Fale taumafanafana

Nozzle uʻamea e faʻafeu ai fugalaau i Aliexpress

Soʻo se faʻatoʻaga taʻitasi e iloa lelei o le tele o fugalaau e manaʻomia le tausiga faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, mālū pe faʻafefe faʻafefe O le fufulu fugalaau i le ua o se fagu e le faigofie, ma le gata i lea, e mafai ona e faaleagaina se fugalaau, ma e ala mai i se pu i totonu o se pulu, e masani ona sasaa mai le vai mai le ulo. O le uu o le paso mo se fagu e lelei mo ia tulaga. Afai e manaʻomia le faʻafeinuina o le fatu i le mea tonu lava, i le aʻa, ona e tatau lava ona e tipi le pito o le paso, faʻamaʻe i totonu o se fagu vai ma o mea uma ia - ua saunia le masini mo le taʻavale.

Mo le faʻafeinu malie, e mafai ona e faia ni nai pu i luga o le paso, suʻe i le fagu ma tuu i le eleele, lea, o le a tumu i le susu seia oʻo ina tafe le vai i totonu o le fagu (umi e faalagolago i le maualuga o le fagu na faʻaaoga ma le numera o pu i le paso). O lea ituaiga paso i luga o le saite o oloa Saina "Aliexpress" o le a tauia ai oe 471 rubles 62 kopeka, ma i le taimi o le faaitiitia o le 9% o le tau, o lona tau e 428 rubles 96 kopeka.

Taunuuga Vaega:

  • meafaitino - palasitika;
  • atoa le umi - 13 cm;
  • paʻu pipii - 3 cm;
  • aofaiga i se seti - 10 pi.

O lenei masini e faigofie lava ona faʻaaoga i le faigofie e faʻafefe ai le eleele i aʻa o laau mafiafia ma totoina ona o le umi ma le vavalalata o le vaʻa. E le gata i lea, e mafai ona e sasaa se fugalaʻau i totonu o le fagu, fai ni pu i autafa o le uʻamea, taofi i totonu o le palapala mo se taumafataga malie o meaʻai ma le malosi o le saturation i totonu o le laau, ona o le faʻaitiitia o le faʻaleleia.O le nofoaga o le Dhgate o loʻo tuʻuina mai ai ni paʻu tutusa o mea tutusa e pei o luga o le upega tafaʻilagi o oloa Saina "Aliexpress". O le tau e 436 rubles 55 kopeka i le lotoa e 12 pasila. O le faʻaitiitiga o loʻo galue i se auala e eseʻese - o le tele o le faasologa, o le tele o le tau (1+, 10+, 20+, 47+, 100+).

O pulu e matua lelei lava, ma o le tuʻuina atu o latou lima e le toe i ai i le mumu. O le foliga ma le umi o le paso o le 13 cm o le a fesoasoani ia te oe e faʻafefe ai fugalaau ma le faigofie ma aunoa ma le faaleagaina o le laau. E sili atu ona faigofie le maua o se togi, e mafai ona e faia le tele o togafiti e faʻafeinu ai. E mafai foi ona e togi ni togi i ni fagu, pipii i totonu o le palapala ma faia isi mea ao galo lau laau i le susu. I luga o le nofoaga lona lua (isi), o le tau e laʻititi laʻititi, ma o loʻo i ai foi se faiga faʻapitoa e faʻaititia. Afai e te filifili e faʻatau se numera tele o namu, mo se faataitaiga, oe ma ou tuaoi i le fale vevela, ona sili atu lea ona aoga le faia o lenei mea i le nofoaga lona lua.