Meaai

Seʻio tatou sauni le keke Drunk Cherry mo le aso malolo

Cake "Umu Cherry" - o se mea suamalie sili mo le laulau fiafia. O le aano o le fua o le faia lea o se keke sukalati ma se mea faʻapitoa ma i le taimi lava e tasi e sili atu le peleti-kulimi e faʻatumu. O la tatou laasaga taʻitasi i luga o le sauniuniga o lenei keke o le a fesoasoani i se tamaʻi mea fou e fatuina e le gata o se mea suamalie, ae o se mea manaia matagofie mo se taumafataga mamalu.

O le a le mea e manaʻomia mo se keke?

Cake "Umu Cherry", o lona fua e faigofie tele, e mafai ona e kuka mai mea nei:

  • siaki (ina ia mafai ai e le suamalie ona suʻe fua pe a manaʻomia le 0.35 kilokalama o le pinisa tio);
  • cognac (350 ml);
  • falaoamata (0.2 kilokalama);
  • fuamoa (6 fasi vaega);
  • suka (0.45 kilokalama);
  • susu (0.15 L);
  • koko (60 g);
  • pata (0.2 kilokalama);
  • keke keke koko (1 bar).

Faʻaaliga

E leai se mea faigata i le sauniaina o se keke matagofie ma matagofie i cherries, o se fua ma se ata ma laasaga i lea laasaga ma lea laasaga o le a fesoasoani ia te oe i lenei mea.

Laasaga 1

Saunia o cherries. Muamua lava, e tatau ona faʻatau ma faʻailo le fale. A maeʻa lena, faʻafeiloaʻi i totonu o se pusa talafeagai ma sasaa le pusa mo le itiiti ifo i le 12 itula. A maeʻa le taimi lenei, faʻafeiuaʻi kerupi i totonu o se mea e maua ai se meaʻai poʻo se faʻavevela ma faaopoopo i ai sina suka (o ni lua sipuni) - e talafeagai lenei mea ina ia mafai ai ona aveese le gaʻo sili atu mai le fatu.

Laasaga 2

Fafagaina o se keke. O le vaega sili lea ona taua o le faia o se meaʻai pei o le Cake Crack Cherry. O se laasaga taʻitasi i le laasaga ma se ata o le a fesoasoani ia te oe e matamata i faʻaaliga uma o le kuka.

Ina ia fetaui ma le tele o le toso i le suamalie, e tatau ona maualuga le keke - sili atu 8-10 cm, a le o lea o le foliga mai o le keke o le a pei o se keke po o se keke keke. Ina ia ausia lenei maualuga, e mafai ona e faʻaaogaina se ipu tao ma puipui maualuga.

E tatau ona ufiufi le pito i lalo ma puipui o le pepa i le pepa paʻu pepa ma suʻu i le pata, ona tuʻu lea i totonu o le pusaaisa.

Ina ia saunia le kuliki, e tatau ona vavaeese ia palatini ma salu o fuamoa. Faʻamuʻu tagata mama i le 0.350 kilokalama o le suka i se pulu manogi, pe afai o le vai o loʻo i lalo pe leai foi, o le a le paʻu le kuki. Faʻasaʻu i se mea faʻaleleia poʻo se faʻafefiloi.

Tipi le yolks i se isi ipu ma le suka o totoe.

Ona e manaʻomia lea e fufulu le falaoamata ma faʻafefiloi ma koko. Liligi 2/3 o le masini e mafua ai (o le a totoe o le a faʻaaogaina mo kulimi) yolks ma pulu, faʻamaʻaina i le suka, faasolo malie malie. Uu le paluga ma tuu i se foliga manaia. Aʻau i le 180 ° mo le afa itula.

Ina ia siaki le sauniuni o le kuliki, e tatau ona e togiina i se laau laupapa manifinifi, se tootoo poo se afitusi. E leai ni paluga paluga i luga o se laau e tatau ona tumau pe a uma ona aumai mai le paluga.

Laasaga 3

Fuʻu kulimi. Aʻo kuka le keke, e tatau ona e saunia se kulimi mo le keke keke o le Drunken Cherry. Mo le faia o lenei mea, faʻafefe susu (e le o mea uma, tuʻu ni nai punetini mo le faʻamamaina), faaopoopo i ai fuamoa o totoe na sasaina i le suka ma faʻavela mo ni nai minute. Tuu le suauu o loʻo i totonu o se pusa faʻafefiloi ma taia i se mea faʻafefiloi poʻo le pata fufulu ma le pata.

E tatau ona manaia le kulimi ina ia le vaivai le kuki ma e le pa'ū.

Laasaga 4

O le faʻatumu o le suamalie o le Drunk Cherry cake. O le fua ma se ata o loʻo tuuina atu i lalo.

Aveese le kulimi ua maeʻa mai le ogaumu ma faʻataga e faʻaliliu ile pulupulu. Ona aveese lea mai le fasi, vavae le pito i luga (1 cm) o le keke.

Ave ese le pulupulu ma fafagu i le kulimi. O le faʻatumuina o le keke e tatau ona aofia ai le tele o laulau: 1 - kulimi, 2 - cherries. Ufiufi le lole suamalie ma le keke tipi pito i luga.

Laasaga 5

Fuga. O le mea sili lea ona fiafia ma mulimuli i le sauniuniga o le keke suamalie Fugalaau. Fufulu le sukalati black i totonu o se pusa uila ma faʻafefiloi i le susu. Liligi le suamalie i luga o le pito i luga ma itu o le masini e tupu ai, pe a manaʻomia, teuteu ma cherries. Tuu i totonu o le pusaaisa mo ni nai itula.