Faatoaga

Filifilia o se mea e sili ona maualuga mo se fale e faʻatau ai

E le mafai ona faʻaaogaina le fuamoa o moa. O le puleaina o le vevela mo le incubator e tatau ona maua ai le saʻo i le maualuga o le ± 0.1 ° C, faatasi ai ma le mafai ona suia i le laina mai le 35 i le 39 ° C. O lenei manaoga e mafai ona ausia e le tele o masini komepiuta ma analog i luga o le faʻatau. E mafai ona faia se fetaulaiga masani talafeagai i le fale, i lalo ifo o le malamalama masani i mea tau eletise ma le mafai ona uu se uʻamea.

I aso tuai ...

I le uluai masini fale ma alamanuia o le seneturi talu ai, sa pulea le vevela e ala i le faʻaaogaina o toe faʻaoga. Ina ia aveese le avega ma faʻaitiitia le aafiaga o le faʻaoʻoina o le faʻafesoʻotaʻi, na faʻafesoʻotai le vevela i luga e le o tuusao, ae ala mai i malosiaga mamana malosi. O lenei tuufaatasiga e mafai ona maua i ata taugofie e oo mai i le aso. O le faigofie o le matagaluega o le ki lea i galuega faʻatuatuaina, ma soʻo se tamaititi aʻoga maualuga e mafai ona ia faia se telefoni mo se mea e faʻaaoga ai ona lava lima.

O tulaga lelei uma na aʻafia i le maualalo o le tali ma le faigata o fetuunaiga. O le vevela i le faagasologa o le faʻaosoina e tatau ona faʻaitiitia e tusa ai ma le faʻatulagaga i faʻalauga o le 0.5 ° C, ma o se faafitauli tele le faia o se faʻataʻotoga tonu o fetuunaiga i luga o le laina i totonu o le incubator. I le avea ai o se tulafono, o le vevela na tumau pea i le taimi atoa o le "faʻavevesi", lea na mafua ai ona faʻaitiitia le leaga. O mamanu ma se tuʻutuʻuga fetuutuunai ma se numera faauu na sili atu ona faigofie, ae na faʻaititia le sao o le taofi e ± 1-2 ° C.

Uluai eletise

O se mea sili atu ona faigata o le analog temperature controller mo le incubator. E masani lava, o lenei faaupuga e faasino i le ituaiga o le pulea lea e tuusaʻo saʻo ai le maualuga o le eletise mai le masini e faʻatusatusa i le maualuga o le faasinomaga. O le avega o le a faʻaauau ma faʻaauau i se faiga faʻaleleia, faʻalagolago i le eseesega i voltage levels. O le saʻo o fetuʻutuʻuga o faʻavaʻavave faigofie e i ai i le 0.3-0.5 ° C, ma pe'ā faʻaaogaina le tele o mea faigaluega, o le saʻo e faʻatuputeleina i le 0.1-0.05 ° C.

Mo le faʻapipiʻiina o le faʻatulagaga manaʻomia, o loʻo i ai se taʻavale i luga o le tino masini. O le mautu o le faitauga e faalagolago tele i le vevela i totonu o le potu ma faʻafefe voltage. Ina ia faʻaitiitia le aʻafiaga o le faʻafefe, o le leo e fesoʻotaʻi ma se uaea uʻamea le itiiti ifo o le uumi manaʻomia. E le mafai ona faʻataunuʻuina faʻataʻitaʻiga i le faʻaaogaina o le taʻaloga. O le elemene o le mafanafana o loo i ai i luga o taimi uma lava, ma o le vevela e pulea e se suiga lelei i le mana.

O se faʻataʻitaʻiga lelei o le ata TRi-02 - o se mea e fai ai le vevela o analog mo se mea faʻapipiʻi, o lona tau e le sili atu i le 1500 rubles. Talu mai le 90 o le seneturi talu ai, ua faʻapipiʻiina i latou faʻapipiʻi. O le masini e faigofie ona faʻaogaina ma faʻapipiʻiina i se masini mamao ma se uaea 1 m, se uaea malosi ma se telefoni mita uumi. Faʻamatalaga Faʻamatalaga:

  1. Malosiaga o le mamafa i se voluma maina eletise e 5 i le 500 watts.
  2. O le fetuutuunaiga o le 36-41 ° C ma le saʻo e le sili atu ona leaga nai lo le ± 0.1 ° C.
  3. Laʻu mimita mai le 15 i le 35 ° C, faʻafefeteina o le susu e oʻo atu i le 80%.
  4. Faʻafesoʻotaʻi le faʻaaogaina o triac shift.
  5. Aotelega lautele o le mataupu 120x80x50 mm.

I numera e sili atu ona saʻo

Ua sili atu le sao o le fetuunaiga e ala i meafaigaluega fua fua. O le masini vevela telefoni numera mo le incubator e eseese mai le auala analog o le siakiina o faailo. O le voltage e ave mai le masini e pasi atu i se analog-i-numera liliu (ADC) ma faatoa oʻo mai ai lea i le vaega faʻatusatusa. I le taimi muamua, o le tau o le vevela manaʻomia ile seti numera e faatusatusa i mea na maua mai le masini, ma o le faʻatonuga faʻatusa e lafoina i le masini e pulea.

O lea ituaiga fausaga e faateleina ai le sao atoatoa o fua, e faalagolago lava i le vevela o le vevela ma le faʻalavelave. O le mausali ma le lagona e masani lava ona faatapulaaina e le gafatia o le masini lava ia ma le gafatia o le polokalama. O se mamanu numera e mafai ai e oe ona faʻaalia le vevela o loʻo i ai nei i luga o se LED poʻo le LCD faʻaalia e aunoa ma le faʻaaogaina o le eletise. O se vaega iloga o faʻagasologa tau pisinisi o loʻo i ai galuega faʻatino, lea o le a tatou mafaufauina o se faʻataʻitaʻiga o nisi mea faʻaonapo nei.

O le gafatia o le tala o le telefoni numera numera THC-220 ua lava tele mo se fale e faia ile fale. O le fetuutuunaiga o le vevela i totonu o le laina eletise e 16-42 внешнийС ma se poloka i fafo o laupepa mo le fesoʻotaʻiina o le uta e mafai ai ona faʻaaogaina le masini i le vaitau, mo se faʻataʻitaʻiga, e pulea le siosiomaga i totonu.

Mo le toe iloiloga, tatou te tuuina atu ni uiga pupuu o le masini:

  1. O le vevela o loʻo iai nei ma le faʻamafanafana i le vaega o le senia ua faʻaalia ile LCD.
  2. O le maualuga o le vevela ua faaalia mai le -40 ° C i le 100 ° C, le maualuga 0-99%.
  3. O faʻatulagaga ua filifilia o loʻo faʻaalia i luga o le mata e fai ma faatusa.
  4. O le laasaga o le vevela e 0.1 ° C.
  5. Le mafai ona fetuunai le faʻamamafana e oo atu i le 99%.
  6. 24 itula le taimi faatulagaina e vaevaeina i le ao / po.
  7. O le mamafa o le mamafa o se tasi o laina o le 1200 watts.
  8. O le saʻo o le tausia o le vevela i potu tetele o le ± 1 ° C.

O se mamanu sili ona faigata ma taugata o le XM-18 lautele. O le masini e gaosia i Saina, ma ulufale atu i le maketi Rusia i ni faʻaliliuga se lua - faʻatasi ai ma le Igilisi ma le Saina. O le faʻasili atu i fafo mo Europa i Sisifo, pe a filifilia, e sili ona lelei.

Faʻataʻitaʻiina le masini e le tele se taimi. Faʻalagolago i le a le vevela e tatau ona i totonu o le incubator, e mafai ona e fetuunai le polokalama faakomepiuta e faʻaaoga ai 4 ki. I luga o le 4 sikuea o le pito pito i luma ole taua o meaʻai o le vevela, faʻalauteleina o le manogi ma isi faʻalautelega faʻaogaina. Faʻaaliga o metotia faʻaaogaina o loʻo faʻatinoina e le 7 LEDs. O le leo ma le moli uila mo mea leaga matautia ua sili ona faafaigofie ai le pulea. Mea faʻapitoa:

  1. O le maualuga o le vevela o galuega e 0-40.5 ° C ma le saʻo o le ± 0.1 ° C.
  2. Faʻaleleia o le suavai 0-99% ma le saʻo ± 5%.
  3. O le maualuga o le mamafa i luga o le auala e vevela ai le 1760 watts.
  4. O le mamafa aupito maualuga i luga o alavai, masini ma faʻalogo e le silia ma le 220 watts.
  5. O le va i le va o fuamoa fuamoa e 0 -999 minute.
  6. Taimi faʻatinoina o le faʻamafanafana 0-999 sec. faatasi ai ma se vaitaimi i le va o vaitau o le 0-999 min.
  7. O le vevela faatagaina o le vevela -10 i le 60˚С, e le sili atu i le 85% le maualuga o le faʻafefe.

A filifilia filifiliga o le vevela ma se masini faʻavevela o le ea mo se mea faʻapipiʻi, mafaufau i mea e mafai ona fai i lau mamanu. O se mea faʻapipiʻi laitiiti o le a lava le puleaina o le vevela ma le susu, ma o le tele o isi faʻaopoopoga mo mea taugata o le a le faʻaalia.

Tuala - fai ia oe lava

E ui lava i le tele o oloa na maeʻa, e toʻatele e manaʻo e faʻapotopotoina se vaʻalele eletise mo le incubator io latou lava lima. O le filifiliga pito sili ona faigofie, o loʻo tuʻuina atu i lalo, o se tasi lea o masini televise faʻatautaia i le 80s. O le faʻalavelave faʻalavelave ma le faʻaaogaina o le elemene faavae na maua e ala i le toe faʻafoʻiina - o le faʻalagolago i le vevela o le potu ma le le mautonu i fesoʻotaiga i fesoʻotaiga.

O le televise o le eletise Amateur i luga o le telefoni o mea faigaluega e sili atu ona sili atu nai lo analogoa tau gaioiga i uiga o galuega. O se tasi o ia fuafuaga, e potopoto i le OS KR140UD6, e mafai ona toe faia e tusa lava pe amataina. O faʻamatalaga uma o loʻo maua i le leitio a le fale i le faaiuga o le seneturi talu ai. Faʻatasi ai ma elemene tautua, o le matagaluega e amata galue vave ma e naʻo le faʻavasegaina e manaʻomia. Afai e manaʻomia, e mafai ona e maua tali tutusa i luga o isi amp.

O le taimi nei ua sili atu le tele o faʻataʻitaʻiga o loʻo faia i luga o le PIC controllers - polokalame microcircuits programmable, o latou galuega e suia e le firmware. O le faatonutonuina o le vevela na faia i luga ia i latou e iloga i se faigamalaga faigofie, i tulaga o galuega, e le o lalo ifo i mamanu sili ona lelei. O le ata o loʻo i lalo e mo naʻo le faʻataʻitaʻiga, e pei ona manaʻomia ai le firmware talafeagai. Afai ei ai lau polokalama komepiuta, e le faigata ona faʻapipiʻi ni fofo ua saunia ma faʻamaumauga faʻamaonia i luga o le leotele a le aufaʻasalalauga.

O le saoasaoa o le faʻatinoina o le pule faʻatonutonu e faʻatatau tonu lava i le tele o le eletise o le vevela, ona o le tele o le lapisi maualuga o loʻo i ai se inertness tele. E mafai ona e "togi" le lagona o se masini vevela poʻo le diode e ala i le tuʻuina o se fasi mea palasitika i luga o le vaega. O nisi taimi e faatumulia i le uumi mo le fusi. Mo faʻavae tasi-laina faʻatasi ai ma le vevela maualuga, e sili atu le tuʻuina o le masini tuusaʻo saʻo i luga o le ogatotonu o fuamoa i se tutusa tutusa mai elemene mafanafana.

E le gata o le faʻasiliina, ae o se mea fiafia foi. Faʻatasi ma le gaosiga faʻapitoa, mo le tele e avea ma se mea e fiafia i ai mo le olaga. Aua le fefe e faataitai ma moomoo ia e manuia le faʻatinoga o galuega faatino!