Fale taumafanafana

Aotelega o moa masini masini

O se masini masini masini e fuafua e faʻaleleia le mutia i fanua laiti fanua. O lenei masini e faigofie ona fatuina se lalaga lamolemole lamolemole. O se mea e faʻaleleia ai le faʻaleleia o le siosiomaga e leai se pisa. O se tasi o ituaiga aupito sili ona taugata o meafaigaluega mo le togavao.

E faapefea ona aoga?

O le faʻaaogaina, filifilia o se nofoaga faʻasalalau ma le ola o vao, tuleiina se mutia vao i ona luma. Mai uili lagolago, o le gaioiga (fesuiaiga) e tuʻuina atu i le mea faigaluega, ma o se naifi faʻamau ma faʻapipiʻi o loʻo faʻapipiʻi i luma. I le faagasologa, o le mutia o loʻo taoto i luga o se naifi faʻamalosi, ma o lona vaeluaina foi ua maeʻa ona faia e le lau i luga o le siʻosiʻomaga. Afai e faʻafesoʻotaʻi le faletalimalo, ona fesoasoani lea o knusi i le faʻamalosi pe a paʻi atu.

O le fausaga o le fagaga e faavae ile:

  • mataupu e faia i le palasitika po o le uamea;
  • uili uʻamea o loʻo faʻapipiʻi i luga o fafie;
  • tipi elemene i lalo o le tino.

Laʻau moa lima e faʻaaogāina i lima ua vaevaeina i:

  1. Aiga. Malamalama mama. O le lautele o le lautele o le lau o le oti e 34 centimita. Lelei mo le gaosia o vao e le maualuga atu i le 45 mita.
  2. Tomai. Faagasologa o vaega tetele. O le lautele o le lautele o le lau oti e 40 centimita. E faʻaaogaina vao e oʻo atu ile 5 simita.

Ituaiga o Laa Lawn

E tusa ai ma le ituaiga ma uiga faʻapitoa, o laʻau moa e faʻavasegaina o se pine ma le tusi lesona.

E faʻaaogaina le moa vao laʻau i luga o se tamai laulau, ma lelei mo se togalaau masani. O le faʻamatalaga na sau mai se naifi i se mamanu. O le naifi e amata faʻaaogaina. Aemaise lava, pe a uma le fegasoloaʻiga o uili.

Mo se faʻamamaina lelei, o se moa vao e togafitia le eria i le taimi atoa ma le isi itu.

O lenei ituaiga moa ua vaevaeina i ni ituaiga se lua:

  1. Faʻamatalaga. I le faagasologa o le tipiina, o fevaevaeaʻiga e fegalegaleai ma le tasi ma le isi, ma vavae ese le vao vao.
  2. Faʻafesoʻotaʻi. O le mamao i le va o laʻau vavae ua fuafua, i le faagasologa o le tipiina o le mea sili ona sao e seti ai le tele o le saoasaoa o le gaioiga. Faʻasalaga, e tatau ona e faʻaaogaina i lenei ituaiga.

O le tusi tusi o le moa masini e tatau ona faʻapipiʻiina i le paʻu ma ni naifi faigaluega. E sili atu ona faigofie le taofiofia o le saoasaoa o lenei masini tipi - soo se faʻataʻitaʻiga ei ai se elemene mo le fetuunaiga.

I le taimi muamua, o le moa vao e fetuunai i le saoasaoa manaomia ma le sao ina ia le pasi faalua le saite. O le saoasaoa sili ona lelei o le 4 km / h.

O le lelei ma le faʻaogaina o moa faʻamalosi

E uiga i le lelei o lenei masini:

  1. O le lelei o le lauulu e faalagolago i le tagata faʻaaogaina. O se tagata poto masani e taamilo lelei le mutia, ma tuua ai se lalelei matagofie.
  2. Le aoga. Leai se mea e manaʻomia mo le suauʻu ma le eletise
  3. Amioga faʻalesiosiomaga. O elemene o le suāsusu e le faʻamautu i le mutia. Ona o lenei mea, o le eleele ua togafitia e tumau pea le fou. E tupu tele le mutia, e ufiufi le palapala ma se paʻu.
  4. Faʻasalaga. O le tipiina o laasaga e tumau i luga o le eleele e pei o le fugalaau
  5. Le aoina o mutia papaʻu. I luga o ni faailoga lauiloa ua faʻapipiʻi ai le mutrest grass. E teu se taimi i le fufuluina, ma o le mutia laititi e tatau ona faʻaaogaina e pei o se fugalaʻau.
  6. Galuega filemu.

I le togafitia o le 'upega tafaʻilagi i ou lava lima, o le a faʻaleleia ai le soifua maloloina o le tagata faʻapitoa, e maua ai le tausiga lelei ma le faigofie.

I luga o feteʻenaʻiga po o faʻaseʻesega laiti:

  1. Laʻau masani pe togavao. E tatau ona vavaeina i le taimi lava e ola ai le mutia i nai centimita.
  2. Alu ma le moa i se tulaga saoasaoa. Afai e te alu lemu, o le a leai se tipi. O le naifi tipi o le a amata ona "faʻanoanoa" ia faiga.
  3. E le mafai ona atinaʻe se nofoaga tuai tuai.

Toe faʻaleleia le moaina laʻau i le vitio:

E faʻapefea ona filifili se moa masini

Mo se galuega lelei ma le fetaui, e tatau ona e filifili i luga o vaega:

  1. Faʻatele ma laʻau moa. O le lautele o le mata, o le tele o taumafaiga. Pe a filifilia, mafaufau i foliga o le faufauga ma se mutia, o ona tulaga le lelei.
  2. Le tele o uili lagolago. O uili uʻamea e talafeagai mo eleele faigata ma pulumu ma pulupulu. O lo latou faʻapipiʻi e taua foi. O uʻu uili e sili atu ona umi ma sili atu ona taugata. Faʻasalalau taimi faʻapitoa, o le a le tupu.
  3. Mea faʻapipiʻi (faʻaaogaina), aemaise lava le faʻapipiʻiina o se mutrest grass.

Lelei mo le uʻamea masini ma le tagata e faʻaogaina le faʻafetaui o le maualuga o le mowing.

Le moa masini sili ona lelei

O se uiga manaia o soo se masini moa masini o lona tau. Ae ui i lea, e oʻo lava i moa moa, o loʻo i ai taʻiala taʻiala ma kamupani. E uiga i lea mea.

Lawnmower Husqvarna

Meafaigaluega mo le togalaau mai lenei ituaiga e leʻo le tausaga muamua o loʻo i ai se tulaga maualuga. E leai se faʻalavelave o moa faʻamalosi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Husqvarna 54 NovoCut faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻiina ma le lima paʻu lapotopoto.

O le tau mo le ituaiga o mea e tuʻuina atu e maualuga tele, e tatau ona e tuʻuina atu ia le itiiti ifo ma le 10,000 afe, ae o mea faʻapitoa, faʻapea foʻi ma mea aupito sili ona lelei e aoga. O le faʻataʻitaʻiga o le a feagai ma le mutia e leai se sili atu i lo 50 lagona. O le lautele o le vaega galue o le taua o le 40 centimita.

O le mamafa o le faʻataʻitaʻiga e 8.7 kilokalama.

Faatoaga Moa vao

O se faʻataʻitaʻiga sili atu le taugata faʻatasi ma se tau o le paʻu mai le 7,840 rubles. Faʻafesoʻotaʻi mataupu faavae o galuega. E faʻamaonia e le kamupanī le faʻaogaina ma le faigofie o le gaosiga o le mutia i luga o se nofoaga e oo atu i le 200 sikuea mita.

O le 400 Classic Drum Lawnmower ua faʻapipiʻiina i ai se fusi faʻataʻaliʻu ma se paʻu tipi, lea e maua mai ai se mea lelei ma oʻo lava ina tipiina le mutia vao.

O elemene galue e faia i le maualuga o le uʻamea, o lea e leai se mea e manaʻomia mo le fusiina o le mata.

Mo le faigofie, o loʻo tuʻuina atu se auʻau gaugau. O lenei mea o le a matua faafaigofieina ai galuega a tagata uma o le aiga, ma o le mea e teu ai oloa o le a le tele se avanoa.

Lawn Mower AL-KO

Popular Model 112539 Faamalulu le Faamafanafana. E lua taimi sili atu le taugofie nai lo le taʻutaʻua taʻutaʻua. E tau mai le 4,500 ru.

Faʻapipiʻi ma se paʻu ua faʻalauteleina ma se 'ato e 38 centimita. E faʻaaogaina ma le malosi i vaega o le lavelave lavelave. E i ai foi ni laʻau suamalie se 5 mo se taʻi maualuga.

O se ituaiga e le faʻafesoʻotaʻi le moa vao, lea e aʻafia ai le lelei o le vavaeina o vao.

O le mamafa o le 7.9 kilokalama. Ae o le AL-KO e laʻititi i le taitai e 5 millimita i le vaeluaina o le maualuga. Se lelei, paketi filifiliga mo le togafitia o laʻau i le atunuu, i le togalaau.

Lapataiga lautele saogalemu

O se masini masini e sili atu ona faigofie ona faʻaleleia ma toe faʻaleleia, e le pei o se suiga. Afai e leai se punavai o loʻo i ai nei, o le a leai se vaitau puupuu o le a mulimuli mai, ae sili atu le faia o fuataga saogalemu:

  1. Faitau faʻamatalaga aʻo lei faia le galuega.
  2. Ia mautinoa e le faʻafuaseʻi ona faʻafesoʻotaʻi lima o le lala ma le paʻu poʻo le lobe.
  3. Aua le tuʻuina atu le masini i tamaiti mo le taʻaloga, e oʻo lava i lalo o le pule a le tagata lava ia.
  4. I le taimi o le lauulu i le nofoaga ua atofaina, e le tatau ona i ai se mea e faalavelaveina ai, tagata malolo, manu ma mea mai fafo.
  5. Mo le faigofie, e sili atu ona lelei le faʻaaoga o seevae o togalaau galue. O totigilima ma laʻei o le atunuu e le o se mea e sili atu.

O vaega tetele e faigata ona faʻaogaina i se masini moa masini. I lenei tulaga, e tatau ona tuʻuina atu i le eletise eletise poʻo le uila. o le ai ai se avanoa e faʻaalu ai taimi ma taumafaiga.