Fugalaau

O le paluga o le po na teuteuina i moli uila

E le o toe umi Aso Tausaga Fou ma Aso Kerisimasi, aso malolo o aʻoga. O lona uiga o le tele o aiga ei ai a latou fanau, a latou fanau ma a latou uo o le a faʻaalu nei aso i totonu o fale o le taumafanafana e nonofo umi ai i le ea, latalata i le natura ma alu ese mai le vevesi o le aai. Ma o fea oi latou e ona nei latou te le mananao i se siosiomaga fiafia moni e nofotupu i lona fale mafanafana ma e lagona e malo i le taimi lava e taunuu ai, e aunoa ma le ulufale atu i le fale. E sili atu le faia o lenei mea e ala i le faʻapipiʻiina o fugalaau i luga o le faitotoa ulufale ma luga o laau o loʻo tu latalata i le fale. I le ulufale atu i le saite, o au lava ia o se lauʻau laʻau matagofie, na ola aʻe i le taimi e tasi mai le pine pine pine. Ou te talitonu o lana tala matagofie matagofie, e lalaga mai i le lanumeamata lanumeamata lanumeamata lanumoana ma musuia aʻu ma le manatu o le fatuina o se New Year's illumination latalata i le fale. E ui lava, e le gata i lena mea: i totonu o se tasi o fale o laʻu taumafanafana i le taumafanafana, ua ou vaai muamua i moli uila ua faapipiiina i se pa puipui. Sa latou faia se lagona lelei tele ia te au; Ua mavae tausaga, ae ou te manatuaina.

Faatoaga malamalama

O le mea lea, lelei, afai o loʻo tautau ia laulau i luga o laau faʻasalalau, e sili ona latalata i aso malolo e pei o le Tausaga Fou ma le Kerisimasi. Afai latou te le i luga o le laupepa, o laau masani e maua i le taumalulu o le a oʻo mai i lalo: o le le malamalama o lanu meamata e mafai ona faia e ala i le susuluina o laau i lanumeamata lanumeamata, e le aofia, ioe, isi lanu o gutu. Aumai loa le fautuaga: pe a faʻamalamalamaina le 'upega tafaʻilagi, aua le paʻi atu i le afi, ae ia faʻaaogaina le faʻavelaina o le la. E mafua lea mea ona o le tele o mea e maua mai i le uila e maua ai le tele o faʻamanuiaga i luga o tu ma aga masani mai le lima. Muamua e le taugata, umi (o latou soifuaga e oʻo atu i le 20 tausaga), e faigofie mo le faʻatulagaga (leai se mea e tatau ona taoto pe taofiofi ai le tauvaga mai le fesoʻotaiga o le taulaga). E le gata i lea, latou te saogalemu, faʻaleagaina le siosiomaga, e le fefefe i luga o le ea, faigofie ona feaveaʻi mai lea nofoaga i lea nofoaga, e masani lava e le manaʻomia le malamalama i le inisinia eletise, ma, e taua, latou te tamaoaiga (leai se mea e tatau ona totogi ai eletise na latou faaaogaina).

Sola le la

I le taimi nei, o loʻo i ai se tele tele o malamalama o le la. Faatasi ai ma i latou o loo i ai masini e lava le mana e pei o lamepa mo auala o le malamalama, o togalaau ma tamai moli teuteuina i foliga o ituaiga eseese - tala faasolopito, iniseti, tamai meaola, ma foliga ata foliga. O le mea moni, ei ai foi teuteu matagofie mo le teuteuina o laau, laau talatala, ma moli felafolafoaʻi i foliga o fugalaau, lea i le taumafanafana e mafai ona tuʻuina atu se foliga faʻapese i luga o se vaituloto o le po. Ma o uluai teuteu i le ituaiga o pata, e susulu ona o le la, o le a faia ai so o se laau laitiiti po o se togavao matagofie i le taumalulu ma le taumafanafana.

Faʻaaliga malamalama

I le taumalulu, aemaise lava i le taimi o le Tausaga Fou Aso Kerisimasi ma le Kerisimasi, o se laau teuteu i fusi, o polo e susulu mai i luga, tamai meaola, fuga (atonu o Santa Claus ma le Snow Maiden) - o mea uma nei o le a avea ma ou uiga lelei (atonu, pei o aʻu, umi ) manaoga.

Ma, i le taimi lava e te talitonuina ai le faigofie ma le faigofie o le faʻamalamalamaina o lau fuafuaga patino i moli uila e pei lava o taimi o le tau malulu, o le a mautinoa lava lou manao e faʻamalamalama lau togalaau, togalaau mo togalaau, ala, fagafale, faapaologa i le fale, faletaavale mo le vaitau o le taumafanafana. Ma o lea e tatau ona fai mai e uiga i mea e le gata o le a tatalaina mo lau fatuga fatufatuaʻi. Faʻaaogaina o meatotino o nei masini, e pei o le faigofie o le faʻapipiʻiina ma le fesiitaiga mai le tasi nofoaga i le isi, e mafai ona faʻamalosia le taimi o le matagofie o se tulimanu faapitoa o lau 'upega tafaʻilagi. I le afiafi, o le a susulu lau togalaau ma moli lanu paʻepaʻe. O le tautau i luga o palealii o laau, i gasebos, hedges ma le faʻailoga o le fale, o le lanu o le la o le LED o le a aumaia ai le olioli e le gata i tamaiti, ae faapea foi i tagata matutua.

Solar Garland Solar Garland Solar Garland

Ae ui i lea, e tatau ona matauina: pe a faʻaaogaina auala vao, aua nei galo o latou lava e le o ni punavai o le malamalama ma, i le po, e le mafai ona avea ma sui mo moliuila. O lo latou susulu e masani ona teuteuina i le natura. Ae matagofie tele i le taumalulu o le taumalulu (ma i le taumafanafana - e sili atu) o teuteuga e pei o le vaʻalele! Faʻatasi ai ma mūmū mūmū vaivai mumū, e mafai ona e fatufatuina lou manaʻoga i soʻo se mea i le togalaau. A oʻo loa i le afiafi, e faʻafuaseʻi ona liliu le tua i luga ma faʻaaogaina se tauleleia lelei e toetoe a oʻo i le vaveao. E pei ona uma ona maitauina, o masini faʻavevela e faʻapipiʻi faigofie: o se uʻamea uʻamea e iai se ata vitio ua faʻaofiina i totonu o le eleele, o loʻo tuʻuina ai le pamu sola, ma o le malamalama lava ia e tuʻuina lata ane i se nofoaga na atofaina.

O se laau na susulu i tafatafa i luga o nila masini

I le taimi nei, afai e musuia oe i le manatu o le malamalama i le afiafi i lou fale mafanafana, ua oʻo i le taimi e talanoa ai e uiga i se isi "iloa-auala". O le a faʻatatau i le faʻapipiʻi i luga o le maatulimanu auala matagofie e susulu i le pouliuli. Ole Polymer Polymer lenei e faʻapipiʻiina ai le malamalama mai soʻo se auala: o le la, masina poʻo mai i faʻalaʻau masani. O le susulu o ia maa e tutusa lelei lava le tele o le taimi pe o le a le umi na tumau ai lo latou malamalama i le malamalama.

Manua-lili

I luga o le auaunaga o le ola o ia oloa: e matua le faatapulaaina, e pei o le numera e le faatapulaaina o le toe faaola. E gaosia e le au gaosiga maʻa maʻa e tolu laupepa: laiti (e le sili atu nai lo maa tupe), ala (pei o pebbles) ma lapoa (e pei o papa). Mo le faʻapipiʻiina o laʻititi ma maʻa laʻititi i luga o le 'upega tafaʻilagi, e le manaʻomia ni togafiti faʻapitoa - na o le faʻasalalauina oi latou i nofoaga e manaʻomia. E tatau ona faʻapipiʻi ma le faʻaeteete ia alalaʻau i luga o le palapala ina ia aua neʻi felafoaʻiina e matagi o le matagi, aua e mama. E i ai le isi filifiliga mo maa e mafai ona susulu. Ae ui i lea, latou te le susulu i latou lava, ae faʻafetai i le faʻaauau o loʻo faʻaauau i totonu. Latou te mauaina le mana mai le lima e ala i se mea e fai ai le mea e fai i lalo, pe mai faʻala. O le ola o le eletise LED e mafai ona oo atu i le 100,000 itula, lea e tutusa i le 27 tausaga o le taotoga ma le 10 itula o galuega i aso taitasi.

Ala Matagofie Ala Matagofie

O mea faʻapitoa o le polymer e susulu i le pogisa i le ao e toetoe lava a le mafai ona iloa mai maʻa moni, ia e masani ona faʻaaogaina i le tele o togafitiga faʻafanua. O le mafuaʻaga lea pe a sui nisi o maʻa masani i maʻa alumini, o le mamanu o le saite muamua e le suia lava i le ao atoa, ae ui i lea, i le pogisa, e maua ai se aafiaga e le masani ai. O le mea lea, o togalaau e fufuluina pe teuteuina e maa pupula e matua ofoofogia lava. Afai e te fufuluina le auala i se sala tupe po o se vaega o le polymer stone, ona oʻo lea i le aso o le a leai se eseesega mai se auala masani, ae o le po o le a suia ai, ma avea ai faapei o se faaputuga o fetu o le Milky Way. O sima o moli susulu i luga o se ala e faia i luga o laʻau faʻapitoa poʻo ni maʻa lapopoʻa e tuʻuina i autafa o le alaga o le a foliga matagofie foi. Latou te fai mai o mea malamalama i le pito i lalo o vaituloto: vaituloto, vaituloto, vaitafe e foliga foi e manaia ma taufaasese.

Matou te moomoo ia e manuia i lenei taumafaiga fou mo oe.