Meaai

Faʻailoga moa gaʻofale

Faʻasalaga moa moa i totonu o se fale masani o le taulaga e mālūlū, lelei ma, sili atu ona taua, e leai ni fale faʻasao. E leai ni tulaga faʻapitoa e tatau ona fatuina - o le potu vevela o le potu e tusa ma le 20 -22 tikeri ma o nisi taimi e tatala ai le faamalama; ma, ioe, e tatau ona e filifilia se nofoaga e le mafai ona maua i le fagafao, e pei ona sosolo le manogi i mea taufaasese.

Faʻailoga moa gaʻofale

O tamaʻi mea laiti e sili ona faigofie mo le kukaina o susu susu i le fale. O ia aano o manu e vave ona kuka i masani masani o le umukuka o le fale o le taulaga.

  • Taimi e kuka ai: 6 aso
  • Auaunaga Per konete: 8

Meaʻai mo le faia o susu susu:

  • 1 kg le fagu susu;
  • 50 g o le masima sami;
  • 5 pi o le kalaka;
  • 1 tsp mea lanu moana mumu;
  • 3 tsp masini eleele;
  • 2 tsp sweet paprika;
  • 2 tsp pepa lanumeamata (cereal);
  • 1 tbsp fuga selego;
  • 10 g o le caraway fatu;
  • 10 g o fatu coriander;
  • uʻu, filo laʻau.

O se metotia o le sauniaina o susu mamago-masini susu.

Laʻau moa laʻitiiti ma loʻu vai malulu, vavae ese uma mea leaga.

Toa moa

O le isi, e tatau ona tatou "aveeseina" le tele o le suavai mai aano o manu, o le tele o masima o le a fesoasoani ia i tatou i lenei mea. O le mea lea, fafasi ia susu moa ma le masima, togafiti fasi i itu uma, tuu i totonu o se pesini loloto po o se tamai pulou, tapuni le tapuni, ave i le pito i lalo o le pusaaisa. Tuu susu i masima mo le 24 itula.

Liligi le aano o manufasi ma le masima ma le malologa mo se aso

A maeʻa le 24 itula, matou te aveeseina susu moa mai le pesini. O le masima e maua ai le susu - o se taunuuga, e tele le vai i totonu o le pesini, o fata e fetolofi moni i totonu. Faʻamama le vai, ma fufulu mama susu susu ma vai malulu i lalo ole tapuni.

O susu suamalie e mausali i le paʻi.

Fufulu fasi meaʻai i le vai malulu

Matou te saunia le sausau o sprinkles mo susu susu. Matou te fufuluina siaki o le siva, ma pasi atu i se lomitusi. Faʻaopopo mea faʻapitoa faʻapipiʻi - mea faʻapipiʻi eleele ma mea mumu. Ona matou sasaa atu lea o mea manogi manogi - fatu fatu o coriander ma caraway fatu, paprika lanu mumu ma laʻau o lanu lanumeamata.

Tasi meaʻai

Faʻaopopo le seleni suamati. Ou te faʻagogo lau paʻu seleni i le taumafanafana, ona tipi lea i totonu o se mea e fai ai le kofe, o le mea e maua ai le lanu mumu eleelea e fetaui lelei mo palu ma saula, palu.

Faʻaopopo faʻamago vao

Faʻafefiloi lelei mea manogi, tuu le moa moa i le paluga, fufulu lapisi i mea manogi i itu uma. O le mea lea e le paʻu lima samasama lima, ou te fautuaina oe e fai ni totigilima faafomaʻi.

Paʻu le susu i mea manogi

Tuu susu moa i mea manogi i luga o se ipu i le laina ma tuu i totonu o le pusaaisa i luga o le fata i lalo mo le 24 itula.

Matou te aveeseina aano o manu i mea manogi i totonu o le pusaaisa

A maea le aso, afifi ese fasi fasi moa i taga gau, nonoa i filo. Matou te tautau susu i luga o matau i tafatafa o le ogaumu po o le maa, ae le o luga o le ogaumu. E mafai ona faʻamago le meatau i soo se taimi o le tausaga. Ae ui i lea, i le taumafanafana e tatau ona e tuu upega puipui i luga o faamalama. Lave, oe iloa, e pei foi o le papa!

Faʻasolo le susu mo le 4 aso, siaki taimi, liliu i itu eseese i le mea vevela.

Ufiufi fasi ie fusi i taga gau. Tautau i se nofoaga mafanafana

A maeʻa aso e 4, ona faʻapala lea o le aano moa mai susu moa, ua lilofia i se meaʻai suamalie, e faigata ona paʻi, ona aveese lea o le gaʻo.

A maeʻa aso e 4, aveese ia susu susu

Faatasi ai ma se manoa maamaai, matou te tipiina ai ni moa moa e faia i totonu o fale e fai ma ni fasi moa.

Faʻailoga moa gaʻofale

Afai e te faʻamagoina meaʻai mamago mai susu moa mo ni nai aso, e te maua se meaai lelei tele, o le a malamalama ma talisapaia e tagata. Le fiafia tele!