O le togalaau

Fautuaga mo tagata tafafao maimoa i le atunuu

Ma o se malaga i le natura e le avea ma tagata mulimuli, mafaufau e uiga ia te oe lava. Aua le mimita mo le sili atu ma le 30 minute i lalo o le vevela. E sili atu ona matagofie le tan e mafai ona maua i se mea malulu, e pei o le susulu o le la o le mafai ona faʻasalalau. Aua e te tafao pe galue i se fale mafanafana e aunoa ma le lubricating o lou paʻu i se sunblock ma se mea puipuia. Tuu se pulou vaomago i lou ulu ma tioata i lou isu. O mea uma lava, aemaise lava le pasesa, pi, cilantro - vitamini faʻalauteleina le faʻafouina o paʻu. O le a le mea e fai i le vevela vevela? Faʻoto i lalo o le paolo, faʻaaogaina i le vai malulu pe nofo i lalo o se pa. Inu i le tele e mafai ai. Afai e le iloa e se tagata, aumai le amonia i lona isu. I aso vevela e sili atu le inu i le malosi faalenatura malosi: lanu meamata, kvass, juice, fualaau aina fou. Suauu kuka mai pulu lanumeamata po o le gaʻo.

Malolo i le Paolo

E faapefea ona puipuia oe lava i le taumafanafana mai namu leaga ma isi toto suckers? O le mea moni, o nisi vailaʻau e lelei, ae ou te le manaʻo e faʻamaʻi i totonu o laau lanumeamata ma fugalaau mataʻutia, "fumitoxes". Ou te manaʻo e puipui aʻu lava ma tamaiti mai le vevesi. Ia, o loʻo i ai togafitiga faʻaleaganuʻu talafeagai mo lenei mataupu. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻapipiʻi vaega o paʻu ma fugalaau ma 'auʻau. Afai e aliali mai ni meaʻai, e sili atu le suamalie o le sua mai le pulou po o le calendula e lafoaʻi ai. O se teuteuga o pansies e fesoasoani foi.

Toe malolo i le natura, ou te manao e leiloa le itiiti ifo ma le tasi le kilokalama mo se amataga. E fautuaina e le 'aufailaʻau meaai meaʻai paleni: faalima i le aso ma i ni vaega laiti. O se fofo a tagata o le inu lea o le lauti ma le susu ma aunoa ma le suka i le ao. O se vailaau sili ona lelei ma le gaosiga.

Afai ei ai sau allergy i le atunuuAfai e lanu mumu ou mata ma e masani ona e sosolo, o le lauti mai lala o Rosemary o le a fesoasoani ia te oe. E tatau ona e sasaaina vai inu i luga o latou ma tumau mo ni nai itula.

Afai o le osteochondrosis na faʻasauāina oe, faʻaaoga laulaʻau paʻu i pito o tiga, e aofia ai ponaivi ponaivi i luga o vae.

Afai i totonu o le atunuu e te tipiina faafuasei lou tamatamailima ma e le mafai ona taofi le toto, ave se pepa o le meaʻai ma tuu i le manua. E le gata i lea, e mafai ona e faʻamamaina le tipi i le juice yarrow.

Afai o ou laugutu e paʻu i le taumafanafana pe o tafaoga e sau i tulimanu o ou laugutu, faia ni meaʻai o le meli po o le brothland - o soʻo uma lava o le a aveesea e pei o lima.

Ou te tulimatai atu i lau fautuaga i le auala e puipuia ai oe lava i le vevela vevela i le atunuu.