa o laina faasolosolo e aunoa ma le faʻaaogaina o mea faigaluega.

O le a le sili atu le lelei mo le tagata faatau ona iloa o le laina atoa ma le mataitusi S i le makaina o loʻo faia i Saina i lalo o le laisene ma i lalo o le vaavaaiga a le Paaga

O le vaʻaia o se faʻalauteleina o punaoa o le lamatiaga tusa lava pe le faʻaaogaina. E le tatau ona i ai ni tagata ese i le nofoaga o galuega, aemaise lava tamaiti ma manu. Afai e le o faʻamoemoeina le see, e tatau ona tuʻuina se faʻamau i le filifili.

Aotelega o le Paaga P340S chainsaw

I le tausiga o avanoa lanu meamata, o le teuteuina o puipui, o se filifili vavae o le a avea ma se meafaigaluega taua. Ae ia galue i lima ua faaloaloa atu e aunoa ma se faamamafa, e te manaomia se meafaigaluega faʻalogo malamalama ma se puʻupuʻu puupuu ina ia le o gatasi ma le palealii. Na vaʻaia e le meafaigaluega le fafie laau, faʻapupula i le fale. O le paaga o le P340S o le vaʻavaʻavaʻa faʻapitoa e fetaui i totonu o le ato o tagata femalagaaʻi ma faʻatautaia le aoina o fafie mo se afi i le po.

I le malosi o le 1.44 kW, o le mamafa o le see o le 4.5 kilokalama. O le umi o le paʻu o le 35 cm i totonu o le 3/8 inisi. E faʻaaogaina se faʻaogaina laʻitiiti.

O laʻititi laʻititi e maua mai i se tamaʻi laʻititi o le afi afi - 35 cm3. Ua faʻapipiʻiina le filifili uʻamea i:

  • tusi taʻavale tusi ma le aunoa;
  • ea muamua le faamama;
  • eletise faaeletonika.

Vaega Taua o le P350S Partner Chainsaw

I foliga vaaia, o le vaaiga e eseese lava mai le ata muamua. Ae peitai, o le paʻu 40 cm le paʻu e mafai ai ona sili atu le lūlūina o ogalaau vao. O le tipiina o le larch o le a avea ma faafitauli. O le Partner P350S chainsaw ei ai sona mana sili atu - 1, 48 kW. O le mamafa o le mamafa o le paʻu e sili atu - 40 cm3. E ui i le mamafa o le mamafa, ae na o le 4.7 kilokalama, o le silasila ua vaʻaia o se mea faigaluega faʻapitoa. O lona uiga e mafai ona faigaluega umi atu nai lo le 40 minute i le aso, ae i totonu o tapulaa talafeagai. E mo le faʻaogaina o le galuega faʻaʻumiʻumi e faʻapipiʻiina le puipuiga o le vibration i le sila.

O le fea o sikuea e lua e tatau i le tagata e filifilia? O le manatu o le tau o meafaigaluega e ese mai i le tasi le afe rubles, e sili atu ona aoga le ave o se meafaigaluega sili atu ona malosi e galue ai i se tino. Afai e manaomia e le tagata e ona le telefoni feaveai (e tupu), e sili atu le faʻaaogaina o le P340S, faʻapipiʻiina i se faiga faʻavae eletise.

Soo se mea faigaluega e manaʻomia ai le faʻaeteeteina le tagofia O se eleelea eleelea ma faʻamaʻi pipisi atonu e sili atu i le amataga. O faʻasoesa afi afi e le lelei le mafanafana ma e mafai ona faʻafefe. E tatau ona teuina le filifili i totonu o se potu vevela ma mafanafana, e ese mai i le moli susulu, a itiiti ifo ma le 5 mita le mamao.

E masani lava, o le Faailoga a le Paaga lea e filifilia ona o le fetuunaiga faigofie ma le avanoa o le toe faaleleia. O le isi finauga e fiafia i le Suetena o lona umi ma le faigofie ona amata i luga o le vevela o le vevela.

Feiloai i le Huter Chainsaws

O se meafaigaluega na faia i Siamani e talisapaia pea mo le faʻamaoni. O le igoa atoa o le kamupanī o Huter Elektrische Technik GmbH. O le gaioiga a le kamupani o mea tau togalaau ma eletise e gaosia ai meafaigaluega. O le aiaiga a le kamupani o le tausisia o manaoga faʻapitoa o tulaga faʻavaomalo ma atunuu o tagata faʻatau oloa. Ua tuʻuina atu le Huter chainsaw i Rusia talu mai le 2004 ma e taugata ona gauai i ai.

Faʻamatalaga faʻatekinolosi o faʻataʻitaʻiga o loʻo iloiloina:

BS-40BS-45BS-52Faʻapitoa
Mana kW1,51,72,2Faiga faʻasaina i ituaiga uma o laʻau
Tai uumi Tai umi404550,5Maea le kesi
Taavale afi, cm3404552Lubrication chain chain
Fuel fuel, cm3310550550Tusi le tusi amata i le ki
Tupe mamafa6,07,07,5E aofia ai mea faʻapipiʻi ma le faʻatau
Tau, siaki702069107210Tau mai le kamupanī

Faʻafeiloa le filifili mo tagata fiafia

O le faigamalo a le kamupani e faʻamoemoe i le fatuina o se mea taugofie e mafai ai ona faʻaogaina ni oloa fou mai tagata lauiloa. Galuega faʻatulagaina mo le umi o le taina e tagata tomai faapitoa. Meafaigaluega mo le fale ma le togalaau e iloga ile:

  • sili atu le paleni, faʻatagaina oe e galue e aunoa ma le vaivai;
  • o le auʻau e leai se paʻu uʻamea e faigofie ai;
  • o le vaega pito i lalo ua faʻalauteleina e puipui mai le matagaluega tatala.

O le faʻaogaina o le Huter BS 40 chainsaw i totonu o le aiga e mafai ona le gata mo le faʻamaina lelei. Ua mamanuina le mea faigaluega mo se tele o galuega, e aofia ai le taina o tamai ogalaau i luga o le koluse.

O se paluga tuai o le suauu na saunia i luma atu o le taimi ua leiloloa ona meatotino ma e mafai ona mafua ai le toilalo ole afi E faʻaaoga lenei i afi uma e lua-taʻavale o loʻo galulue faatasi ma le faʻaopoopoga o le suauʻu i le uʻamea. O le faʻafefiloi e leai se suauʻu i totonu o le tane pe a uma le 12 itula e le talafeagai mo le fafaga i totonu o le tino.

Faʻaaogāina o le Taʻitaʻifono BS 45 Chainsaw

I lenei faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi avanoa o se fale faʻapitoa faapitoa, faʻapipiʻi e ala ile liliu o se tamaʻi mamoe faapitoa. O se faʻamalosi e faʻapipiʻi i luga o le pito i luma o le paʻu mo le fafagaina o felaʻau tutusa. Faʻasologa o filifili filifili, o le mea autu e aofia ai. O le saoasaoa o le saoasaoa e faatonutonuina e le "kesi" button. O loʻo i ai se loka i le amataga o faalavelave faʻafuaseʻi. Mo le galuega ma se talafaʻataʻetaʻe talatalanoa o loʻo i ai se nifo malo. O le faʻaleleia o le Huter BS 45 chainsaw ua faʻapipiʻiina ma se auʻau mo le faʻaogaina o se foliga talafeagai, o le aʻafiaga ile pito i luma e taofi le filifili.

Fausiaina o le Faʻatulagaina o Meafaigaluega

Afai i le lumanaʻi o loʻo fuafua le tagata faʻatau e fausia pe toe faʻaleleia se fale laupapa, e tatau ona e faʻatau se pu sili atu ona malosi i le tau tutusa ma le faʻataʻitaʻiga mama. O le Huter BS 52 chiansaw o le a avea ma fesoasoani fesoasoani e leai se totogi. O se manoa faigofie e fesoasoani e pulea le tulaga e aunoa ma le tatalaina o le lima.

Mo se taimi umi e aunoa ma le faʻaaogaina o le mea faigaluega, o loʻo gaosia e le au gaosi ni tuʻutuʻuga, o le tausisia o lea mea e faʻamaonia:

  1. Faʻaaogā naʻo le fafie faʻasaina faatasi ma le fua faʻatatau o octane.
  2. O le faʻaopoopoga o le suauʻu e tatau ona faʻaaogaina mo masini e lua-stroke i le fua saʻo.
  3. Faaaoga le faʻafefiloi o le suauu ua saunia i le taimi faigaluega.
  4. Fuʻu le mea na totoe pe a maea le galuega.

Mo se faʻatalatalanoaga sili atu ma le faʻataʻitaʻiga e te manaʻo i ai, e mafai ona e faitau i faatonuga mo le faʻaaogaina faʻapitoa.

Paʻaga P350S faʻataʻitaʻiga chainww - vitio