Fale taumafanafana

Fale faʻatoʻaga mai Saina

O le masina o le autumn muamua o se vevela vevela mo tagata e umia eka e ono. E ui i le taua o le sauniuni o le nofoaga mo le taumalulu o loʻo sau, o le seleselega o loʻo i ai pea i le nofoaga muamua. I le ogatotonu o Rusia, e tele lava ituaiga o laau apu ma pears e totoina.

O le toʻatele o tagata nofo i le mafanafana o loʻo iloa mai i le poto masani o le fua o le fua e tupu fua. E le fautuaina le faʻatali i se tasi aso, ona o le fua o fualaau aina e le maua ai lo latou tofo ma ua teuina mo sina taimi puupuu.

O le seleselega e tele naua faafitauli, ma e le mafai ona e faia e aunoa ma ni fesoasoani. E leai lava se avanoa mo se lalata i tafatafa o laau aina, o le mafuaʻaga lea ua tuʻuina atu ai se tele o atinaʻe fualaau i faleoloa meafaigaluega.

O le oloa o se tamaʻi tamai ato faʻaofuofu i luga o le uʻamea faʻatasi ma cloves. O se pu faapitoa i le itu ua fuafuaina mo se laau, lea e mafai ai ona e oʻo atu i lala pito i luga. O le uʻamea na tipiina se laau vevela, ma le fua o fua o fanua i totonu o le ato.

O le tau o le fua o le fualaau aina i faletusi i luga o le initaneti e amata ile tusa ma le 200 rubles. I mea sili ona faigofie, o le taga e faia i le cotton, o le siaki eletise e puipuia ai le faaleagaina. O faʻataʻitaʻiga pele (mai le 600 rubles) e ilogaina e se tagata tipi e faia i luga o le palasitika umi ma le mafai ona fetuunai le tulaga o le fale e faʻasaga i le pa.

O taugofie o tau o loʻo ofoina atu i le au faʻatau e le lauiloa website AliExpress - e na o le 143 rubles mo se mea e aoina ai fua. O se taga tutusa ma le nifo ma nifo ma se pu mo le pa - Sa filifili tagata gaosi Saina e le suia le mamanu, suesueina i le tele o tausaga.

O manatu e uiga i le laau fua mai le Malo Faaselesitila na vaevaeina. I le isi itu, o tagata faatau e matauina le malosi o le oloa: o le ato e lelei le suluina i le mataupu, ma e matua faigata lava ona punou le pulou. I le isi itu, o le laititi tauagafau o le taga ua mamanuina mo le lua pe tolu fualaau aina suamalie, ma o le le lava o le fesuiaʻiina o tulaga e manaʻomia ai taumafaiga faaopoopo.

O le faʻafitauli sili o le meafaigaluega a Saina o loʻo totogi pea, lea e faʻapupula ai le tau mulimuli o le oloa i le 330 rubles. E faʻavae i luga o iloiloga a le aufaʻatau, matou te le fautuaina le faʻatulagaina o taga fua i luga o AliExpress, aua i soʻo se faleoloa i Rusia e mafai ona faigofie ona e maua se ata sili atu ma se faʻaogaina o le masini ma piki se puʻu faʻalescopic.