Meaai

Pusa laʻau i le kapisi a Beijing

I se tasi aso, o laʻu tama teine, mai le aoga maualuga, i le fesili: "O le a le mea na la fafagaina?", Na ia tali mai na latou aumaia ia te au se tipi, lea na mafua ai ona afifi i le kapisi. E le o aʻu o se tagata e faʻafeiloaʻi i le kapeti, aemaise lava i le tuai, Soviet version, ae o le taimi na ou iloa ai se fua i meaai i fafo, lea na matua suia ai uiga o le aiga i lenei ipu. O le fufuluina o le tipi na fufuluina le kapisi ma le kulumu moa ma le uʻamea i le taimi nei ua naʻo totonu o le ogaumu, ma le itiiti ifo o le gaʻo ma le suāuu. O mea uma lava e matua faigofie lava, o le mea lea e saunia ai le ipu i totonu o lona lava sua (ae le lele i totonu), e tatau ona e ufiufi le pepa i le paʻu, lea e tolopo ai le vaega o le uila na gaosia.

Pusa laʻau i le kapisi a Beijing

O le kukaina o le kapeti, e le pei o le kopa paʻepaʻe, e sili atu ona faigofie ma televave, ma e sili ona suamalie. E tutusa lava le mea e mafai ona fai e uiga i moa, lea na ou suiina ai le puaa masani mo kopa faila. I se tulaga lautele, ou te fautuaina oe e te taumafai - e liliu ese ma manaia, ae mo i latou e le ola ona o le tele o kalori, ou te fautuaina oe e vavalo le kilila e olo i le kirimalie ma le soya soya.

  • Taimi e kuka ai: 1 le itula
  • Auaunaga: 3

Meaʻai mo laʻau paluga i le kapisi a Beijing:

  • tui o kapeti Saina ma lau lapopoa;
  • 350 g fulufulu moa;
  • 130 g araisa;
  • aniani e lua;
  • alalaʻau;
  • pipi chili pepa;
  • laʻau paʻu mago, pepa uliuli, laʻau paprika, lemoni.
Meaʻai mo le sauniuniga o le kapeti e taʻalo i le kapisi a Beijing

O le auala e kuka ai le kapeti e taʻalo i le kapisi a Beijing

Faʻasalaina le fusi moa ma se naifi malosi, faʻaopopo 1-2 lisi gaʻo ma kukaina. Afai o lenei faagasologa o le gaosia o aniani e foliga mai e matua tiga lava ia te oe, ona faigofie lea ona tuu mea o loo i totonu o se meaʻai meaai ma tatipi i latou i se faiga ua gaosia.

Tipi le vaega sili ona lelei o le lekusi ma le palu o le chili pepa, faapipii le sipuni sipuni o le sua o le lemoni, le vaitau o meaʻai moa, faʻafefiloi mo le 3-4 minute, meaʻai moa, e pei o le paluga, alofa i ai.

Faʻasalaina le moa, faʻapipiʻi aniani tila Vili le vaega malamalama o le leek ma le pipi o le chili fou Faʻaopopo leisi araisa, laʻau o le paʻu, laʻau paprika ma le pepa uliuli i le moa moa

Taʻu le araisa (matou te aveina ni vaega se lua o le vai ma le afa o le sipuniti o masima mo le tasi vaega o le araisa), pe a faʻamago le araisa, faʻapipiʻi i le moa moa, tuʻu lau o le curry, papuni fasi pepa ma le pepa uliuli.

Laʻau faila o le kāpeti Saina mo pepa laupepa

Fuga faila o le kapisi a Beijing mo le kukaina o kapisi. Laʻau 2 lita o le suavai i se vevela, faaopoopo le masima, tuu se fagu vai vai malulu e sosoo ma ia. Matou te tuʻu laulaʻau lau laʻau mo le 1-2 minute i totonu o le vai inu, ona faʻafeiloaʻi loa lea ona latou faʻafefe i le vai malulu, lau laumei lanumeamata lau ma lafoaʻi i totonu o le vai vevela, o le a manaʻomia e teuteuina laʻau faila.

Faʻapipiʻi se fasi fasi meaʻai ma le araisa i se laʻau tipi o Beijing

Lulu laulaau o le kaʻau a Beijing mai le vai, tipi ese le mafiafia o le laupepa (aua le togi ese, sau i le lima!), Vili se fasi fasi meaʻai ma le araisa i le pepa.

O le kāpuni uʻamea e taofiofia i le pito i lalo o le fulafula, faʻapipiʻi mea uma i se laupepa paʻu

I le pito i lalo o se foliga lalelei foliga, sasaa se suauʻu laʻau manogi, tuu le fasi pepa mama o laulaau mai le kapisi a Beijing, faʻapipiʻi mau i luga o laupepa, faʻapipiʻi mea uma i se laupepa paʻu. O lau laʻau e le mafai ai ona kuka le kapisi e susunuina, ma o le palapala o le a tumau pea le susu, o le a saunia le ipu i lana lava sua.

Kuki i totonu o se ogaumu i le vevela i le 180 tikeri 30 minute

Matou te vevela le ogaumu i le 180 tikeri, kuka mo le 30 minute.

Faʻapotopoto tamaiti taʻitasi i luga o se laupepa lanu meamata

Mai laulaau o le vavae avanoa, matou te tipi ese le taʻalo umi ma le vaʻaiti, matou te tosoina tagata pele taitasi i luga o le lipine lanu meamata, ma tautua i le laulau.

Lelei laulaʻau gaosi i Beijing ua saunia. O se mea manaia ma maloloina lea e faia mai mea masani ma taugofie. E lelei le soifua maloloina lelei!