Fale taumafanafana

Suavai faʻafefe faʻafefe Termeks mo faʻamafanafanaga i le fale

O le olaga faʻalavelave e aunoa ma le vevela o le suavai ua faʻatulagaina ina ia suia e faʻaaoga ai le vevela o le Termex. O le mea moni, e mafai ona e faʻaaogāina se vai vevela poʻo se afi faʻavelalaʻau, ae masani lava o le eletise o se puna e le o se isi mea e maua ai le malosi. I totonu o le Thermex vaega o oloa-vai-afi, o oloa e iloga i ituaiga eseese, tau taugofie ma le maualuga.

Aisea e Fiafia ai Heaters Sua Suavai

O se vaega o le atugaluga o se vaapiapi vaapiapi. Talu mai lona fausiaina i le 1949, o le kamupani Italia o Thermex o loʻo gaosia mea uma na faʻaaogaina i le vevela. O oloa e faʻaleleia i taimi uma ona o le tomai faʻapitoa o tagata atinaʻe. O le atugaluga e le na o lana lava gaosiga, e aofia ai:

  • saienisi suʻesuʻe;
  • ia lava fale tusi mamanu;
  • gaosiga o vaega vaega;
  • fale gaosimea mo le tuuina atu o masini faaeletise eletise;
  • Termex faʻapitoa faʻapotoina vai.

Afai e faatauina se oloa i totonu o atunuu e 160, o atinaʻe oloa o loʻo i ai i atunuʻu eseese, e aofia ai St. Petersburg, faʻateleina le faʻalauteleina o oloa i tausaga taitasi - e le o se faʻamaoniga o se filifiliga agavaa o se vailaau vai a Termez mai le tele o ituaiga oloa faapena. O le atugaluga o se tasi lea o taitai e toatolu o le lalolagi ma se galuega faatino faaletausaga o le 2 miliona iunite.

Vai eseese o le vai vevela a latou masini

O le laina o masini e fai ma sui o lala e tolu:

  • teuina eletise vai suavai o ituaiga eseese, gafatia ma le faaaogaina o masini;
  • o mea e tafe ai ma le tele o malosiaga e faʻaaoga ai le malosi, faʻaaogaina o le vai, fetuunaiga;
  • teuina ma vai vai vevela.

O le vaomatua o se masini faʻafesoʻotaʻi faʻapitoa i le saogalemu.

O faʻamafanafana uma a Termex e iai se tusi faʻaaʻoaʻoina e faʻamatala auʻiliʻili le au faʻapitoa o le masini ma tulafono mo lona saogalemu. E manaʻomia le faʻatonuga ina ia faʻapipiʻi sao ma liliu i luga le masini faʻapitoa, e iloa ai mea leaga ma faia ni auala e faʻaaogaina ai. O se tusi eseese ua atiae mo ituaiga taitasi ma le faasologa o vevela vai.

Pe a suia mea eletise, e sili atu le sui o le vevela i se uʻu 'apamemea i luga o se sila. E faʻaitiitia le faʻaitiitia, o le taʻavale e sili atu ona faigofie ona aveese.

O faʻatonuga mo le vaʻaia o le Termex e aofia ai:

  • faamatalaga e uiga i le faatulagaga ma tulaga tau tomai faapitoa o manoa;
  • faʻatonutonu faʻapipiʻi faʻapipiʻi vai;
  • tausiga o le masini ao faagasolo le taotoga, puipuiga ma le toe faaleleia;
  • saogalemu saogalemu ao faagasolo le faagaoioiga o le masini;
  • lafoaia o vaega faʻaaoga.

O le tusi taʻavale o loʻo faʻaalia ai faailoga ma igoa o le kulupu i luga o le paneta o le laina i Rusia. Ua tuʻuina atu faʻamatalaga e fesoʻotaʻi ma le tautua tautua. E tuʻuina atu e le kamupani le tasi tausaga le faʻamaonia mo meafaigaluega eletise ma e oʻo atu i le 94 masina mo le ulu ma le tane.

Termex vai faʻavela vai e vaevaeina i ituaiga e lua e tusa ai ma le auala e puipuia ai le puipui o puipui o le tane:

  1. O le 'apamemea' apamemea e umi lona soifua tautua ma faigofie le tausiga. Faailogaina er.
  2. O le pito i totonu e ufiufi i le tioata o le bio-glass-porcelain, na faia e tusa ai ma le faapitoa o tekonolosi o le Oxygen Free System; O le vevela e puipuia, e le faʻaitiitia mai suiga faʻafuaseʻi i le vevela. Faailoga pe afai.

O le faʻagasologa mo le faʻafesoʻotaʻiina o vai faʻamafanafana

Ina ia faʻapipiʻi le vaomatua, e manaʻomia ona e filifilia se nofoaga e manaʻomia tele ai le vai vevela, ma o le a faʻapuupuuina le tauvaga i le nofoaga filifilia. O mamanu taʻitasi ua mamanuina mo le faʻatulagaina poʻo le faʻasolosolo, e pei ona faʻaalia i totonu o le tusifolau ma le makaina. E sili atu le tuʻuina atu o tagata tomai faapitoa i le faʻapipiʻiina o le fausaga i le puipui, faʻatulagaina o auala faʻaoga, ma le vavalalata fesoʻotaʻiga i le eletise eletise.

E faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se mea faʻamafanafana o Termex i ou lava lima? I lenei tulaga, e tatau ona e mulimulitaia ma le manino ia faatonuga mo le faʻaogaina o le masini. E tatau ona i ai:

  • Thermex faʻamafu vai;
  • taula taula;
  • paipa mo paipa;
  • pala, uʻamea, mama.

Faʻamau le faʻavela vai ile puipui e tusa ai ma le ata. E tatau ona maitauina o luga o le vai e le o tuʻuina atu i luga o le taʻavale, ma e fetaui ma le ogatotonu o le mamafa o le masini. O le mea lea, e tatau ona vaʻai ni pu mo le taula i le ogatasi ma mulivae o le tane. A maeʻa ona faʻamalosia le puipui o le fale autu, latou te amata ona nonoa le faʻavela vai i le vai. E tatau ona taulai totoa i le setete o eletise eletise. Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le telefoni a Termex i le fesoʻotaiga, e mafai ona vaaia i le ata. O se laina eseese e manaʻomia mo le vevela, ma o le fafo e tatau ona i le itu o le masini.

Seiloga ua tumu le tane i le vai, ia teuina le pikiapu o le masini i se faamaufaʻailogaina ina ia aua le faʻafuaseʻi ona liu i luga o le vai. O le fesoʻotaʻiga muamua i le fesoʻotaʻiga e faʻatinoina pe a uma ona faʻatumu le tane ma siakiina le mausali o fesoʻotaʻiga. E faʻamamafa le tane pe a tafe le vai mai le vai i lalo o le mamafa.

O le faʻavelaina o le vai i totonu o le pusa o loʻo i ai se maea i se pulumu e maua ai le faʻavae. O loʻo i ai se tulaga faʻafesoʻotaʻi i le masini masini mo le faʻavae. O le matagaluega o loʻo tuʻuina atu ai le RCD e liliu ese ai le masini pe a tupu se faʻafitauli ma micro-leaks i totonu o le fesoʻotaiga.

O le tulaga vevela e tatau ona faia e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaogaina o le masini.

Tausiga ma le faʻaleleia o Termex vai vevela

Aʻo faʻaaogāina le masini, o loʻo faʻagasolo malie ona faʻapipiʻi masima i luga o elemene mūmū, e puipuia ai le vevela vevela. E ui lava i le faamama ua faʻapipiʻiina i le matafaga o le suavai tuʻuina atu, o le palapala e faasolosolo malie lava i luga o puipui o le fagu totonu. E le mafai ona faʻapipiʻi ma faʻalogo. Faailoga o le manaʻomia mo le toe faaleleia:

  • vai suamalie mo se taimi umi;
  • leo ese mai fafo i totonu o le tane;
  • Faʻamalosia faʻafuaseʻi ma sosoo ai ma puipuiga;
  • ua suia le suavai suavai;
  • le masini e le vevela le vai.

O le sui ma le faamamaina o elemene e faʻafefeteina, faʻamalosiina o le tane e mafai ona faia tutoatasi. I le tulaga o le toilalo o le vaega e puleaina, e manaʻomia le fetuunaiga i se nofoaga tutotonu faapitoa.

Afai o le aiga e sili atu ma le toʻatolu tagata, e leai se vai vevela, o le faʻapipiʻiina o se vai vevela vai e avea ma auala sili i totonu o se fale.

Aʻo leʻi toe faʻafouina soʻo se faʻalavelave, e tatau ona vavae le masini. Lafoaʻi le tane mai le vai e ala i le faʻafefe i luga o le fau, ma le ea e tuʻu ese ai le vai mai le fagu.

O le galue i le sui o le thermocouples poʻo le faʻamauina o ia mea o loʻo faia i luga o se vaʻa faʻavaivaia ma le vaʻaia. E tatau i le atatusi le ata telefoni i le faasologa ina ia toe faʻaleleia mulimuli ane. Aveese elemene mimita mo le fufulu poʻo le sui.

Afai e manaʻomia le sui, e tatau ona e iloa pe faʻaaogaina elemene faʻavevela mo le vevela o le Termez e tusa ai ma le ituaiga ma le faʻataʻitaʻiga. I le tele o faʻataʻitaʻiga o vai vevela, e lua elemene faʻamafanafana ua faʻaogaina, o le aofaʻi tutusa o le magnesium i se seti se tasi. A faʻapipiʻi le mea vevela i le nofoaga, e tatau ona puipuia le faʻalavelave. E tatau ona mama uma kusivao poʻo kesipaʻi; o le frange e faʻamaonia i se faasologa e le mautonu.

O tausaga taʻitasi, ma a faʻaaogaina le vai o le faʻateleina o le faʻamalosi, e tatau ona faʻaalu vave le tane ma faʻamamaina e le gata o elemene faʻavevela, ae faʻapea foi le pito i lalo o le tane mai le palapala. Afai e ufiufi pa puipui o le vaomatua, o le a faia ai se isi faʻavaa vaʻaia e aunoa ma le faalavelaveina o le faʻaosoosoina o le auala. O le eletise ae o loʻo faʻaaogaina e tatau ona lafoaʻi ma e tatau ona siaki le tulaga o le faʻailoga ma mafai ona suitulaga.

O vailaʻau eletise ua faʻamamaina e faʻaaoga ai le Antinakipin ma vailaau faʻapitoa fale.

O le uaea magnesium i le tino ua faʻapipiʻiina e puipuia ai le elemene mimita mai le faaleagaina. O le faʻafefe o le oxide faʻaitiitia le faʻafefeina o le vevela ma oʻo atu ai i le malosi o le malosi. E mafai ona sui le uili pe a fai e ofuina.

Faʻafeiloaʻi mo le Termex faʻamaʻaina vai e eseese mamanu, eseese i meafaitino o le gaosiga, le auala o le faʻapipiʻiina. O oloa lanu e lalagaina e faia i le sila po o le kopa.

O le toe faaleleia o le vevela i isi tulaga o loʻo faʻatino i totonu o le nofoaga autu e faʻaaogaina ai vaega faʻapitoa mo le vevela o le Termex.

Faataitaiga o le Terileks

O masini uma ua saunia mo le voluminium voltage o le 220 V, o le tafe i totonu o le alavai autu e sili atu i le 0.5 Ati. Manatunatu i faʻataʻitaʻiga sili ona lauiloa e faʻaaogaina i aso faisoo.

80 lita Thermex faʻavela vai

Mo se aiga e toʻatolu pe sili atu tagata, o le suavai sili ona lelei o le a avea ma se masini e iai le masini totonu o le tank 80 l le Termex. O le masini volumetric e tumau le vevela mo le 9 itula. Faataitaiga e eseese foliga ma laasaga, e faʻatusatusa ma e mafai ona faʻatulaga lelei i le avanoa vaeluaina. E fautuaina e filifili se masini ma se elemene e faʻaleleia ai le vai i foliga o se mea e vevela ai, o le a faʻavave ona vave faʻavave le sosoʻo. Aʻo le i tuʻuina atu se Termex 80 lita vai faʻaalu, faitau ia faatonuga mo le faʻaogaina o le masini, ma tuutuuga mo le saogalemu.

Fuaiupu 3 o loʻo lisi ai le lautele o le tuʻuina atu o masini, e aofia ai elemene mo le fesoʻotaʻiga. Aʻo leʻi faʻamaeaina le faʻatau, siaki le faʻamaeʻaina e tusa ai ma faʻamatalaga.

E tatau i le tagata faʻatau ona iloa le taimi faʻasoa mo eletise ma eletise i luga o oloa Termex uma e 1 le tausaga. Ae o le inisinia ua mamanuina mo ni masina o le le faʻaaogaina o faʻafitauli. O le tau o se faʻavela vai e 80 lita e faʻalagolago i mea e faʻaaoga ma le faʻatulagaina. O le faʻaaogaina o eletoroni ma le faʻagasologa o laʻasaga faʻavae-tele o le a sili atu ai le taugofie o le ata. O le faʻalavelave tele o foliga o le faʻataʻitaʻiga, o le maualuga atu lea o le fua o le masini. O le oloa e sili atu ona taugata pe afai, nai lo le fafaguina o le pito i totonu, e faʻaaogaina se masini faʻapitoa o le austenitic steel.

O le masini e faʻavae i luga o se gaioiga faʻapitoa e fesootaʻi ma le faʻafuaseʻi o galu vavalalata, faʻamalosia o le eletise, masini vai vai, ofu pona. Faʻafouina---------------------------oe oe Termex 80 masini vai e faatagaina mo na o le faamamaina ma sui mea vevela. O le masini ma tekonolosi e mafai ona faʻatulaga sao e se tagata tomai faapitoa.

Le filifiliga o se suāvai vai e 50 lita

E mafai ona faʻafesoʻotaʻi laʻititi laʻitiiti e tusa lava pe i totonu o se potu vavave. 50 lita o vai ua lava mo le 1-2 tagata faatau. E tatau ona e gauai atu i le Thermex ER 50 V. faʻavela vai. O nei faʻatusa o taʻitaʻi i le manaʻoga. O le manava vevela o le 1,5 kW o le a le fatuina ai se uta maualuga fesoʻotaʻiga. Suavai mo le 1 itula 45 minute. O le uʻamea uʻamea e ufiufi i le paʻu laulamu tioata tioata ma tausia ai le lelei o le vai e pei o se ipu sima. O le tusi saisai i luga o le tane e tuʻuina atu mo le 7 tausaga. Tau o oloa faatau 6757 rubles.

Thermex AF 50 V le faʻavaveina o le vai. O loʻo i ai se fagu uʻamea e faia i le uʻamea gaosi austenitic ma lua elemene faʻamafanafana. I le aotelega, latou te tuʻuina atu le mana o le 2 kW, ae o le faiga faʻaletoroni eletise e mafai ai e oe ona faʻafesoʻotaʻi le tasi elemene i le taimi, e fuafua i le galuega ile faʻaaliga. O le tau o se Termex faʻamaʻa vai e 50 lita o lenei mamanu, 11,259 rubles.

30 lita faataitai

O le faʻavaveina o le vai Termeks 30 e tuʻuina atu e le kamupani i le tele o faʻatinoga. O loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga ma se tane faʻamamafa ma se ipu e faʻavavau e faia i le uʻamea mama a Iapani. O le pusa i fafo e mafai ona avea ma palasitika ma uʻamea e ufiufi ai le paʻu umi. O loʻo iai ni elemene faʻamafanafana o le 0.7, 1.3, 2.0 kW i luga o faʻataʻitaʻiga eseese. E faigofie lava ona piki se masini e fatuina ai se laʻititi laʻititi i luga o fesoʻotaiga tuai. E lava le vai mo le tagata e toatasi, o se vaega fou e vevela mo le itula. O le soifuaga o le faʻapipiʻiina e le itiiti ifo ma le 10 tausaga, faʻatasi ai ma le faamamaina vave ma le suia o eletise.

E oʻo lava i se mea faʻataunuʻu laitiiti e sili atu le tamaoaiga nai lo se vai e faʻafefe vai, lea e manaʻomia ai se isi vaʻaiga faʻapitoa. O le faʻapipiʻiina o se vaomatua, o le a faʻaleleia le lelei o le olaga i totonu o se nuʻu maotua poʻo se atunuʻu. Pe a filifilia se masini, e tatau ona amanaʻia le setete o le eletise, le numera o tagata faʻaoga. O le sili atu ona mamana o le masini, o le televave o le vai e vevela, ae o le tele o le malosi e faʻaaogaina.