Fale taumafanafana

Sa vaaia le lima o le togalaau mai Saina

O se faila faila o se tasi lea o meafaigaluega talafeagai mo le nofo ai i le taumafanafana. O le metotia o le tusi lesona e mafai ai ona e tipiina le tele o lala laau i se taimi puupuu. E mafai ona e galue faʻatasi ma le meafaigaluega e oe lava ia ma faatasi - e faʻavave le faagasologa o le sosoʻo.

O le faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o se faila faifeau tusi e pei ona taua i lalo: filifili le mea e te manaʻo e matamata i ai, tago i se meafaigaluega ma faatulaga le filifili, amata amata ona vaʻaia. I le avea ai o se tulafono, o sea ituaiga masini e faʻaaoga pe a talafeagai e aveese nisi lala mai laau.

I Aliexpress, o oloa e auina atu i Rusia ma atunuu CIS mai se faletupe i le Russian Federation. O le tagata faatau na te tuʻuina atu se numera o le suʻega malosi, o lea e mafai ai ona e vaʻaia i taimi uma le tulaga o le tuʻuina atu ma le nofoaga tonu o le mea faigaluega.

O le oloa o loʻo teuina i totonu o se atigipusa pepa ma i se tulaga faʻapitoa mo le teuina lelei o le see.

Faʻamatalaga o le see: 15 cm x 13 cm x 5 cm O le mamafa o le meafaigaluega e naʻo le 200 kalama. O le filifili lava ia e faia i le selau pasene le mamafa o le sila. O le tau moni o le fanua e 696 rubles.

O oloa aoga:

  1. Tau maualalo
  2. Faʻasalaga vave mai se faleteuoloa i Rusia (e pei ona taʻu mai e le faʻatau, mo le faʻatagaina na o le 5-15 aso).
  3. Tulaga lelei.
  4. O le mafai ona faʻatusatusa faʻatasi le meafaigaluega.
  5. O nifo manogi e le manaʻomia le faʻamalosi poʻo le sui.
  6. Manoa lata mai mo le uuina o le pu.
  7. O le automomo atoatoa o le masini - e na o le mafuaʻaga o gaioiga masini na faia e le tagata.

E mafai ona matauina le totogiina atu o faʻasalalau (faʻaopoopoga ma le 208 i le uluaʻi tau o oloa) ma se numera faatapulaa o iunite e mafai ona faʻatau atu i le tagata e toatasi (5 vaega i le tasi lima).

Ae o le tau o nei faila mai tagata gaosiga ma tagata faʻatau mai le CIS, e sili atu le taugata nai lo tagata Saina. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻasalalauga lauiloa i Iukureini ma le CIS, Prom, o le tau o se lima silasila lima uamea (sila) o le a faʻaalu ai oe 504 hryvnias, lea i le faaliliuga i ropu Rusia e tusa ma le 1300 rubles.

I le faaputuputu i luga, e mafai ona matou faapea atu ma le saogalemu, o se faila filifili faifeau e sili atu ona aoga e faʻatau i Aliexpress. E ui lava i le totogiina atu, o le aofaʻiga o le tau o le a maualalo ifo nai lo le tau o nei faila mai a tatou tagata gaosiga.