Fale taumafanafana

Mo le faaleleia o meafale fale tatou te faʻaaogaina ai se uʻamea faʻapipiʻi mai Saina

E le o faifaatoaga uma o se tagata inisinia faʻamaonia komepiuta poʻo se eletise. Ae ui i lea, mai lea taimi i lea taimi e tatau ona ia faaleleia ituaiga eseese o meafale i totonu o le atunuu. E le mafai ona mafaufauina ni uaea fofo, e pei foi o microcircuits, e aunoa ma se uʻamea soli. O se uʻamea faʻasaina mai Saina e sau i le fesoasoani a se tufuga.

Sa faia e le au gaosi Saina se faʻataʻitaʻiga lautele mo faʻalavelave uma. Faatasi ai ma le fesoasoani a se meafaigaluega, e faigofie ona faʻafesoʻotaʻi ia laupepa o le LED lea e suia ai le fale i se auala. I isi tulaga, o le a ia manaomia le toe faaleleia o le nofoaga autu o musika, e aunoa ma le leai o se uiga o le ola o se fai togalaau.

Mai le faatinoga i le lelei

O le faʻasalalauga tuʻuina atu o le meafaigaluega e aʻafia ai le vaega o le eletise eletise eletise. Pusa o le vevela - nichrome ma le faʻamalama vavalaʻau. Faʻafetai i lenei faʻapotopotoga tuʻufaʻatasia, vave le masini ma vevela - i le 15 sekone i le 350 ° C. E le gata i lea, e sili atu le umi o le ola i le olaga nai lo isi ituaiga o nei masini. Ae faʻatasi ai ma lona malosi o le 60 watts, o le a mafai e le matai ona tuʻuina atu:

  • uaea
  • faigofie microcircuits faigofie;
  • vaega laiti fale.

Ae ui i lea, i totonu o ata o le sima e lua itu i le siliva: vave vave ona vevela, ae i le taimi e tasi e matua leaga lava. E le tatau ona paʻu pe taia e ia. Afai e maua se vai malulu i luga o se mea mumu-vevela, ona vave loa lea ona taʻe.

O le pusa faʻapitoa e aofia ai faʻavae fesoasoani e ono o ituaiga eseese ma caliber. O loʻo tuʻuina mai i le pepa:

  • nila;
  • kiona;
  • tauau o le tauau.

O le mea e leaga ai, e le o ni kopa, o le a sili atu ona faigata le faamamaina mai le soona. I le taimi lava lea e tasi, o meafaigaluega e tulaʻi mai mamafa mamafa ma e le mu. Ole fua faʻatusatusa o le meafaigaluega e le afaina ai le malosiaga e maua ai.

O mea uma lava e pulea

O se vaega muamua lava o le soliina o le uʻamea a Saina o le mafai lea ona fetuunai le vevela. I le taimi o le taotoga, faʻaaogaina o se uili faigofie, e mafai e le matai ona faʻatūina le vevela manaʻomia: mai le 200 i le 450 ° C. Faatasi ai ma lenei galuega, o le a le "vave ona 'ai" le paso.

O le pusa paʻu e faʻaitiitia ai le mamafa o le masini, ma faʻamaopoopo ai ma le sili atu ona lelei. Ae ui i lea, ona o lona vave faʻavevela, e faʻagata ai le taimi o le galuega ma le meafaigaluega. O le toʻatele o le a fiafia i ai o se meaalofa o le a mauaina e le tagata faʻatau le uaea ma le rosin.

A e faʻatau, e tatau ona e mafaufau i le tele o taimi ma le tele o le galuega e faia e le matai. O le mea moni, mo mataupu tau i le fale, e talafeagai foʻi le filifiliga tau tamaoaiga.

I luga o le Aliexpress o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga faʻatulagaina o se iron soldering i luga o le faʻatau, lea latou te fesili ai i le 494 rubles. I isi faleoloa, o nei oloa e sili atu le taugata - mai le 600 rubles. E taua le malamalama o nei mea uma o le "pseudo-ceramic" masini, talu ai o mea moni o le soliina o lenei vasega e taugata tele.