Meaai

Faʻatoʻa mafiafia le 'squash' ma se kuka taofi

Squash o se mea masani i le tele o ipu. E le masani ai ma le suamalie na maua i se fai kuka taofi. Faafetai i lenei auala vavega, caviar, salakeke, ma jam ua saunia mai lenei fualaau faisua. O se mea manaia tele e sau mai le squash ua tumu i le tele o mea tumu: ate, aano o manu, fualaau 'aina, sisi, cheese cheese, rice. O le foliga le masani ai o le ipu ua faigofie ona faatumuina i mea eseese.

Aʻo leʻi oʻo i lau google recipes, auala e kuka ai le squash i se fai kuka taofi, e tatau ona e gauai atu i nisi o ona foliga. O fualaau suamalie samasama e maua ai vitamini - A, B, C, PP, minerale - iron, potassium, magnesium, sodium. O nei mea aoga uma o loʻo i ai mo sina taimi puupuu, pe a mavae le 12 aso talu ona tupu aʻe, o le squash o le a leai sona lelei ma ua le toe talafeagai mo le taumafa tagata. O na fualaau e manatu e sili atu ona mamafa ma auina atu i meaʻai manu.

Squash i se fai kuka taofi e tumu i aano o manufasi

Ina ia mafai ona fai ni salu i totonu o se kuka taofi, e naʻo le 3 laulaʻau laititi e te manaʻomia. 300 gm o soʻo se mea o le a alu i le faʻatumu, 1 pepa pepa suamalie, greens e tofo ai ma faʻamaeʻa le ata - 300 kalama o le kulimi malo. O le mea autu i le fua o le faʻasaoina lea o le faamaoni o squash, aua o latou foliga teuteu e taua tele i lenei ipu.

Tulaga o le kuka:

  1. I se lapisi atoa lava, tipi ese le tapuni, e le manaʻomia ona aveese le siʻu. Aveese ma le faaeteete le autu i fatu. O le mea lea, tatou te maua ai se ituaiga o ato o le a faʻatumu i meaʻai moa falai.
  2. Tipi le pepa i ni vaega laiti.
  3. Faamama le meaʻai moa ua saunia ma faʻafefiloi pepa i totonu. Auina atu i totonu o le apa ma tao i luga ole vevela vevela.
  4. Liligi le ketchup poo le saumati sina sau mo le susu. Fuga seia oo ina susulu.
  5. Faatumu le puʻu squash faatasi ma le falaoa falai.
  6. 'Otiʻoti se fuʻu greens ma fufulu fasi meaʻai.
  7. Auina atu i le faila taofi ma le tao tao. Seti le taimi mo le 25 minute.
  8. Grate le sisi ma a uma le 25 minute tuu i luga o le squash. Faʻaauau pea ona tao mo le isi 15 minute.
  9. A maeʻa le 40 minute, ona sauni loa lea o le vevela vevela mo le laulau.

E sili atu ave se fasi pulupisi fou ma fai i totonu o ni meaʻai laiti po o le tipi lelei.

Squash i se fai kuka taofi ma fualaau faisua

Ina ia saunia lenei mea ofoofogia, ave ni tamai sikuea se lua. O le a latou maua se faʻatumuga e aofia ai pepa e lua o le logo, tasi leisi, tasi le tamato. Mai mea manogi, o le faʻafefiloi o pepa palapala ma masima ua ave. E lua fagalaʻau o le kāleti, pasili, opu o le a maua ai le piquancy. Faʻamaʻa uma kulimi malo, i le aofaiga o le 50 kalama, o loʻo i luga o le sikuea i se fai kuka taofi.

Laasaga laasaga:

  1. Mo le faʻatumu, o vaega uma faʻaopopo e fufulu lelei ma nutililiiina.
  2. Liligi 4 tbsp i totonu o le multicooker bowl. punetuni o le suauu manogi. Liligi le faʻafefiloi o fualaʻau, masima ma kuka i le "Frying" mode mo le 18 minute.
  3. Lua minute ao leʻi oʻo i le iuga, greens greens ma le garlic, sasaa i totonu o le pesini.
  4. Faʻamue le maeʻa faʻatumu i totonu o se faʻavevela poʻo se mea e sosoʻo ai ina ia mafai ai e le suāuʻu toe totoe ma le vaeluaina o fualaau suamalie.
  5. A o faʻaleleia le fualaau faisua, e tatau ona e faia le sauniuniga o squash. O pito i lalo o fualaau faisua e manaʻomia ona vavaeeseina, o le ituaiga o pulou e maua. Faʻaaogaina le ogatotonu o le squash.
  6. Tuu le fualaau faisua i le squash.
  7. Mo le faia o le sisi sikoa, e tatau ona e sasaa le 4 sipuni tele o le suauu i totonu o le multicooker bowl ma auina atu fualaau faisua. Kuki i le gaoi mo le 50 minute.
  8. Grate le sisi.
  9. 10 minute aʻo leʻi faauu, tatala le tapuni o le multicolo ma fufuluina le sisi i luga o fualaau faisua.
  10. Le fiafia tele!

Aveese ma le faaeteete le autu mai sikuea ma se sipuniti po o nai naifi. O se isi gaoioiga faaopoopo e mafai ona faaleagaina ai le ato i le lumanai.

Squash ma fualaʻau i totonu o se kuka taofi

O le suki suki i se fai kuka taofi e aofia ai mea tutusa e pei o se fua o fualaau masani. O le vaega autū o le squash, e ave i se aofaiga o 5 fasi vaega. E pei o le tele o pateta faʻatasi ma le 4 tamato, aniani, kāloti, ma pepa logo o loʻo faʻaopoopoina ia i latou taʻitasi i le taimi.

Laasaga laasaga:

  1. Liligi le tamato i le vai inu ina ia faigofie ai ona aveese le pe. Tipi i luga o se mea faʻafefeteina, faʻafefiloi ma le masima, coriander ma le pepa palapala e tofo ai.
  2. Tipi lelei le aniani. Liligi 3 tbsp i totonu o le multicooker bowl. sipuni tele o le suauʻu ma tuʻu ai aniani iina.
  3. Lili ia pateta i totonu o poloka.
  4. Faʻaaogāina o se mea e gaosi ai gaosi.
  5. Faʻaopopo meaʻai matalaʻau e totoe i le riki, faʻapea foʻi ma le 150 kalama o le vai vevela. Suʻe le taoina mo le 20 minute.
  6. Tipi le squash i fasi.
  7. Aveese le tumutumu ma lua mai le pepa manaia, tipi.
  8. Faʻafefiloi pepa, tomato ma sikuea, sasaa i totonu o le kuka taofi i le tele o fualaʻau.
  9. A maeʻa le 10 minute, o le a saunia le suʻu.

O masini umukuka faʻaonapo nei e faʻatagaina oe e kuka soʻo se meaʻai. I luma o nei meafaigaluega o se multicolo. Na te tago i fualaau faisua, e aofia ai squash. O ipu o la latou sikuea, o kulimi i le faila taofi e faigofie ma e oʻo lava ile amataga e mafai ona faia. Ave fualaau faisua laititi, se fai kuka taofi, ma o laasaga laasaga ma lea laasaga ma ata o le a fesoasoani ia iloa au meaʻai fiafia.