Fale taumafanafana

O le taimi e faʻapipiʻi ai se pamu e faateleina ai le mamafa o le vai

O faʻaaogaina i aso nei e masani ona le tuʻuina atu i ai auala talafeagai mo le suavai i le alatele masani. O se pamu e faateleina ai le mamafa o le vai o le a aoga i nisi tulaga. Ae o le filifiliga o masini e faalagolago i le tele o mea. O nisi taimi e mafai e se fofo faʻalelei ona puipuia le tulaga.

Faʻamaumauga faʻapitoa o le tuʻuina atu o le suavai, tuʻuina i totonu o tulaga faʻavae

O fale o nei fale e faʻaaogaina mo le suavai ma le mamafa o le 4 bar. Afai e itiiti ifo le mamafa i totonu o masini, ona tape lea o masini. E mafai ona e suʻeina le mamafa i se manometa poʻo le faʻaaogaina o se masini e faia i totonu o le fale - o se moli puʻu 2 m le umi, e faʻafesoʻotaʻi i se tap.

Tulaga faʻaletino o le mamafa o le mamafa ua aloaia: 1 bar, 1at, 10 m vai. Art., 100 kPa. O nei faailo e mafai ona maua i tusifolau o pamu.

E masani ona mafaufau i le mamafa o le paipa o paipa, sooga, siaki - 4 bar. I le 6-7 o faʻamau, o le a oso mai i luga ole laina, i le 10 paipa e mafai ona malepe. E tatau ona e iloa lenei mea pe a filifilia se pamu e faateleina ai le mamafa o le vai.

E masani lava ona faʻapipiʻi pamu pulu

I totonu o se fale tumaoti, o le leai o le mamafa i luga o le alatele e taofi e pamu faʻapipiʻi. I le taimi lava e tasi, o le faʻamalosiina i latou i totonu o le tane e mafai ai ona maua e le pamu ia tulaga faʻasolosolo faʻasao. Faʻamatuʻu masini i vaega e te manaʻomia e faʻaosoina ai le mamafa pe a uma le pamu. O se pamu mo le faateleina o le vai mai le pamu centrifugal e ese mai ona o le suiga i taimi taʻitasi, i luga o le talosaga. O loʻo faʻaauau pea le faʻaogaina o masini toto i totonu o le tino.

I totonu o se fale mautotogi e ono tele ni faafitauli:

  • o le tele o le selu tufatufa e le maua ai le mamafa manaʻomia mo soo se mafuaaga;
  • i le taimi o le mamafa o uta, e tafe atu le vai i luga o fola ma faalavelave i le tafe;
  • i totonu o se fale mautotogi i itu eseese e ese le mamafa.

O suʻesuʻega e tatau ona faʻaalia ai le mafuaʻaga o le leai o se mamafa. E i ai tulaga pe a masani le mamafa o le laina, ae o le tuaoi i le pito i lalo ua faʻapuʻupuʻuina le tulaga pe a suia fusi. E tupu e pipii uma paipa i le ele. I ia tulaga, e le aoga le faʻapipiʻiina o se pamu e faʻatele ai le mamafa o le vai i totonu o se fale mautotogi masani. E tatau ona toe faʻafoʻi le pasi faasolo i le faiga.

O se tali saʻo e mafai ona faʻapipiʻi se pusa o loʻo i totonu o le eleele, e taatele i le riser, ona mafai lea e tagata uma o loʻo nonofo ona faʻaaoga se pamu e faʻapupulaina ai le mamafa i totonu o le suavai i se laina masani.

Faʻatasi ai ma le leai o se vai i totonu o le tino, e faʻasaina le faʻapipiʻiina o se pamu faaopoopo e faʻatupu ai le mamafa; o faasalaga e faʻatusatusa ma le tau o meafaigaluega.

Fuafuaga Filifilia o Pump

Muamua, o le pamu e filifilia e faʻavae i luga o le afi eletise, e tusa ma le 4 pa. E taua tele le iloa o le tele, mūmū susu poo le marogo, pisa. A filifilia se pamu maualuga, o le i ai o le masini poʻo le faʻaaogaina o tusi e mafai ona fuafua.

Mo vai vevela ma le malulu faʻaaoga auala eseese o pamu. O loʻo faʻapipiʻiina pamu o tagata taʻutaʻua lauiloa.

  1. WILO - popup pamu ua faʻamauina o le sili ona faʻatau atu. E lauiloa i latou i se masini faigofie, faʻamaoni ma se vaitaimi umi faʻamaumauga.
  2. Grundfos - galue le leoa, o loʻo manaʻomia, o se faʻamaoniga ua tuʻuina atu mo le 1 le tausaga
  3. OASIS o se faailoga lea e taumafai e ulufale i totonu o le TOP, ma o lea ua mafai ona mafai lenei mea ona o se masini faigofie, taugata ma tau maualalo.
  4. O vaʻavaʻavaʻa o se taʻutaʻua faʻapitoa i le lotoifale i le gaosia o pamu.

O latou faʻataʻitaʻiga e faʻatusatusa ma filemu. O faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi e faʻatasi mo le faʻaaogaina o vai vai.

E lua ituaiga pamu mo le faateleina o le mamafa o le vai, faatasi ai ma se rotor susu ma se malogogo. O ni komepiuta ma se rotor susu o loʻo faʻapipiʻiina i le paipa. O le eletise o loʻo i fafo atu o le paipa, ei ai le malulu o le ea, e faʻapipii i le puipui e se pulu lapisi - pamu ma se rotor malogo.

Faʻaauau pea le faʻaofuina o pamu vai maualuga. O le tele o taimi latou te faʻapipiʻiina i le sili atu ma le tasi, o ni uili, o le mamafa e faʻaopoopoina le laasaga. O ia ituaiga masini e mafai ona fatuina ai le mamafa o le tele o vaalele i luga o le lafoaʻiga. O masini eletise eletise e na o avanoa e maua ai le afi.

Faʻatulagaina o se pamu i se fale mautotogi

Muamua, e tatau ona faʻafefe le vai i masini e manaʻomia ai le faʻasaʻoina. O le faʻaaogaina o le pamu aʻo leʻi faʻaaogaina le telefoni, o le a mafai ai ona e faia i se tasi masini, lea e feliuliuaʻi i le lima poʻo le otometi.

Aʻo leʻi amataina le galuega, ia mautinoa o le valve e le pasia le sooupu. Ina ia faʻamautinoa, e tatau ona tapunia le mea e masani ai le vai malulu vai mai le tagata e aoina.

O paipa uʻamea e tatau ona kukaina e se tagata tomai faapitoa. Polypropylene conduits e fesoʻotaʻi ma mea faʻapitoa, e manaʻomia se uʻamea uʻamea. Ia mautinoa e faʻapipiʻi valve vaʻaia muamua ma pe a uma le pamu.

E tāua tele le faʻapipiʻiina o le uila mai le pamu vai maualuga i le itu o le tafe o le vai, e pei ona faʻaalia e le aū. E mafai ona faʻapipiʻi le pamu lautele i le taimi lava e uma ai le valve autu, ona faʻamauina lea o le mamafa i itu uma o filifiliga. A maeʻa siakiina le faiga mo le fusi, o le pamu e faʻapipiʻiina i totonu o se pusa afi.

Faʻaaogaina o le tane ma le pamu maualuga

O lea fuafuaga o le a manaʻomia pe a fai o le tele o le fale e le o iai se malosi i luga ole fola. O le aofia ai o se pamu eletise e mafua mai i le faateleina o le tafe o le tafe i le laina i se tau taua. Talu ai o le mamafa ma le tafe o fua faatatau e felagolagomaʻi, o le faateleina o le tafe o le faailo lea e liliu ai le pamu maualuga.

O le liliuina, o le pamu o le a faia ai le mamafa tatau i le faiga i luga o fola uma. O le mea lea, e mafai ona foia le faafitauli o le suavai mo tagata nonofo i totonu o se fale poʻo se fale maualuga.

Faʻasaʻo le Pump Cost

O le maketi o loʻo tuʻuina atu ai faʻataʻitaʻiga o le pomu e faʻatele ai le mamafa o le vai i se tau e fetaui ma le mamalu o le ituaiga, tikeri o le masini, faʻasologa. Le itiiti ifo o le pamu e tau ai le 2500 ru. Brands e galue e tusa ai ma le taʻiala: seti ma faʻagaloina e mafai ona faʻatauina le 30,000 rubles.

O fale gaosi oloa mo auala tetele e faʻatau i maliega. I soʻo se tulaga, o le faʻapipiʻiina o se pamu maualuga maualuga o le a manaʻomia ai se siakiina o paipa ma le faʻatulagaina o le mamanu, e pei ona malilie i le Ofisa o Meaafale.

Vitio e uiga i le faʻaogaina o le pamu faʻaola i totonu o le suavai