Tala Fou

Mo le saite ma le fale matou te faʻaogaina ai pa laupapa e le talafeagai

I aso nei, e masani ona e vaaia se faaputuga paluga e sosoo ma pusa lapisi. E momomo le loto o se tagata vaʻavaʻai pe a ia vaʻai i le faʻaleagaina! I le uma, e tele auala e tuʻuina atu ai i le pisinisi o ia fale mea. E moni lava lenei mea mo le nofo ai i le taumafanafana.

O le a le paleta?

O le taimi lava lea e aoga ai le talanoaina o le a le ituaiga o fale o le a talanoaina i le lomiga. O se paleti poo se paleta o se auala o le afifiina mo le felauaiga o se uta tele uta uta o loʻo faʻapipiʻi ai se mea, e masani ona faʻapipiʻiina faapitoa lava mo lenei lipine poʻo fusi. O paʻu laupapa e masani lava ona faʻaaogaina, o le mea lea ua lafoaia pe a maeʻa le felauaiga o oloa.

Faʻalavelave i le 'upega tafaʻilagi

O pa puipui laiti, lea e faigofie ona fai mai papa, o le a tautua mo se tagata nofo mafanafana na filifili e tausia se manulele, 'oti, mamoe mai le taulaga. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, fausia se pa mo manu savali.

Afai e filifili e faʻaaoga ia pa puipui e faʻamalamalama ai se vaega o tafaoga i luga o le 'upega tafaʻilagi, ona mafai ai lea ona faʻamalosia ia palu i laau. I lenei tulaga, suauʻu, fuga o pi, ma le ovy o le a foliga sili ona matagofie. O le faanatinatiina o faʻasalalau, o le a faaopoopo ai le lauulu ma le faʻamaina i le pa.

Fale papa

I aso nei, o nisi tagata atamamai o loʻo fausiaina fale, gasebos, ma le taumafanafana veve coops mai lenei mea toe faʻaaogaina.

Ma o isi foi latou te pulea le fausiaina o fale mai ia i latou. Ina ia mafai e le fale ona taofia le vevela lelei, e tatau ona faatumuina le faapaologa i totonu o papa. Ina ia maua se foliga matagofie mai luga, o puipui e mafai ona ufiufi pe teuteuina i le siding. O sea fale ua faia i otaota otaota o le a faigata ona iloa mai se fale na faia mai mea faʻatau.

Mea teuteu puipui

Ina ia tuʻuina atu i le potu se paʻi o aso anamua, e mafai ona e fatuina se tofo nuʻu ma le fesoasoani o papa mai paluga faʻaaogaina.

Ina ia galulue faatasi ma lenei mea, e tatau ona faʻafefe ma le faaeteete paluga, toso ese fao uma, filifili mea e sili ona lelei, ia faʻasolo i le lapoa ma faʻatumu i luga o le puipui. Ona mafai lea e oe ona faʻamalo le pito i luga, ufiufi i se vali mūmū pe lanu vali mo laupapa.

I le auala lava lea e tasi, o paneta, o loʻo tautau mai i luga o laupapa. E le gata i lea, i nei tulaga, o loʻo faʻaaogaina foi vaega le lelei - na o le faʻaleleia atili o le tofo manogi o totonu.

Palani paleni

O le oloa aupito faigofie mai pallets e taua o laulau. Mo la latou gaosiga, e leai lava se mea e manaʻomia. E mafai ona e faʻapipiʻi le paleti i luga o le fola - ma ua sauni le laulau!

Peitai, o nisi o paleni, e ui i lea, e manaʻomia ai le faʻaaogaina o galuega a tagata. Ae maise lava pe a vavae laupapa ile palanikeke. E tatau ona aveeseina ma suia i isi. Ma o le oneone i luga e le o le mea mulimuli lea. E le o aumaia e se tasi ni mea faʻapipiʻi i isi.

E mafai lava ona e ufiufi le oloa maeʻa i varnish pe vali, uma poʻo se vaega.

E faigofie le faʻateleina o le gaioiga o le laulau e ala i le tuʻuina o fata i lalo o le pusa e faigofie ai ona teuina ni mea taua, poʻo le tuʻuina faʻatasi o ni atigipusa laiti.

Ma e mafai foʻi ona e faʻaaogaina se mea i totonu o se meafale e sili atu ona tele e ala i le tuʻuina atu o se pepa galue tioata i luga.

Mo le faʻaogaina o le faʻaaogaina o meaafale mai le pito i lalo, e mafai ona e tosoina uili. I aso nei, o le faatauina mai i faleoloa e le o se faafitauli.

Faʻasalaga ma moega papa

O isi meafale, e pei o sofa ma moega, e fausia i se auala talitutusa. E mafai foi ona vaneina pe valiina i soo se lanu.

O isi mea faʻapitoa e faʻaaogaina i sitaili:

  • atunuu;
  • itiiti;
  • mea maualuga;
  • fale gaosi oloa popoto;
  • hi-tech.

Latou te vaʻai i mea na faia ma o latou lava lima mai meafaitino, lea e masani ona faʻaaogaina e pei o fafie, muamua, faatosina mai o tagata asiasi ma lona faʻamuamua ma le le masani ai.

Swing

E masani lava, e faʻaaogaina e tagata atamamai palle laupapa e faʻatoto ai malae taalo i le atunuʻu. E mafai ona e faia se fale laititi mo tamaiti poʻo le fausiaina o se fesuiaiga moni i se mataupu o itula, ma o le a sili atu le fiafia o le iʻuga.

E taua le manatuaina o le saogalemu o tamaiti! O le mea lea, e fautuaina e faʻaaoga na o na paleni, o vaega uma o ia mea e malolosi, e leai ni mea e le mafai ona afaina ma e le aafia i le pala.

Ia mautinoa e faʻafeiloaʻi ma le faʻaeteete mea uma, fai se vali. O le a le o se nofoaga e faʻaleleia ai le faʻapipiʻiina o vaega o oloa - e le tatau ona e faʻamoemoe na tuʻituʻi tasi ia papuipui, e sili atu le toe tosoina o le pito i totonu poʻo le tietie i se fao faaopoopo.

Faatoaga meafale

E le o tagata uma e fiafia i fofo taufaasese pe a fatuina totonu i totonu o se potu malolo. O le mea lea, e le o tagata uma o le a latou fautuaina e tuʻuina atu se potumoe poʻo se umukuka ma meafale mai pallets. Ae o le faʻaaogaina o lenei fale mea e fausia ai se nofoaga malolo i totonu o le atunuʻu poʻo totonu o le togalaau e mautinoa o le a fiafia i le toʻatele.

O le mea moni, e tele isi mea e mafai ona faia mai pallets nai lo le tuʻuina atu i lenei tusiga. Ma o le a lelei lava pe a fai o failautusi i faʻamatalaga e faʻasoa a latou faiga sili ona lelei ma mafaufauga i lenei autu.