Fale taumafanafana

Hamburger Press Mai Saina Mo le Aiga Meaʻai Anapogi

O le tele o meaʻai e sili ona lelei e mafai ona faia i totonu o le atunuu. O lenei natura e avatu ai i le faifaatoʻaga meaalofa e tele mo le faʻatinoga o ona manatu. Ae faʻapefea pe afai e te faaopoopoina le mea sili ona lauiloa o le lalolagi faʻaonaponei - o se hamburger i se ituaiga mea eseese? Ina ia faia, o le a naʻo le tasi le masini e te manaʻomia ai - o se komipa hamburger mai Saina.

O le masini tuʻuina atu o le a fesoasoani i le fausiaina o aano o meaʻai e manaʻomia le mafiafia ma foliga i totonu o ni nai sekone. Mai le talimalo e na o le pau lava le mea e te tuʻuina i totonu o se atigipusa, tuʻu le 'au i le tulaga saʻo ma sauni le meaʻai. O le mea e tupu mai ai e faʻaaogaina mo le 'aiga o le taeao po o le aoauli. Soo se malolo e mafai ona faatoilaloina faʻatasi ma ia i lea lava taimi, e aofia ai tamaiti matagata ma tagata o loʻo taʻutaʻu mamalu.

Meaʻai anapogi i le fale

Faatasi ai ma se ituaiga masini, o le taimi mo le sauniaina o se sanuisi ua matua faasaoina. I le taimi lava e tasi, o le tofo o meaʻai suamalie e tumau pea e le suia. O le tulaga uiga ese o le masini e mafai ai ona e faia se patate ma se faʻatumu. O le vaega pito i luga o le lomitusi o loo i ai se pulou e fausia ai se paʻu tutusa i le tele. E mafai ona faatumulia i le susu poʻo le paluga pateta e palu faʻatasi ma mea manogi. E le gata i lea, o sea ituaiga masini ua faʻaaogaina lelei e gaosia ai gaosi:

  • falaoa sisi kulimi;
  • keke keke;
  • gutu gutu;
  • jelly / susu laugatasi;
  • keke vine.

E tele mea e maua ai, talu ai o le lautele o le pito i lalo e 9 cm. E i ai ni pu faʻapitoa i le pito i lalo o le pesini e aveese ai le ea maualuga. O le iʻuga, e sili atu le faʻatulagaina o le saluina, ma maua ai foi se fausaga viscous sili atu.

O le masini e faia i le umi o le palasitika - mea taumafa o le polypropylene. O mea e puipuia mai le vevela o le vevela: mai -30 ° C i le 140 ° C. Talu ai o le pito i luga o ipu o loʻo i ai se mea maeʻa, o le a mafai ona faʻaitiitia le paʻu o puipui.

O le pito i luga o le fale e osofaia i lana mamanu faapitoa. Afai e te liliuina ma toe faaleleia i le tulaga maualalo, o le ae maua se togi fesoasoani i se pulu. E mafai ona faʻatumu:

  • sisi
  • topa pipi;
  • se fuamoa;
  • kusi falaoa;
  • musika.

A i ai i se tulaga maualuga, o se taunuuga, o le kuka o le ai ai ni pulou paʻu i ona lima. O le mafiafia o nei palapala e oo i le 10 mm. Faʻafetai i lenei, o le a falaina le aano i le tele e manaʻomia e le kuka.

O fea e faʻatau ai se faʻasalalau hamburger mai Saina

O le tau o le uluai lomitusi mo hamburgers i le site o le AliExpress e 229 rubles. Ua faaopoopo atu le tau i lenei aofaiga. O le tele o faleoloa i luga o le initaneti na tuʻuina ese le eseesega o tau i le masini mo cutlets i le faʻatumu O le tasi oi latou e 540 rubles. I lenei tulaga, e tatau ona e totogiina le 250 rubles. mo le faʻatagaina.