Fale taumafanafana

O se meafaigaluega mo se tagata moni - o se gaioiga laiti mai Saina

O le oti mo se tagata ua avea ma le paie. A le maua e ia se galuega mo ia lava, o lona ola e leai sona uiga. Mo lenei mafuaʻaga, latou te fiafia e vaʻavaʻai, vaʻaia ma vaʻaia se mea. O se mea ofoofogia le togitogiga o le a fesoasoani ia i latou e ave ai o latou agaga - o se mea e maua mai i Saina po o se tufuga. I fafo, e foliga tutusa ma se peni mo tagata tino. Ae peitai, faatasi ai ma se moli paʻu o le peni, soo se mamanu e avea ma se oloa matagofie.

Uso laiti laitiiti e fai ma mea e teu ma faila

Ua fuafua foi le masini e tipi ai le uamea, laupapa poʻo le maa. O le malosi o lona afi ua mamanuina e fatuina ai mea laiti, faapea foi ma le toe tolopoina. E faʻamaeʻa atoatoa ma faʻaaogaina le eseesega o laufanua. I le taimi lava e tasi, faʻafetai i le tele o togi tulaga ese, o le a avea o ia ma fesoasoani sili. O le tufuga taʻavale o le a ia iloa le pito i luma o le galuega:

  • faamaeaina le faamaeaina o fausaga laupapa / metala;
  • tamai taavale toe faaleleia (e pei o le polishing);
  • faagasologa o iunite moli;
  • togitogiga o tioata, maa ma isi mea.

Ae ui i lea, ina ia mafai e le meafaigaluega ona faatino galuega e manaʻomia ai se avega faapitoa, e tatau ona saʻo le filifilia. Ona o le tomai faʻapitoa ma le mafai o se mea faʻapitoa, e mafai ona e faʻatau se iunite lautele.

Tatou te filifili ma faamaonia

Muamua, ia gauai atu i le faʻaali mai o le tagata faʻataʻi. Talu ai o le tagata e vaneina le mea e fai i foliga o se paʻu, e mafai ona taoto i totonu o le alofilima o lou lima. Ae ui i lea, e matauina e le aufaasese e le faigofie tele ona uu e pei o se peni. O le paʻu palasitika e manaia tele i le paʻi. O le masini e oʻo atu i le 1 kg. O le ogatotonu o le kalave o le mea e toetoe lava i le ogatotonu, lea e mama ai le uta i lima o le matai. O le umi o le mini-fofo e 27 cm. O le gaosiga ma le faʻatulagaga e faʻamautinoa e:

  • o se kesi (camel - 29.5 mm), lea o loʻo taofiofi ai tafaʻi mita (0.6 - 6.5 mm);
  • autu mo suiga vave o masini;
  • fulufulu ma fuga o fusi o vali eseese (e tasi le abrasive i totonu o le pusa);
  • le numera o fouvalega - 5-28 afe i le minute e tasi;
  • malosiaga afi - 400 watts.

O se fesoʻotaiga faʻamalosi e mafai ai e oe ona faʻavave le tapeina pe amata le masini. O se telefoni faʻapitoa i tua o le mataupu e mafai ai e oe ona fetuunai le faʻatulagaga o le vane. O le tele-speed mode e aofia ai le ono sikuea. I le pito o le uaea o loo i ai se mama faapitoa mo le tautauina o se mea e vaneina.

O le meaʻai i luga o le pito i tua, e aofia ai le 4 vaega, e maua ai le afi moli i le taimi o le vevela. O laina mo le suiina o pulumu kesi e tuʻuina i itu uma e lua.

O le tau o na oloa Maxman i le site o le AliExpress o le a na o le 1,885 rubles. O isi faleoloa i luga o le initaneti ofo atu e faʻatau meafaigaluega ofoofogia ma uiga tutusa mo le 3, 5 poʻo le 7 afe.