Fale taumafanafana

Laititi laitiiti ae faʻaaogaina le sikulitaata ma Ali Express

O le tagata moni, ma e sili atu i le nofo i le mafanafana i lana pisinisi, e le mafai ona faia e aunoa ma se fesoasoani lagolago. I le tele o taimi, e le o se tagata, ae o se sikulitaata masani, lea e mafai ona faʻatau i le Aliexpress. O lenei faʻataʻitaʻiga Saina e matua faigofie lava ona faʻaogaina e le toʻatele ua "galulue faatasi" mo le tele o tausaga. Mo lenei masini komepiuta e leai ni pa puipui, ioe, i le maualuga o le fale. Na te faʻalūmūmūmūina / le faʻamaonia:

  • fao;
  • faʻamau
  • siaki o le tagata lava ia.

Ae ui i lea, e mafai foi ona faʻaaogaina e avea o se fofo. E mafai ona faʻaaogaina e suʻe ai pu o vaʻaiga eseese. O faila e faigofie ona ulu atu i ituaiga uma o mea faigata. E le gata i lea, o le mamafa o le meafaigaluega o le a mafai ai e le tagata nofotoʻa mafanafana ona pulea ma le faʻaeteete e tusa lava pe faigata ona oʻo i ai. O nei avanoa uma e mafai ona mafua ona o uiga tulaga ese o se sikulifiliu mai Saina.

Malosiaga, o le mea lea, vave

E tele tagata e matauina o soʻo se masini e sili atu le faigofie ona faʻaoga pe a le mamafa. O le mea lea, o le tele o lenei ata faataitai e na o le 1.35 kilokalama. O le faʻamalositino foliga o le tagata o loʻo tuʻuina atu oe e mafai ona faʻamautu lelei i totonu o lou alofilima. O le lima uamea, lea ei ai lona tafatolu, e fesoasoani foi i lenei mea. O lea faʻaopoopoga e faʻatele ai le aofaʻi o le faʻaauau o le mea i le lima. I le taimi lava e tasi, i tulaga faʻapitoa o le meafaigaluega, o mea nei e mafai ona matauina:

  1. Lithium-ion battery (voltage - 12 V). Faʻafetai i lea malosiaga, o le a mafai e le matai ona faʻapipiʻiina le tele o galuega, ae faʻamalosi foi isi mea faʻapitoa.
  2. Pulu malamalama moli. A liliuina, e faʻamalamalamaina le pito i luga ina ia togafitia. O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻatumu le galuega e oʻo lava i le pogisa.
  3. Fale le susu. O le "faatumuina" o le masini ua puipuia atoatoa mai le susu ma le susu. O le mea lea, o le tau o le a le taofia ai le faʻatoʻaga mai le faʻatinoina o le galuega fuafuaina i luma.
  4. Suiga vave. Mo se minute i le leai o se aoga, e amata mai i le 0 i le 350 taʻamilosaga. O le filifiliga pito sili lea mo le galue ma faʻataʻatia mata. Ae ui i lea, o le viliina o se puipui sima, e le fetaui le mamanu, aua o le mea lenei e te manaʻomia a itiiti ifo i le 1,200 rpm.
  5. Faʻapipiʻi taimi. Talu ai ona o se sikulikolo na faia faapitoa lava mo galuega a le aiga, o lenei faailoga e eseese mai le 10 i le 15 N * m.
  6. Polokalame puipuia. O le masini ua fausia-elemene e puipuia ai le vevela o le masini. E le gata i lea, latou te puipuia le meafaigaluega mai le mamafa, faapea foi ma le faʻamaʻaʻaina atoa o le pamu.

E tatau ona taulai totoa i le tele ma foliga o le ki. I lenei faʻataʻitaʻiga o le meafaigaluega Saina, e lautele, o lea e faigofie ai ona kiliki.

O loo i ai pea ni faaletonu. E tatau i le tagata faʻatau ona iloa e uiga i se laʻititi laʻititi o le kalama, faʻapea foʻi ma le fesuiaʻiina o le mea e faʻaaogaina (o se mea itiiti). E tele le leo o le masini, i luga o le "vaʻavave" tutusa ma le mea e fai ai le kofe. Ae o le mea lautele, e sili atu ma le 1,000 tagata faʻatau e faamalieina i ai. O le mea moni, e toʻatele ua tosina atu i le tau o lenei "masini" masini. I luga ole AliExpress, e tau na o le 1,646 rubles. I totonu o isi faleoloa, o le tau o sikuluti uila o fale gaosi oloa e mai le 3 i le 10,000 rubles.