Tala Fou

O mea sili ona lelei "Botanichki" 2015

I le masani ai, matou te aoteleina le tausaga o loʻo totoe ma manatua mea sili ona lelei na lolomiina eo matou tusitala i Botanichka i le tausaga talu ai. A o faʻapipiʻiina lenei lisi, matou te amanaʻia le numera o faʻamatalaga tusitusia, lau palota mo mea e teu ai, au faʻamatalaga ma iloiloga i luga o fesoʻotaʻiga lautele. I le 2015, o le numera faʻamaumauga o mea taua ma le fiafia na lolomiina i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, ma matou te matua faamalie atu e na o le 10% o tusiga o loo i luga o lenei lisi, ae ui i lea, e mafai lava ona e mauaina uma mea e te fiafia i ai i luga oa matou itulau poloketi. Matou vaevaeina le lisi i ni vaega se fa, e tusa ai ma vasega o la matou 'upega tafaʻilagi ma lolomiina na o le 10 mea mai vaega taʻitasi. E mafai ona e alu vave i le vaega e te fiafia iai e faʻaaoga sootaga o loʻo i lalo, pe vaai i le lisi atoa e faʻaaoga ai le taʻavale i le pito i lalo o lenei mea.

Totonu o Fale | Fugalaau faʻatoʻaga ma le laufanua | Faatoaga | Mea ma meaʻai

Laʻau i totonu

5 laau lelei mo le pepe

O le faʻaleleia o fale o le vasega pepe e manaʻomia ai se auala faʻaeteete, aua, e le pei o nofoaga uma e nofo ai, na o na laau e iai ni uiga faapitoa e mafai ona tuʻu i totonu o le vasega pepe. Ina ia faʻatumu le vasega pepe i aganuʻu lanu ma faʻafeiloai le tamaititi e tausi ia te ia, e tatau ona e filifilia ma le faaeteete ni sui mai le potu sili ona fiafia i le potu.

Tagaʻi i le tala "

Variegate po o vailaau faʻasaina i le fale

O fans o fugalaau i totonu e faasolosolo malie ona suia o latou uiga i le lanu meamata o totonu. Uluaʻi ituaiga o meaʻai, fugalaau e le masani ai, teuteu, teuteu ma le faʻaaogaina o laau totoa ma fugalaau matagofie o lanu lanu ma laulaʻau ma ata faʻasolosolo i luga o laʻau laʻau faʻaalia i luga o potu nonofo ma isi nofoaga malolo.

Tagaʻi i le tala "

7 amataga fesoasoani fesoasoani mo le amataga

O le fiafia mo le vavao ua taʻua lelei o se faʻapitoa faʻapitoa o le fugalaau. O nei laau matagofie e tulaga ese lava i lo latou tuputupu ae, ma i le ituaiga o meaʻai, ma i tulaga manaomia mo tulaga, e le mafai ona faatulagaina i latou i fua masani o fua o fua. Faatasi ai ma kulupu o loo i ai le numera telē o le faigata ma le le lelei, ma le mataʻutia, mafai ona ola na o greenhouses.

Tagaʻi i le tala "

O totonu o logo. All About Campanula In Room Culture

Charming Campanula - o se tasi o fualaau toto e sili ona tele ona totoina. O le paʻu ma le migao, ma le lanu lanumeamata, e toetoe lava a natia uma i lalo o le selau o fugalaau ma foliga mai o se ao moni. I le taimi muamua e te tilotilo ai, i logo o le fale e le vave ona e iloaina aiga o faʻamalo o le togalaau. Ae o nei lava laau e tasi, na o le fetuunai i le aganuu.

Tagaʻi i le tala "

Myrtle ola umi

Myrtle - o se tasi o fetu sili ona matagofie. I le tautotogo ma le taumafanafana, latou te teuteuina e le gata o totonugalemu, ae faapena foi i faletalimalo, terraces ma eria nofoaga faafiafia. Taofiga masani, ata ma le paina o vaomatua - o fua nei o "pu cards" o lenei laau. Ae ina ia mafai e le auivi ona avea ma solosolo sili ona lelei i le aoina mo le tele o tausaga, o le a tatau ai ona tuuina atu ia te ia e le gata i le maualuga, ae o le tausiga lelei.

Tagaʻi i le tala "

Tuputupu ae o le Laʻau Lemon i le Fale

O le laʻau o le laufanua laʻau e fiafia tele ma lava le susu. I lalo o le natura masani, e tupu i luga o se vateatea ma oʻo atu i le maualuga o le tolu mita (eseese ituaiga) i le valu. Ona o lona le mautonu ma le alofa i le mafanafana, e mafai ai ona ola lelei le laau o le lemoni i totonu o se taulaga masani a le aai poʻo le fale.

Tagaʻi i le tala "

Lotogia Hemanthus, poʻo le Deer Language

Hemanthus o se pepe lea e alalaga ai tagata uma e uiga i le le tutusa. O lenei laau e ono faateia ai e oo lava i se tagata fai fugalaau masani. O laʻau o le pulufana e tumau pea, o le taimi o loʻo taoto e le faʻapogai ai le leiloa o lauusiusi, ma o le foliga o laʻau e pei o lanu gagana. Faʻaopoopo i lenei tausiga le taupulea, "fugafuga" lauolaola ma se tamaoaiga paleni eseese - ma o le a faʻaalia i luma o oe i lona matagofie.

Tagaʻi i le tala "

E faʻapefea ona faʻamautinoa se mamanu faʻanoanoa i lau o Sansevier

O le vavalalata faigata o le vaʻaia e toe foʻi mai i le faiga masani. O se tasi o laau sili ona lelei mo le teuteuina o totonu o fale e le gata o fale tutoatasi, ae o ofisa foi na maua ai le aloaia lautele o le tauagafau o manaoga ma le tumau tumau. O ituaiga eseese eseese e sili ona lauiloa, lea e faʻaopopoina ai se mamanu matagofie ma mamanu e mama ma taofiofi laina o ata.

Tagaʻi i le tala "

Faʻasolosolo i luga o le suauʻu toto

Uma matagofie ma le agalelei - o se tasi o laau sili ona pele-taumalulu-totogo i totonu o laau. O nei sui susulu o le aiga siʻi e maua i le toetoe o fale uma. O le lauiloa o le lapupastrumrum e mafua ona o le faigofie o le latou totoina. Ua lava lea e maua ai le taimi saʻo o le malolo - ma o le kalamu matagofie o le kalama o fugalaau o le a teuteuina ai le faamalama o le faamalama.

Tagaʻi i le tala "

Calathea - fugalaau tatalo

O Calathea o se faʻalaʻau faʻamalosi faʻatasi ma se aʻa e teu ai fatuga i le tino o se mea faʻapipiʻi po o se uʻamea. Totonu o fale e oʻo i le 1.0 mita pe sili atu. O le pito i lalo o laʻau e masani lava o le lanu violē-lanu piniki. O le ogatotonu o vela vevela e mafiafia ma sa faʻaaoga muamua e fai ma mea e fai mo ato lalaga. O lea o le igoa Calathea, o lona uiga i le faa-Eleni o le "ato".

Tagaʻi i le tala "

Vaʻai mea uma i totonu o fale