Meaai

Barley porridge ma aano o manu - Belarusian pearl barley pilaf

Barley porridge ma aano o manu - o se ipu i le lona lua o oloa taugofie ma taugata. Ou te taʻua lenei ituaiga o falaoamata - pilaf mai le bele o bele i Belarusian, e pei ona aoao au e loʻu tinamatua mai Minsk e kuka. E ui i le faigofie, e foliga mai o se mea manaia lelei! O i latou e saʻo o loʻo faʻapea mai o le fausiaina o meaʻai sili ona lelei ma meaʻai faʻapitoa e le manaomia, e mafai e tina matutua ona kukaina se 'aiga manaia o le leai o se mea, e masani lava ona i ai se mea latou te aʻoaʻoina mai.

Barley porridge ma aano o manu - Belarusian pearl barley pilaf

O nai vaega taua mo le ipu ia manuia. Muamua, o le karite mo le falaleti e tatau ona fufulu lelei. Lona lua, faga puaa seʻia oʻo i le enaena auro. Lona tolu, o le puaa e manaʻomia i gaʻo, ina ia faamalieina ma soona inu.

  • Taimi e kuka ai: 1 itula 20 minute
  • Auaunaga Per koneteina: 6

Meaʻai mo Pearl Barley Porridge ma Meat

  • 800 g o le manava puaa;
  • 150 g o le aisa;
  • 3-4 lapisi o le kalaka;
  • 200 g kati;
  • 300 g oisa karite;
  • 30 ml o suauu suauu;
  • masima, pepa, faisua.

Le auala e kuka ai karite ma aano o manu

O le pele o Beleti e lelei lava ia, ae tasi lava le toe foi mai e ui lava e tupu - e oo lava i ituaiga taugata e iai mea e taʻua o mea ese mai fafo, o lona uiga, pebbles poʻo le palapala palapala. O le mea lea, matou te amataina le faiga o kuka e ala i le suʻeina o fualaʻau - liligi i luga o le laulau, siaki ma le faaeteete, ona lafo ese lea o fatu fasi i totonu o se pesini ma sasaa vai malulu mo le 10-15 minute.

Matou te faʻafefe le vai, faʻamaʻa le karite i vai tafe.

A maeʻa, fufulu le karite i vai inu

Mo le pilaf, e te manaʻomia se manava faiʻai susu ma le tele o aano o manu. Afai e leai se aano o manufasi faapena, ona sili atu lea ona kuka mai se scapula poʻo le paʻu-paʻu.

O lea, tipi le pipi mo le falaoa i ni fasi lapopoa. Liligi le suauu suauu i totonu o se paʻu mafiafia, lafo i luga o le suauu vevela, falai seia oo ina lanu enaena. Afai o le pito i lalo o le apa e laʻititi, ae o loʻo i ai le tele o puaa, ona tatau lea ona e vela i totonu o pusa. Afai e vave ona e gaʻo uma aano o aano o manu i totonu o le pusa, ona tatau ai lea, e le falai.

Fuga fasi falaoa i totonu o se apa

Laʻau tipi i se naifi. Tipi le siʻi mai le ulu, tipi i ni fasi keke.

Matou te auina atu le kario ma aniani i le pusa.

Faʻaopopo le laisa ma aniani i le pusa

Fuga le kulumu ma aniani ma le kalaka mo le 6-7 minute, seia oʻo ina maua e aniani se lanu karamea.

O le isi, faʻaopoopo i ai fasi kāloti, ma toe fuga faatasi ma le puaa ma aniani mo le 5-6 minute e faʻavaivaia ai kāloti. Pe a fufulu kāloti, o le gaʻo i le faagasologa o le faʻavelaina o loʻo valiina i le lanu auro, e le gata e lelei, ae matagofie foi.

O le taimi nei matou te tuʻuina i totonu o le falai fufulu paranisa, ma se spatula poʻo se sipuni, tufatufaina atu le karite i totonu o se papa. E totoe na o le kukaina o a matou penisini paleni ma aano o manufasi.

Fuga le kulumu ma aniani ma le kalaka mo le 6-7 minute Faʻaopoopo i ai fasi kālati i ni fasipepa ma toe faʻafefete uma Tuu le karite i le pusa

Liligi le vai malulu vai ina ia maualuga le 2-3 inisi le maualuga nai lo mea o loʻo i totonu ole apa. O se isi auala faʻamaonia e fua ai le tele o le vai o se musa. Mo le 1 ipu pata - 2 ipu vai.

Sasaa le vai malulu i totonu o se pani ma falaoamata

Faaopopo i ai ni nai pea o le pepa uliuli, o ni nai faga mata, masima e tofo ai. Kuni vavalalata, aumai i se vevela. A uma le kuka, faʻaitiitia le kesi ma kuka i luga o le vevela vevela pe a ma le 45 minute.

Ona aveese lea o le falalelele tileti ma aano o manu mai le ogaumu, afifi ma tuu ai e uu ai mo le 20 minute.

Kuki le karite ma aano o manu i le vevela vevela mo le 45 minute

Aʻo leʻi tuʻuina atu le falala falala ma aano o manufasi, fafasi i se lanu lanumeamata po o se fagu.

Faʻasalaga Barley ma aano o manu ua saunia!

O kukama vevela po o se salati o fualaau faisua fou o le a avea ma se faaopoopoga lelei i le falalelele tileti ma aano o manufasi. Le fiafia tele!