Meaai

Soupoa Toa ma Peʻa Masa ma Musika

O piko pi ma peʻa lanumeamata ma mushrooms o se ipu muamua aoga, lea e mafai ona aofia i le faasologa o mea taumafa ona o le maualalo o le kalori mea, o le a mautinoa lava e le o tupu lou fatu.

Soupoa Toa ma Peʻa Masa ma Musika

O le soup lenei mo aso uma, e leai ni mea faapitoa i ai. I le vaitau o le vavao o mushroom, e mafai ona puʻe pulou vaomatua nai lo le siva. Ae o le kuka ma vavao vaomatua e sili atu ona faigata ma umi, talu ai e tatau ona tapena muamua. Ae peitaʻi, afai na faʻamalieina oe e le togavao i ni puʻupuʻu (porkini mushrooms), ona faʻapipiʻiina lea e pei o siamupini, o lona uiga, vave.

E mafai foi ona saunia lenei suamalie i le taumalulu, ona mafai lea ona e faaopoopo ni peasama lanumeamata lanumeamata i ai, ma i le taumafanafana veʻa suamalie suamalie i totonu o vela.

  • Taimi e kuka ai: 45 minute
  • Auaunaga Per Container: 6

Meaʻai mo le gaosia o moa ma peʻa lanumeamata ma musika:

  • 600 g moa (susu);
  • 200 g o musika fou;
  • 200 g o lanu lanumeamata;
  • 250 g vave tuai;
  • 80 g o aniani;
  • 120 g kāloti;
  • 2-3 cloves o le kalaka;
  • 2 lau faisua;
  • pasili, pepa, masima, suauu manogi;
  • kulimi mumu mo le tautua.

O se metotia e sauniuni ai sou moa ma peʻa lanumeamata ma musika.

Matou te tuʻuina ni susu moa laʻititi i totonu o se mea e kuka ai sou, faʻapipiʻi lau laʻau, se vaʻaiga pasili (e masani lava ona tuʻu ni lau o vao fou i totonu o le broth), sasaa le 2 lita o le vai malulu. Faʻasolo i totonu o se faʻavavelalalalalalalalalalalalatila.

Kuki le susu ile vevela vevela 35 minute pe a uma ona kuka, 15 minute aʻo le kuka, masima e tofo ai.

Faʻasusu le gaʻo ua maeʻa, tuueseese le aano mai i ponaivi, e mafai ona tuʻu saʻo i totonu o le ipu i vaega.

Matou te faʻafeu le susu i luga o le susu ma le lavrushka, fualaau fou ma le kalaka

Aʻo kuka le susu, saunia fualaau faisua. Taʻu vave le kapeti muamua. I le taumalulu, nai lo le kāpeti paepae, e sili atu le ave o Peking, e vave ona kuka, ma o le tofo o le sua o le a sili atu ona lelei.

Tuu le kapisi tipi i totonu o se apa.

Fufulu vave le kapeti

I totonu o le apa, vevela 10-15 g le maualuga o le meaʻai gaʻo, lafoina aniani tipi ma kāloti kuka i totonu o le suauʻu vevela. Fry vegetables mo le 5-6 minute, faaopoopo i le kapisi.

Umu aniani ma kāloti kuka

Ua faʻamaligi anufe i se 'ie susū, pe'ā palapalā, ona oʻo lea i le malulu. Matou te tipiina le musika i ni fasi ie manifinifi, e lua pulou ma vae o le a amata ona fai.

Faʻaopopo musika puʻu i le pani.

Tipi afifi

Ona sasaa ai lea o peʻa lanumeamata, sasaa le susu o le moa. Talu ai o fualaau faisua e le faʻamaonia, e tatau ona e faʻaopoopo sina masima laulau pe tuʻu se mea e faʻaleleia ai se mea - o se pusa pulou, o le a sili ona aoga.

Faʻaopopo peʻa lanumeamata ma faʻatumu i le moa tila

Matou te aumaia le supa i se vevela, faaitiitia le vevela, kuka mo le tusa o le 15 minute, ua lava lenei taimi mo fualaau faisua vave ma pulou e tao ai.

Aumai le supa i se vevela ma kuka i le vevela vevela mo le 15 minute.

I luga o le laulau, moa moa ma lanu meamata ma musika, sa ofoina atu i le kirimi kiripulu, pei ona ou maitauina i luga, tuu se vaega o aano o moa ua kuka i totonu o ipu taʻitasi. A o leʻi auauna atu, ia fufuluina le supa i fualaau aina fou - pasili, cilantro poʻo, pe afai e te le manaʻomia le tamoe i se tafaoga, ma se lanu lanumeamata. Le fiafia tele!

Soupoa Toa ma Peʻa Masa ma Musika

Malamalama mama moa ma peʻa lanumeamata ma moa anufe o se meaʻai maloloina, pe'ā faʻavelaina tele - sasaa i totonu o se vaʻa faʻapipiʻi faʻamaufaʻailoga, faʻamalie i le vevela o le vevela ma faʻafefe.

I le vaiaso o le aso, a maeʻa le umi o le galuega e leai se taimi e kuka ai, o le gaosiga o sou 'aiga, faʻafefiloi i totonu o le microwave, o le a lelei tele!