Meaai

Soupati Tomato ma Bell Pepper ma Thyme

O le soupati Tomato o se tu masani masani o meaʻai i saute. O meaʻai, mea mauoa, faʻafefiloi ma lau manogi ma le pepa mumu, o le a teuteuina ai se taumafataga o le afiafi: pe a uma, i le vevela taimi e mafai ona e faʻatapulaaina oe lava i se tasi ipu muamua, pe a loto fiafia.

E manaʻomia le kukaina o meaʻai o le supa mo se taimi umi, i lenei tulaga e le aoga le auala al-dente, tusa lava po o le a le tele o le mea e te manaʻo e tepalaiina atili ai vitamini. O fualaʻau aina e tatau ona kukaina toetoe lava i se tulaga manaia ina ia maua ai le mea e manaʻomia.

Soupati Tomato ma Bell Pepper ma Thyme

O le ipu e masani lava ona faʻafefiloi ma le kulimi suamalie poʻo le kulimi fou, lea, i le mataupu faavae, e tasi ma tutusa.

O le i ai o se mea vevela laitiiti, e faigofie ona ave se vevela vevela ma oe e galue ai, o lona tumau e mafai ai lenei mea.

  • Taimi e kuka ai: 1 le itula
  • Auaunaga: 6

Meaʻai mo Soupeti Tomato ma le Peʻa Bell ma Thyme:

  • 1.5 lita o le moa;
  • 300 g pateta;
  • 150 g pepa suamalie;
  • 500 g tamato;
  • 5 g palapala lanu mumu;
  • salt salt, sugar granulated, thyme fou, pepa uliuli.

Le auala e sauniuni ai le kuka tamato ma le logo ata ma laume.

Mo le kukaina, gaosia susu moa saunia mai afifi, kapuni fufula poʻo se fale e faia i le fale e faia mai le moa ma fualaʻau ma mea manogi e talafeagai. E sili atu, o le mea sili, o le tuʻuina atu o mea e sili ona fiafia i mea e fai i fale - o le a itiiti ifo mea e puipuia ma mea faʻaleagaina: e lava "mea leaga" mai le siosiomaga e oʻo mai i totonu oo tatou tino e aunoa ma i latou.

Fufulu le susu

O lea, sasaa le susu i totonu o le paluga o le susu, vevela i se vevela.

Uu pateta, tipi i totonu o ni nai pusa, tuʻu i le pusa. Cook i le vevela vevela mo le 12 minute.

Tatou faamamaina le suamalie mai le pulupulu, fatu ma fatu. 'Otiʻoti i totonu o pusa vavao, lafo i totonu o se mea e tao ai le susu. O lanu mumu ma lanu samasama e talafeagai mo lenei fua, o le lanu meamata e le tatau ona faaopoopo, o le a maua ai le kuka maeʻa ma se meaʻai lanu enaena.

Otioti pateta ma salalau i totonu o le susu Kipi pepa pepa ma faʻafeu i le susu Faaopopo tomato gaʻo i le susu

Tomato e talafeagai ma matutua, ma o le mea sili ona lelei, o le mea autu o le ola maloloina, sili ona suamalie ma aunoa ma ni faailoilo o le faʻapala. O lea, matou te kukaina tamato - tuʻu i totonu o se pesini loloto, sasaa vai inu. A maeʻa le 2-3 minute, faʻamalie i lalo o se pusa poʻo totonu o se pesini vai vai, faia se faʻaoga, aveese le paʻu. Ona tipiina lea i totonu o ni tamai pusa. Auina atu tomato gaʻo i mea totoe uma.

Faʻaopoopo mea manogi, masima ma suka

Faʻaopopo nei i ai le pepa mūmū, e mafai ona e vevela ma susunuina e tofo ai, sugar granulated ma masima. E le sili atu le manaia o le suka i le sua o le tamato, o le a faapaleniina le tofo, sei vagana, o le mea moni, o loʻo e seleseleina i le itu i saute.

Suauu kuka ao leʻi fufuluina fualaʻau

Cook i luga o le vevela vevela mo le tusa ma le 40 minute, o mea uma e tatau ona faʻafefete lelei, ia faʻamalūlūina, ia tuʻuina atu i le susu le sili ona maualuga o ana tofo.

'Otiʻoti nisi o fualaʻau' aina ma se mea faʻafefeteina ma tuʻu i totonu o le supa

Matou te maua pe tusa o le afa o fualaʻau ua saunia ma le laʻau, faʻafeiloaʻi i se mea faʻaleleia i se tulaga lamolemole, ma toe faafoi i le pusa. O le mea lea, e maua ai le tele o fausaga - o se kulimi suamalie kulimi suamalie ma fasi fualaau faisua.

Soupati Tomato ma Bell Pepper ma Thyme

Faʻaopopo se togitogi ma ni nai laulaau o laumeu fou i le pusa, toe aumai i se faʻala, toe tuʻu i lalo o le tapuni mo ni nai minute. Ona matou sasaa atu lea i ni papatusi, vaitau ma kirimi kirimoli, pepa ma le pepa lanu uliuli ma amata ona vevela ma se fasi falaoa fou i le laulau. Le fiafia tele!